Trennikava.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Trennikava.
- This topic has 14 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Hellboy.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2008 at 12:19 p.l. #13125
hunter
MemberPõhiliselt tegin / teen sellise kava järgi .
Esmaspäev .
Rind + Triits + Kõht .
( Rinnatrenn on raske ) .
Teisipäev .
Selg + Biits + Kõht .
( Seljatrenn on intentsiivne 75 – 80 % )
Kolmaspäev .
Jalad + Kõht + Säär .
( Jala trenn raske ).
Neljapäev .
Rind + Õlg + Kõht .
( Rinnatrenn on kerge suht , sest rind ei taastu ära esmaspäevaseks raskeks trenniks. )
Reede.
Puhkus.
Laupäev.
Puhkus.
Pühapäev.
puhkus.
Kõhtu teen puhkepäevadel ka vahest, kui viitsin.
Jooksmas käin ka 2 korda nädalas, alustasin eelmine nädala 1 korraga . Lisan nagu nädalas korra max oleks 3 korda madala intentsiivsusega .
Kõhust ka veel niipalju, et teen palju, sest suveks tahaks reljeefi ilusti saada .
Põhjus miks tegin teema siia oli see, et hakkasin mõtlema ületreeningu peale jne, olge palun head ja antke nõu .
EESMÄRK : Suurendada jõudu, Rinnalt surumist parandada, Rasva ka kaotada .
Toitumisest niipalju, et söön korralikult üritan süüa päevas valgurikkaid toite jne. Rasvasid tarbida võimalikult vähe.
Selleks oleks kõik, kui midagi veel meenub siis postitan .
Aitäh kõigile kes viitsivad tegeleda / lugeda / postitada siia .
Jõudu!
aprill 3, 2008 at 1:54 p.l. #148547hunter
MemberBUMP !!! .
On tõesti nii raske midagi kirja panna ? peaaegu ca 70 korda vaadatud teemat, aga keegi märkida ei võiks midagi ??
Noh mis ma oskan öelda ?
aprill 3, 2008 at 2:00 p.l. #148553ROtter
MemberVastatakse siis, kui aega on.
aprill 3, 2008 at 2:04 p.l. #148559undisputed
MemberKüsi Kaido Leesmanilt siis kava
aprill 3, 2008 at 2:37 p.l. #148574ROtter
MemberTee trenni 3X nädalas.
Selleks, et rasva kaotada, tuleb tarbida rasvu võimalikult palju.
Kui midagi veel meenub, siis postitan.
aprill 3, 2008 at 2:54 p.l. #148581gmaster
Memberjep, vähemalt 100g rasvu päevas
Kasuta julgelt oliiviõli, söö pähkleid ja kala!
aprill 3, 2008 at 2:59 p.l. #148584vaarikakollane
Memberkirjuta täpselt kõik mida teed, ega keegi sind konkreetselt eidata ei saa kui sa ei kirjuta mida täpselt sööd jne
aprill 4, 2008 at 10:57 e.l. #148727hunter
MemberNo .
Hommik .
Saiakesed , tee / kohv.
Lõuna .
Koolipraad / Supp .
Piim , Keefir kõrvale 2 tassi vähemalt.
Enne trenni.
Kohupiim , Kohukesed / PIIMATOOTED .
Õhtusöök.
Soe praad / Supp .
Kaal varieerib 62-65kg juures põhiliselt, vanust on 16 aastat .
/ –> Tahtsin tegelt uurida kas see kava mis ma postitasin ületrenni ei tekita ?
K . Leesmanilt küsisin spets rinna arendamis kava, aga panin ka teised päevad paika .
Toitumise alal olen võhik, sest põhiline rõhk saalis jõule ikka .
Olen tänulik kes viitsib vastata.
aprill 4, 2008 at 11:53 e.l. #148732vaarikakollane
Memberendal ka see kava olemas, ei usu et ületrenn kui toitud õigesti TREENINGA ja TOITUMINE on samatähtis ,sul treening 10/8 ja toitumine 10/2 no 10/5 – nii ja naa kas tekib ületreening
aprill 4, 2008 at 1:36 p.l. #148754Wire
MemberNo .Hommik .
Saiakesed , tee / kohv.
Lõuna .
Koolipraad / Supp .
Piim , Keefir kõrvale 2 tassi vähemalt.
Enne trenni.
Kohupiim , Kohukesed / PIIMATOOTED .
Õhtusöök.
Soe praad / Supp .
