palun Teie nõu/arvamust!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » palun Teie nõu/arvamust!!!
- This topic has 25 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2008 at 11:28 e.l. #13100
allavõtja
MemberOlen 160 cm pikk ja kaalun 54 kg, aga soovin kaalu langetada 49-50 kg-ni.
Käin kolm (3) korda nädalas aeroobikas ja üks kord nädalas ujumas.
Ka toitumine on igati tervislik ja tasakaalukas.
Olen regulaarselt treeninud 4 kuud ja kaal ei ole langenud.
Ma tean, et kaal ei pruugigi langeda, kuna lihas tuleb rasva asemele ja see kaalub rohkem kui rasv.
Siiski peaks ju ümbermõõt vähenema, aga ka seda pole juhtunud.
Ostsin fitnessi poest ultimate lean gain formula, mida müüja soovitas peale igat treeningut manustada.
See pidavat pikemas perspektiivis kaalu langetama.
Ex ma usaldan teenindajat. Siiski tahaksin rohkem erinevaid arvamusi, kas see ikka toimib?
Tegelikult on see ju massilisaja nime all, aga MASSI MA JUURDE MITTEMINGIL JUHUL EI SOOVI SAADA!
Ostsin lisaks ka L-Carnitin rasvapõletavaid kapsleid.
MA ei tahaks, et keegi ütleks, et mul pole vaja kaalu langetada. Olen küll normaalkaalus, aga tähtis on ikkagi enda enesetunne ja ma ei kirjutaks siia ju niisama. Tahksin tõesti tõsiseid nõuandeid ja arvamusi……………………………………….
märts 30, 2008 at 11:34 e.l. #147918allavõtja
MemberIgaks juhuks mainin veel et olen tütarlaps ja 23 aastane.
Olen 160 cm pikk ja kaalun 54 kg, aga soovin kaalu langetada 49-50 kg-ni.
Ma tean, et kaal ei pruugigi langeda, kuna lihas tuleb rasva asemele ja see kaalub rohkem kui rasv.
Ostsin fitnessi poest ultimate lean gain formula, mida müüja soovitas peale igat treeningut manustada.
Ex ma usaldan teenindajat. Siiski tahaksin rohkem erinevaid arvamusi, kas see ikka toimib?
Tegelikult on see ju massilisaja nime all, aga MASSI MA JUURDE MITTEMINGIL JUHUL EI SOOVI SAADA!
MA ei tahaks, et keegi ütleks, et mul pole vaja kaalu langetada. Olen küll normaalkaalus, aga tähtis on ikkagi enda enesetunne ja ma ei kirjutaks siia ju niisama. Tahksin tõesti tõsiseid nõuandeid ja arvamusi……………………………………….
märts 30, 2008 at 12:14 p.l. #147924glossy
MemberTere, Mul on sama mure..olen 23a. 158cm ja kaal kõigub 53-55 vahemikus, olenevalt kuu peorioodist…(enne päevi tõuseb:s)
Teen trenni 3-4 (vahest isegi 5 korda nädalas), toitun tervislikult, üritan süüa valgurikkast toitu ja vähendada süsikaid…komme-shokolaadi pole juba 3 kuud söönud…peale päevi kaal langeb kuni 53 ja siis seisab..ja siis jälle need päevad tulemas ja jälle tõuseb…tundub nagu oleks suletud ring..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen segaduses, mis värk on…tahaks samutu kaaluda 48-50kg…Äkki üritame koos hakkama saada…Tahtsin veel küsida,mis hormonaalsed häired peale kilpnäärme alatalitsust veel mõjuvad halvasti kaalule???Samuti ootan ka Teie nõuandeid…
Igaks juhuks mainin veel et olen tütarlaps ja 23 aastane.Olen 160 cm pikk ja kaalun 54 kg, aga soovin kaalu langetada 49-50 kg-ni.
märts 30, 2008 at 12:27 p.l. #147930AlanBStard
ModeratorTahtsin veel küsida,mis hormonaalsed häired peale kilpnäärme alatalitsust veel mõjuvad halvasti kaalule???Loomulikult mõjuvad, ka mitte-häired mõjuvad, hormoonide maailmas on tegemist sujuvate üleminekutega, mitte häirete-mittehäiretega (kui just kasvajaid või immuunreaktsioone pole).
Päevade kaalukõikumine on põhiliselt vesi.
Lean Gainis on minu teada head aeglased süsivesikud, sobib allavõtjale taastusjoogiks hästi. Vabal ajal võiks siis süsivesikuid vältida. Poliquin soovitab allavõtjal ka trenni järel süsivesikuid vältida, aga see võib raskeks minna.
märts 30, 2008 at 12:51 p.l. #147936glossy
Membernii segaduses olen, et juba mõtlen,et mis viga olla võib et kaal ei lange…kilpnäärmega peaks korras olema…kontrollisin…äkki veel mõni hormoonaalne värk võib mõjutada….peaks vist endokrinoloogi juurde minema…samas usun, et ta ütleb mulle et olen normaalses kaalus…
Loomulikult mõjuvad, ka mitte-häired mõjuvad, hormoonide maailmas on tegemist sujuvate üleminekutega, mitte häirete-mittehäiretega (kui just kasvajaid või immuunreaktsioone pole).Päevade kaalukõikumine on põhiliselt vesi.
