Zyzz & Josef Rakich
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Zyzz & Josef Rakich
- This topic has 35 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 5 months tagasi by
Will.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2011 at 10:26 e.l. #13149
Mr Fox
MemberMind hirmsalt huvitab, kas Eesti fitness.ee foorum on teadlikud sellistest nimedest nagu “Zyzz” ja “Josef Rakich”. Võibolla forum.bodybuilding.com kasutajad on rohkem teadlikumad nendest. Neid kahte peetakse kõige aesteetilistemaks meesteks maailmas.
On unelmate kehad või ei ole ?
Siin on paar pilti neist (Seal samal lehel peaks veel kuskil olema).
aprill 24, 2011 at 10:40 e.l. #299154Kevin de puta madre
MemberRohkem sellised pesumodellid juba. Ise eelistaks pigem suuremat massi kui ülimat esteetilisust.
aprill 24, 2011 at 12:59 p.l. #299164kalmer87
MemberBoth of them don’t bulk and cut, they stay lean for the whole year because of their fast metabolism. If needed they only do a small cut.
See on ka päris tähtis lause seal blogis, kui omale sellist keha tahad.
aprill 24, 2011 at 1:16 p.l. #299171gmaster
MemberMind hirmsalt huvitab, kas Eesti fitness.ee foorum on teadlikud sellistest nimedest nagu “Zyzz” ja “Josef Rakich”. Võibolla forum.bodybuilding.com kasutajad on rohkem teadlikumad nendest. Neid kahte peetakse kõige aesteetilistemaks meesteks maailmas.On unelmate kehad või ei ole ?
Eipõlekuuld.
Aga sinu displeipildil on küll hea kõht. (no homo) Sina?
aprill 24, 2011 at 1:27 p.l. #299173Mr Fox
MemberEipõlekuuld.Aga sinu displeipildil on küll hea kõht. (no homo) Sina?
Täiesti mina. Yuutuubige “Zyzz” väga palju huvitavat leiab.
aprill 24, 2011 at 5:55 p.l. #299203batmannu
MemberTäiesti mina. Yuutuubige “Zyzz” väga palju huvitavat leiab.tal on feisbuuki fännileht ka
aprill 24, 2011 at 6:33 p.l. #299215Patella
MemberPüksid on piltidel kohe-kohe ära kukkumas
aprill 24, 2011 at 6:44 p.l. #299219batmannu
MemberPüksid on piltidel kohe-kohe ära kukkumas
aprill 24, 2011 at 7:47 p.l. #299253Mr Fox
Membernightq
MemberMind hirmsalt huvitab, kas Eesti fitness.ee foorum on teadlikud sellistest nimedest nagu “Zyzz” ja “Josef Rakich”. Võibolla forum.bodybuilding.com kasutajad on rohkem teadlikumad nendest. Neid kahte peetakse kõige aesteetilistemaks meesteks maailmas.On unelmate kehad või ei ole ?
Nende 2 vahe on selles, et Zyzz on tunnistanud anaboolsete steroidide kasutamist, kuid Josef on minu teada naturaalne kehakasvataja ja iseloom tundub tal kah parem olevat. Vot ma ei saa aru nüüd mõnest kommenteerijast, kes suuremaid kehasid fännavad… võiksite aru saada, et vaid meestele on lihamäed ihaldusväärsed, naisted pigem jälestavad profikulturiste
aprill 24, 2011 at 7:56 p.l. #299256Mr Fox
MemberNende 2 vahe on selles, et Zyzz on tunnistanud anaboolsete steroidide kasutamist, kuid Josef on minu teada naturaalne kehakasvataja ja iseloom tundub tal kah parem olevat. Vot ma ei saa aru nüüd mõnest kommenteerijast, kes suuremaid kehasid fännavad… võiksite aru saada, et vaid meestele on lihamäed ihaldusväärsed, naisted pigem jälestavad profikulturiste
aprill 24, 2011 at 7:59 p.l. #299259nightq
Memberega zyzz nüüd nii koll ka pole.Polegi, aga mõnele siin oli ta “liiga väike”
aprill 24, 2011 at 8:04 p.l. #299260gmaster
MemberNende 2 vahe on selles, et Zyzz on tunnistanud anaboolsete steroidide kasutamist, kuid Josef on minu teada naturaalne kehakasvataja ja iseloom tundub tal kah parem olevat. Vot ma ei saa aru nüüd mõnest kommenteerijast, kes suuremaid kehasid fännavad… võiksite aru saada, et vaid meestele on lihamäed ihaldusväärsed, naisted pigem jälestavad profikulturiste
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga need tegelased on nagu bb.comi kohalikud kuulsused? Nagu anusaagimid?
Aga ma vaatasin jah et zyzzil on rohkem selline “kasutaja” ehitus, seda enam kui pidevalt sellises vormis olla.
Iseloom parem…

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 24, 2011 at 8:30 p.l. #299264nightq
MemberAh, noored kuked on nad mõlemad, muudkui kirevad
aprill 24, 2011 at 9:37 p.l. #299272Mr Fox
Selgita.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.