Sooviks teada saada pulbritest ja tablakatest , mõju jne .
- This topic has 38 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Hworker.
-
AutorPostitused
-
märts 16, 2009 at 11:39 e.l. #13157
Hworker
MemberTere olen siis üsna algaja , pole isegi fitnessi inimene . Jõusaali külastan kuidas kunagi miinimun nädalas 3 korda aga tavaliselt ikka 4 – 5 korda tuleb ära .
Mul on üsna mitu punkti mida sooviksin lähemalt uurida kuna olen lugenud siin foorumis , et inimestel ikka kogemusi on ja mingit bshiti siin ei jagata .
1. Toitumine : olen 194cm pikk , 89-90 kg , natuke rasva kõhu peal mis häirib ja üritan jubedalt seda maha saada , no oma 2 kuud tagasi oli lugu veel hullem , aga nüüdseks on silmaga tulemust näha , se on hea . . . aga enam nägu edasi paremaks ei lähe , Toitun nii , et hommikul mahla , vett kuidas kunagi , jogurtiga fitnessi helbed , või siis rõstsaia koos mingi vorsti või asjaga , lõuna on kuskil 12 – 14 kella ajal ja siis enne trenn mis algab tavaliselt kell 6 , Andke nõu jne . .
2. Olen vaatand e-poes on müügil igast kartiinid v mis iganes need on , olen ise korvpallur ja sooviksin teada ,et plaan on alustada hüppe treeningu kava mis kestab 15 nädalat (samas ka ei unusta jõusaali ) Olen nii palju aru saand ,et need pulbrid v tablakad aitavad taastada peale rasket trenni v päeva (mis on mul tuleb ette üle päeva nädalas) samas ka aitavad kasvada lihastel ja suurendavad lihaste jõudu , et siis pmst peaks mu hüppe võime kõvast paremaks minema kui ilma pulbrita , Vabandan kui tüütan oma imelikude küdimustega teid . . . aga lihtsalt vaevab se info puudus mind , et siis paluks targematel inimestel nõu anda ja isegi soovitada mingit pulbrit või asja kui se mulle kasuks tuleks ,
Äitähh .
märts 16, 2009 at 11:48 e.l. #186803Alexander Andrusenko
ModeratorEi ole sul mingeid “pulbreid ja tablakaid” vaja. Õpi normaalselt toituma või telli toitumiskava. See, mida sa kirjeldasid, ei ole normaalne toitumine.
märts 16, 2009 at 2:56 p.l. #186848Hworker
MemberEi ole sul mingeid “pulbreid ja tablakaid” vaja. Õpi normaalselt toituma või telli toitumiskava. See, mida sa kirjeldasid, ei ole normaalne toitumine.ainult õige toitumine aitab , ja kõik ? no trenn ka . .
märts 16, 2009 at 2:59 p.l. #186849Goleteral
Memberainult õige toitumine aitab , ja kõik ? no trenn ka . .Trenniga teed sa pigem liiga endale kui toitumine selline on..
märts 16, 2009 at 3:02 p.l. #186850Alexander Andrusenko
Moderatorainult õige toitumine aitab , ja kõik ? no trenn ka . .Õige toitumine on kõige tähtsam. “Tablakatele ja pulbritele” ära väga looda.
märts 16, 2009 at 3:24 p.l. #186853protekas12345
MemberTere olen siis üsna algaja , pole isegi fitnessi inimene . Jõusaali külastan kuidas kunagi miinimun nädalas 3 korda aga tavaliselt ikka 4 – 5 korda tuleb ära .Mul on üsna mitu punkti mida sooviksin lähemalt uurida kuna olen lugenud siin foorumis , et inimestel ikka kogemusi on ja mingit bshiti siin ei jagata .
1. Toitumine : olen 194cm pikk , 89-90 kg , natuke rasva kõhu peal mis häirib ja üritan jubedalt seda maha saada , no oma 2 kuud tagasi oli lugu veel hullem , aga nüüdseks on silmaga tulemust näha , se on hea . . . aga enam nägu edasi paremaks ei lähe , Toitun nii , et hommikul mahla , vett kuidas kunagi , jogurtiga fitnessi helbed , või siis rõstsaia koos mingi vorsti või asjaga , lõuna on kuskil 12 – 14 kella ajal ja siis enne trenn mis algab tavaliselt kell 6 , Andke nõu jne . .
2. Olen vaatand e-poes on müügil igast kartiinid v mis iganes need on , olen ise korvpallur ja sooviksin teada ,et plaan on alustada hüppe treeningu kava mis kestab 15 nädalat (samas ka ei unusta jõusaali ) Olen nii palju aru saand ,et need pulbrid v tablakad aitavad taastada peale rasket trenni v päeva (mis on mul tuleb ette üle päeva nädalas) samas ka aitavad kasvada lihastel ja suurendavad lihaste jõudu , et siis pmst peaks mu hüppe võime kõvast paremaks minema kui ilma pulbrita , Vabandan kui tüütan oma imelikude küdimustega teid . . . aga lihtsalt vaevab se info puudus mind , et siis paluks targematel inimestel nõu anda ja isegi soovitada mingit pulbrit või asja kui se mulle kasuks tuleks ,
Äitähh .
