Skip to main content

PROTEIIN

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mis vahe on, kui ma kasutan ainult proteiini või proteiini ja süsivesikuid koos? Selles mõttes ma saan aru, et kui ma tarbin proteiini ja süsivesikuid koos siis see aitab paremini lihast kasvatada. Aga mis siis kui ma tarbin ainult proteiini, kuidas see mõjutab lihas kasvu? Üks küs veel, et kui ma kell 20 trenni teen ja peale trenni umbes 21.30 kuni 22 ühe shake(ainult proteiin) joon ja ühe banaani söön või kohupiima, kuidas mõjutab see lihas kasvu, sest peale seda lähen suhteliselt kohe magama ka?

Wall
    Member

koos süsivesikutega imendub proteiin kiiremini.

Fr3
    Member

Mis vahe on, kui ma kasutan ainult proteiini või proteiini ja süsivesikuid koos? Selles mõttes ma saan aru, et kui ma tarbin proteiini ja süsivesikuid koos siis see aitab paremini lihast kasvatada. Aga mis siis kui ma tarbin ainult proteiini, kuidas see mõjutab lihas kasvu? Üks küs veel, et kui ma kell 20 trenni teen ja peale trenni umbes 21.30 kuni 22 ühe shake(ainult proteiin) joon ja ühe banaani söön või kohupiima, kuidas mõjutab see lihas kasvu, sest peale seda lähen suhteliselt kohe magama ka?

No kohe trenni võiksid selle sheigi sisse võtta ja ikka süsivesikutega, et imendumine suurem oleks. Mingi tunni aja pärast võta midagi tahket sisse. Kui enne magamaminekut mingit praadi võtta ei taha, siis tarbi see kohupiim ära ja võta mingi puuvili kõrvale. Sheiki ära päris viimaseks toidukorraks jäta.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.