Lean Gainis on minu teada head aeglased süsivesikud, sobib allavõtjale taastusjoogiks hästi. Vabal ajal võiks siis süsivesikuid vältida. Poliquin soovitab allavõtjal ka trenni järel süsivesikuid vältida, aga see võib raskeks minna.
märts 30, 2008 at 1:01 p.l. #147940AlanBStard
Moderatornii segaduses olen, et juba mõtlen,et mis viga olla võib et kaal ei lange…kilpnäärmega peaks korras olema…kontrollisin…äkki veel mõni hormoonaalne värk võib mõjutada….peaks vist endokrinoloogi juurde minema…samas usun, et ta ütleb mulle et olen normaalses kaalus…Kui lausa suremas ei ole, siis endokrinoloog vaevalt midagi ette võtab.
Ja “kilpnäärmega kõik korras” ei tähenda tegelikult ka midagi enamat kui just seda, et suremas ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 1:04 p.l. #147941glossy
MemberRäägi siis kuidas mu probleemi lahendada…olen juba lausa masenduses sellest..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui lausa suremas ei ole, siis endokrinoloog vaevalt midagi ette võtab.Ja “kilpnäärmega kõik korras” ei tähenda tegelikult ka midagi enamat kui just seda, et suremas ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 1:10 p.l. #147943ROtter
MemberRäägi siis kuidas mu probleemi lahendada…olen juba lausa masenduses sellest..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui palju su menüüs rasvu on?
Pakun, et nagunii on vähevõitu.
märts 30, 2008 at 1:12 p.l. #147944glossy
MemberKusjuures sa eksid…rasvu ma täpselt välja ei arvuta, aga söön pähkleid ja võtan ka kalaõli….juuku juustus nt on ka 10% rasva…ja teistes piimatoodetes…
Kui palju su menüüs rasvu on?Pakun, et nagunii on vähevõitu.
märts 30, 2008 at 1:19 p.l. #147946undisputed
MemberKusjuures sa eksid…rasvu ma täpselt välja ei arvuta, aga söön pähkleid ja võtan ka kalaõli….juuku juustus nt on ka 10% rasva…ja teistes piimatoodetes…Tee enda ja teiste elu lihtsamaks ja pane oma tavaline menüü siis kirja. Muidu võibki jääda siia oletama ………
märts 30, 2008 at 1:19 p.l. #147947ROtter
MemberKusjuures sa eksid…rasvu ma täpselt välja ei arvuta, aga söön pähkleid ja võtan ka kalaõli….juuku juustus nt on ka 10% rasva…ja teistes piimatoodetes…Vaevalt, et sul tuleb päevas kokku 75g rasvu, mis oleks vajalik kaalu langetuseks.
märts 30, 2008 at 1:29 p.l. #147949allavõtja
MemberÕnneks või kahjuks ei ole ma ainuke, kellel selline mure.
Väga paljud naeravad pidevalt välja, et see pole ju mingi “mure”.
Aga kui tõesti pingutad ja tulemusi ei ole näha, siis teeb ju nukraks.
Rõhutan veel, et kui teistele sale paistad, siis tähtis on ikkagi ENDA ENESETUNNE.
Mul tervisega on kõik väga ok.
Võtan küll beebibille, aga see kindlasti allavõtmisel takistuseks ei ole.
märts 30, 2008 at 2:57 p.l. #130277daemonium
Membere-ee …
austatud neiud,te olete fitnessi foorumis ja inimestel,kelle poole te pöördute,ei pruugi olla sensitiivi-selgeltnägija võimeid.
Nagu siin juba öeldi – menüü&treeningkava võiks siiski avalikustada.
Aga kuna mu elukaaslane on sama vana kui mõlemad küsijad ja arvestades,et paljudel tema sõbrannadel on analoogiline probleem paari lisakiloga,arvan ette kujutavat,milline näeb välja tervislik toitumine – juurikad+süsivesikud+minimaalselt valku(et tohutut lihast ei tekiks);rasvad praktiliselt puuduvad(et mitte rasva minna)
ja siis ei saada aru,et miks küll kaal ei lange ja paha on olla ja …
märts 30, 2008 at 3:31 p.l. #147961AlanBStard
ModeratorVõtan küll beebibille, aga see kindlasti allavõtmisel takistuseks ei ole.Tõenäoliselt mingil määral on küll…
Intensiivse anaeroobse koormuse / intervalltreeninguga võiks sellegipoolest kuhugi jõuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 4:16 p.l. #147976glossy
MemberNii siis, hommik: pakk tere maitsestamata kohupiima + paar lusikat maasikamoosi+ natuke pähkleid
lõuna: mingi liha (nt kana, kala või kalkun + köögiviljad või mingi salat) vahest paar muna salatiga, natuke juustu + kalaõli
õhtu: pakk kodujuustu
kui vahepeal kõht läheb tühjaks siis söön õuna või nats pähkleid…
Kui peale tööd lähen otse trenni, siis tihti viimane söök mul on kell 16.00
Peale trenni jõuan mingi 9 paiku koju ja siis kuidagi hilja juba süüa…
Umbes siis selline menüü mul…mida oskate öelda?
Tee enda ja teiste elu lihtsamaks ja pane oma tavaline menüü siis kirja. Muidu võibki jääda siia oletama ……… -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.