Skip to main content

valu kolmnurgas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » valu kolmnurgas

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    Vette
    Member

Mul selline mure, et rööbaspuudel surudes tekib kolmnurka ebameeldiv tunne, vahel isegi valu. Milles asi võib olla? Olen proovinud hingamist varieerida, kuid eriti ei ole abi.

Amarillo
    Member

Mul selline mure, et rööbaspuudel surudes tekib kolmnurka ebameeldiv tunne, vahel isegi valu. Milles asi võib olla? Olen proovinud hingamist varieerida, kuid eriti ei ole abi.

kubemesong? kuigi sihuke harjutus ei tohiks pinget alavlada sellele piirkonnale, kükke tehes ja tugevalt kõhtu tehes ei anna tunda?

Vette
    Member

Kükkimisel ja kõhulihaste harjutusi tehes ei ole küll tunda andnud.

Wire
    Member

Mul annab tunda, kui kangiga õlga teen kukla tagant.. ei tea. Tuleb vahetada harjutust.

past
    Member

vaata foorumis ringi.. väga mittesoovitatavad on surumised kangiga kukla tagant.. õlavigastused nimelt!!

Amarillo
    Member

Mul annab tunda, kui kangiga õlga teen kukla tagant.. ei tea. Tuleb vahetada harjutust.

alla 21 aastastel ei soovitata, sest selg pole välja arenenud ja nõrk

Wire
    Member

alla 21 aastastel ei soovitata, sest selg pole välja arenenud ja nõrk

ei soovitata kangiga teha? või ei soovitata selga teha?

Fdvk
    Member

Sa oled lihtsalt vähe teinud seda harjutust või lihtsalt kõht/selg nõrk. Olen 15.a võin neid väga palju teha valus ei hakka, klassikaaslastel hakkab ka valus.

Amarillo
    Member

Sa oled lihtsalt vähe teinud seda harjutust või lihtsalt kõht/selg nõrk. Olen 15.a võin neid väga palju teha valus ei hakka, klassikaaslastel hakkab ka valus.

kui 30kg selja tagant teha siis ei peagi valus olema, proovi 70kg , siis peaks mõjuma juba

Amarillo
    Member

ei soovitata kangiga teha? või ei soovitata selga teha?
    oss
    Member

selja taga surumine kangiga, alasejale pidi kõige kahjulikum olema

Aga seljatoega pingil tehes?

Tuki
    Member

kubemesong ja kolmnurk ei lähe nagu kokku imo. Aga see selleks, mina ei oska öelda seda AGA ma olen suht kindel, et see on tingitud sellest, et sa kallutad keha hästi ette ja see venitab väga palju sul rinnalihaseid ja suurendab rinnakorvi painduvust. Just see viimane ongi sinu case ma arvan. Proovi hoida keha võimalikult sirge.

Amarillo
    Member

kubemesong ja kolmnurk ei lähe nagu kokku imo. Aga see selleks, mina ei oska öelda seda AGA ma olen suht kindel, et see on tingitud sellest, et sa kallutad keha hästi ette ja see venitab väga palju sul rinnalihaseid ja suurendab rinnakorvi painduvust. Just see viimane ongi sinu case ma arvan. Proovi hoida keha võimalikult sirge.

räägime ikka samast kolmnurgast?

Tuki
    Member

räägime ikka samast kolmnurgast?

mina tean ainult ühte kohta mõiste “kolmnurk” kohta inimese kehal.

Amarillo
    Member

sa kallutad keha hästi ette ja see venitab väga palju sul rinnalihaseid ja suurendab rinnakorvi painduvust.

mis see kolmnurgaga pistmist:D?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.