Kaal varieerib 62-65kg juures põhiliselt, vanust on 16 aastat .
/ –> Tahtsin tegelt uurida kas see kava mis ma postitasin ületrenni ei tekita ?
K . Leesmanilt küsisin spets rinna arendamis kava, aga panin ka teised päevad paika .
Toitumise alal olen võhik, sest põhiline rõhk saalis jõule ikka .
Olen tänulik kes viitsib vastata.
Ikka võid üle treenida. Et mitte ületreenida tuleks kindlasti korrigeerida korralikult toitumist. Mina jätaks saiakesed, kohukesed(palju süskareid ja v-o ka taimsed rasvad) välja. Hommikusöök peab olema ikka tugev, et päeva üle “elaksid”. Hommikul sööks mune, putru, kodujuustu/maitsestamata kohupiima meega vms. Enne trenni tund-poolteist kohupiim, munad. Õhtul praes hautatud aedviljad. Praadides võiks olla korralikult liha ja kindlasti toorsalatit.
aprill 4, 2008 at 3:13 p.l. #148774vaarikakollane
MemberIkka võid üle treenida. Et mitte ületreenida tuleks kindlasti korrigeerida korralikult toitumist. Mina jätaks saiakesed, kohukesed(palju süskareid ja v-o ka taimsed rasvad) välja. Hommikusöök peab olema ikka tugev, et päeva üle “elaksid”. Hommikul sööks mune, putru, kodujuustu/maitsestamata kohupiima meega vms. Enne trenni tund-poolteist kohupiim, munad. Õhtul praes hautatud aedviljad. Praadides võiks olla korralikult liha ja kindlasti toorsalatit.irw kes sul aedvilju praeb? sa sööd pruunistatud ja praetud ube
aprill 4, 2008 at 3:17 p.l. #148775Fdvk
MemberKui enne trenni on kõht tühi ja süüa kolmanurga võileib on selles midagi halba?
Minul ei olnud midagi viga.
aprill 4, 2008 at 3:41 p.l. #148779undisputed
MemberEESMÄRK : Suurendada jõudu, Rinnalt surumist parandada, Rasva ka kaotada. Üldiselt kaalu kaotada ja samas jõudu suurendada on suht keeruline. Reegline kaalu langusega kaasneb ka jõu langus. Kui langus pole eriti suur, siis ehk isegi võimalik hoida. Kaal kõigub sellest, et üldine cal kõigub päevast-päeva. Kuna treenid 4 päeva järiest ja toit on sul nagu ta on parajasti, siis ületreening võib suht käbe tulema olla.
aprill 7, 2008 at 9:55 e.l. #149101hunter
Membertänan korraliku vastuse eest!!
aprill 7, 2008 at 2:18 p.l. #149139Hellboy
MemberEESMÄRK : Suurendada jõudu, Rinnalt surumist parandada, Rasva ka kaotada. Üldiselt kaalu kaotada ja samas jõudu suurendada on suht keeruline. Reegline kaalu langusega kaasneb ka jõu langus. Kui langus pole eriti suur, siis ehk isegi võimalik hoida. Kaal kõigub sellest, et üldine cal kõigub päevast-päeva. Kuna treenid 4 päeva järiest ja toit on sul nagu ta on parajasti, siis ületreening võib suht käbe tulema olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See, et kaal kõigub on sellest, et toitumine on sul 7 päeva nädalas enam vähem üks ja see sama, aga kaal langeb sul trennipäevadel(sest siis kalori kulu on suurem) ja kolmel trenni vabal päeval kaal tõuseb(sest kulutad päevas kaloreid vähem ja päevane kaloraaz on üle). Kuna sa tahad kaalu langetada, siis pead oma toitumise korda tegema nii, et ta sul oleks alati kergelt miinuses, st. sa pead sööma trenni vabadel päevadel vähem, kui sa seda teed trenni päevadel, sest siis sa ju kulutad vähem ja vajad kaloreid ka vähem, niiet toitumine korda ja asi korras.
Nii, et keegi jälle midagi nokkima ei hakkaks, siis vastasin nii, eeldades, et tal on toitumine niimoodi valesti paika pandud ja vajadusel täpsustan, kui vaja, aga vb teab teema algataja juba seda ja minu postitusel ei ole mingit mõttet…
(aaaa jaaaa, tsiteerisin undisputedi vastust, sest arvasin, et äkki on vaja teema algatajale asja rohkem seletada, mitte et ta vastus oleks kuidagi vale jne.)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.