Rasvatu proteiin!?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Rasvatu proteiin!?
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Erts.
-
AutorPostitused
-
märts 16, 2009 at 10:55 e.l. #13156
Erts
MemberNimelt oskab keegi nimetada mõnda rasva vaba proteiini pulbrit?
märts 16, 2009 at 11:05 e.l. #185663Jarmo Oberst
MemberNimelt oskab keegi nimetada mõnda rasva vaba proteiini pulbrit?Miks sul sellist proteiini vaja on ? 100% Whey Gold Standard sisaldab näiteks 1gramm rasva sheigi kohta.
märts 16, 2009 at 11:10 e.l. #186795Erts
MemberMiks sul sellist proteiini vaja on ? 100% Whey Gold Standard sisaldab näiteks 1gramm rasva sheigi kohta.ei ole mulle endale vaja mind lihtsalt huvitab kuna arst pommitas mu sugulasele ,et ta endale ostaks kuna peale oppi ei saa nädal pmst süüa. Teine veel ütles ,et rimis pidi olema. Aga no nii palju kui ma olen endale ise ostnud on alati kõigis rasva mõnes vähem mõnes rohkem.
märts 16, 2009 at 11:16 e.l. #186797Jarmo Oberst
Memberei ole mulle endale vaja mind lihtsalt huvitab kuna arst pommitas mu sugulasele ,et ta endale ostaks kuna peale oppi ei saa nädal pmst süüa. Teine veel ütles ,et rimis pidi olema. Aga no nii palju kui ma olen endale ise ostnud on alati kõigis rasva mõnes vähem mõnes rohkem.Kas ta ei saa peale oppi nädal aega rasvast süüa või üldse ei saa süüa. Kui teine variant siis rasv tuleb ainult kasuks.
märts 16, 2009 at 11:21 e.l. #186799asdfghjkl
MemberVõib-olla leidub mõni aminohapete lisand siis, need peaks hõlpsamalt toimima kui vadak.
märts 16, 2009 at 11:26 e.l. #186800Erts
MemberPmst ainult vedelat aga jah lasen üle küsida ainuke mis leidsin on Whey Refresh 500ml 55eeki per pudel. Ma usun ,et veits võiks ja peaks see tal sisaldama rasva ka.
märts 16, 2009 at 11:32 e.l. #186802soomusk
MemberFitnessi poes on mitmeid proteiine, millest saab ühe shake’i kohta alla 1g rasva. Kas on tõesti suur vahe, kas rasvasisaldus on täpselt 0% või 0,5-1%?
märts 16, 2009 at 11:54 e.l. #186805Alexander Andrusenko
ModeratorNimelt oskab keegi nimetada mõnda rasva vaba proteiini pulbrit?Miks ta kindlasti rasvavaba peab olema? Mida see juurde peaks andma või milleks see kasulik on?
Mina võtaks pigem mingi aeglasema toimega proteiini, kui seda toidukorrana kasutada on plaanis. Mitte vadakut. Või veel parem oleks blenderiga mingeid šeike ise segada (äärmisel juhul sinna pulbrilist valku ka juurde lisada).
märts 16, 2009 at 12:07 p.l. #186809Erts
MemberMiks ta kindlasti rasvavaba peab olema? Mida see juurde peaks andma või milleks see kasulik on?Mina võtaks pigem mingi aeglasema toimega proteiini, kui seda toidukorrana kasutada on plaanis. Mitte vadakut. Või veel parem oleks blenderiga mingeid šeike ise segada (äärmisel juhul sinna pulbrilist valku ka juurde lisada).
Ei no lausa põnev on kohe ,sest arst veel olevat öelnud ,et rimis müüa ka rasvavabat valgu jooki. Mina isiklikult ei teadnud ühtegi rasvavaba proteiini ja nagu näha ei tea ka keegi teine vähemalt mitte midagi sellist mida müüakse nii toredalt meil rimides jne. Eks see doktori härra eksis ega midagist laseb üle rääkida tal sellest ,et päris rasvavaba ikka nii kergelt ei saa.
Laseme teemal ära surra kuni kuuleb mis ta uuesti räägib.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.