Tablakad ja pulbrid tulevad mängu alles siis kui oled oma limiidi tavatoiduga kätte saanud ja soovid edasi areneda.
Lisandid loomulikult aitavad kaasa taastumisele ja vähendavad väsimust kui koormused on suured.
märts 16, 2009 at 3:24 p.l. #186854Xero
MemberSa võid ju neid pulbreid ja tablasid sisse võtta, kuid see oleks raha tuulöde loopimine. Taastada nad aitavad muidugi peale trenni, aga see eeldab seda, et sa toitud korralikult, muidu pole tolku. Sa võid esialgu pulbrite raha matta toitumiskava alla, see läheks asjaette.
Ma ei tea kas see oli sul trükiviga, aga on ikka kreatiin mitte kartiin vms pulber. Kui kunagi loodad neid sööma hakata, pead selgeks tegema, mida üks või teine pulber teeb ja mis on nende koostis. Huupi ikka ei paneks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et kuulsid kuskilt et see ja too on normaalne ja vaja panna.märts 16, 2009 at 3:39 p.l. #186857Wire
MemberTere olen siis üsna algaja , pole isegi fitnessi inimene . Jõusaali külastan kuidas kunagi miinimun nädalas 3 korda aga tavaliselt ikka 4 – 5 korda tuleb ära .Mul on üsna mitu punkti mida sooviksin lähemalt uurida kuna olen lugenud siin foorumis , et inimestel ikka kogemusi on ja mingit bshiti siin ei jagata .
Äitähh .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumist pole ollagi ja tahad mingite imepulbrite kallale minna? Mis asi on kartiin ja muud pulbrid – enne kui üldse mingisugust pulbrit sisse ajada endale, pead ikka teadma, milleks see on ja kuidas toimib. Alustuseks aja söömine korda.
märts 16, 2009 at 3:44 p.l. #186860Hworker
MemberHaha , osad kritiseerivad päris palju osad annavad head nõu . . . aga se toitumise asi , kas seal loeb mingi se ka kui pikk ma olen vms iganes , , ja osad räägivad siin ,et pulbrite ja asjade kallale kus on mul kirjas ,et olen sõõnd neid vms iganes , uurin targematelt mis teeb ja kas tasub ültse , inimestel ikka arusaamisega raskusi , Äitähh kes vastata viitsisid .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2009 at 4:08 p.l. #186862leinekas
Membermnjh ,peab tunnistama ,et toitumine sul on väga vale.Ka toitumiskava tellimine pole lahendus-kuna selle elluviimiseks peab arvestama päevas paarisaja kroonise väljaminekuga.Sa proovi viia valgud ning süsiveskud tasakaalu,hetkel sul pigem süsivesikute ning rasvade menüü-viimane aga ei ole kaalualandamisel just kõige parem.Lisa oma menüüsse rohkem valku ,kas siis piima või liha oma.Lisandina kasuta süsivesikute ning valkude kombot,mida müüakse pea igas spordipoes.
märts 16, 2009 at 4:14 p.l. #186863leinekas
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Toitumist pole ollagi ja tahad mingite imepulbrite kallale minna? Mis asi on kartiin ja muud pulbrid – enne kui üldse mingisugust pulbrit sisse ajada endale, pead ikka teadma, milleks see on ja kuidas toimib. Alustuseks aja söömine korda.
usun ,et mõeldi l karnitiini.Paljud võtavad siin foorumites ka steroidi kohapealt sõna kuigi pole neid kunagi ise tarvitanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2009 at 4:22 p.l. #186865protekas12345
Memberusun ,et mõeldi l karnitiini.Paljud võtavad siin foorumites ka steroidi kohapealt sõna kuigi pole neid kunagi ise tarvitanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naljakas just ongi,et paljud pole neid lisandeid proovinudki,aga kommenteerivad ja targutavad.Kui ikka tõsine igapäevane rassimine on ja toitumine ka paigas, siis tuleb valgu sheik ja kreatiin alati kasuks.
märts 16, 2009 at 4:28 p.l. #186867Jarmo Oberst
MemberNaljakas just ongi,et paljud pole neid lisandeid proovinudki,aga kommenteerivad ja targutavad.Kui ikka tõsine igapäevane rassimine on ja toitumine ka paigas, siis tuleb valgu sheik ja kreatiin alati kasuks.Täpselt, aga reeglina toitumine pole paigas.
märts 16, 2009 at 4:35 p.l. #186869Hworker
Membernja , pmst on nii ,et kui ma õieti ei toitu raban ennast surnuks siis ei toimi mul midagi . Nüüd muutub asi raskeks , vaatasin neid toidu värke ka seal mingi numbrid asjad palju võtma peab, keegi võiks lähemalt kontakti võtta kes viitsiks ja ka teaks rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Abi oleks vaja küll .märts 16, 2009 at 5:34 p.l. #186878PaKaalu
MemberMa soovitaks teha üks aasta puhast trenni.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.