Skip to main content

kaua on keegi jõusaalis käinud?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kaua on keegi jõusaalis käinud?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 48 total)
  • Autor
    Postitused
    Rando1
    Member

Ma tahaksin küsida kaua keegi on üldse jõusaalis käinud?Mitu aastat , kuud või päeva?

Mitu korda nädalas keegi jõusaalis käib ja kaua te päevas jõusaalis trenni teete?

Kas olete oma arenguga rahul? On siis jõusaalis käimine ennast õigustanud?

Ma tahaksin küsida kaua keegi on üldse jõusaalis käinud?Mitu aastat , kuud või päeva?

Mitu korda nädalas keegi jõusaalis käib ja kaua te päevas jõusaalis trenni teete?

Kas olete oma arenguga rahul? On siis jõusaalis käimine ennast õigustanud?

see nii general küsimus, lihtne ja loogiline vastus – kes rohkem vaeva näeb, see näeb tulemust ja punkt

pacman
    Member

4 aastat miinus kõik suved, kuna siis olen kõik aastad tööl olnud. Rahule ei jää ma iilagi, see just innustabki mind trenni tegema, et koguaeg midagi vajaka, ainuke asi millega ma rahul olen siiani on küki rekordseeria.

Hellboy
    Member

Praeguseks siis 2a. ja 5 kuud trenni tehtud, aga mitte korralikult(korralikult vb olen teinud 1a. ja 5kuud), igast asjad segavad vahele(vaheajad, tööl käimine, raha puudus, asukoht – lähim korralik jõusaal asub 35km kaugusel jne.) ja selle tõttu ei ole kuidagi rahul tulemustega, kuigi jõutrenni/kulturismiga tegelemine on ennast igati õigustanud. Niiet soovitan kõigile

Capricorn
    Member

Eelmise aasta Jaanuaris alustasin regulaarsete treeningutega jõusaalis, seega siis aasta ja mõni kuu staaži ainult. Varem sai kodus vahel natuke hantlitega ka teha, aga see oli väga ebaregulaarne ja vähene (enne jõusaali minekut 2,5-3 kuud ja enne seda u. 8-9 a tagasi väga kaootiliselt) ning hõlmas ainult osa kehast (põhiliselt õlad, biitseps, triitseps). Kuidas arenguga rahul olen? See on raske küsimus, kindlasti ei ole 100% rahul, “rahulolu %” võib jääda kusagile sinna 50-75 vahele. Esialgse “plaani” kohaselt oleks väga rahul olnud kui aastase treeningu tulemusena 100 kg lamdes suruda oleks jõudnud ja õlavarre ümbermõõt (suhteliselt madala rasva% juures, mitte just väga, aga et kõht sile oleks) vähemalt 40 cm oleks. 100 kg sai ära surutud juba peale 8 kuud, aga selle õlavarrega on lood veidi kehvemad, ega ikka enam-vähem normaalse rasva% juures 40 cm ei tule küll.

scorpion666
    Member

ise olen käinud mingi pea 5 aastat. ( täpne lugemine on juba sassis). Alguses ca aasta või kaks sai käidud 3x nädalas jõusaalis ja tehtud ainult kangitrenni. Nüüd teen 6x nädalas trenni, millest 4 on ainult kangitrennid ja 5 trenn on pool aeroobne ja teine pool natukene neid lihaseid, mis on jäänud nädala jooksul mingid põhjusel tegemata või vajavad järele arendamist ning 6 päev on ainult aeroobne treening. Taastumine on korras.

SHOXi
    Member

Nüüd aprilli keskel saab kaks aastat, sellest kui alustasin tõsisemalt käimist. Seal sees ka pause jne. Regulaarset ja korralikku trenni on vist 1,2 aastat umbes. Tulemusega rahul pole, aga käimine on õigustanud. Good luck!

Aile
    Member

Aastast 1988 ainult j6usaal, 1983 judo (raskej6ustiku algus)

Hetkel teen neli korda n2dalas.

Fdvk
    Member

1.3 kuud Osade asjadega ei ole rahul , aga enamusega olen.

FG
    Member

Jõusaalis käinud 3 aastat.

Erinevatel aegadel 3-5 korda nädalas, max 1,5 tundi.

Olen küll arenguga rahul (alati võiks muidugi parem olla

undisputed
    Member

vahelduva eduga igavik juba

hehee
    Member

Aastakese vist, täpselt ei teagi.

Ott Kiivikas
    Member

Teadlikud treeningud on käinud 1993a. algusest. Ka enne seda oli kokkupuude jõusaaliga, kuid põgus.

Sarge
    Member

Ise olen 3 kuud… Arenguga olen siiamaani veel rahule jäänud. Kuigi on ka muidugi segavaid faktoreid. Haigesed ja õhtud õlle seltsis.

korn
    Member

Nüüd hakkas viies kuu.. selle aja sees olen käinud regulaarselt 3-4 korda nädalas. (iga kord umbes 1,5-2 tundi) Tulemusega ei saa kunagi rahule jääda, sest muidu läheb asi käest ära, peab ikka edasi pingutama. Jõusaalis käimine on ennast igati õigustanud.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 48 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.