treeningkava
- This topic has 9 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
märts 29, 2008 at 9:14 p.l. #13095
aggressive
MemberMul on praegu kava jaotatud kaheks: esmaspäeval – kõht, selg, rind, õlad
teisipäev: kõht, biitseps, triitseps, käsivars
kolmapäev: puhkepäev
neljapäev: sama mis esmaspäev
reede: sama, mis teisipäev
laupäev ja pühapäev puhkepäevad
et kas selline kava kurnav ei ole lihastele? et nagu ületreening…kuskilt ma lugesin, et lihaste taastumine on 5-6 päeva
märts 29, 2008 at 9:17 p.l. #147844aggressive
Memberüks küsimus siis veel: kas treeningut peab alati tsükeldama(massitsükkel, jõutsükkel, reljeefitsükkel)?
ma mõtlen et kui need kõik läbi teha(igayks umbes 3 nädalat), kas siis hakkan neid otsast peale tegema või teen tavalist (3×6-
treeningut?märts 29, 2008 at 9:21 p.l. #147845Amarillo
Memberüks küsimus siis veel: kas treeningut peab alati tsükeldama(massitsükkel, jõutsükkel, reljeefitsükkel)?ma mõtlen et kui need kõik läbi teha(igayks umbes 3 nädalat), kas siis hakkan neid otsast peale tegema või teen tavalist (3×6-
treeningut?see tsüklivärk sobib rohkem kulturistidele, muidugi võid teha, aga soovitaks ikkagi 2-3 kuud ühte tsüklit ja reljeeftsükli üldse välja jätta kui paksuke pole.
märts 29, 2008 at 9:24 p.l. #147846Amarillo
MemberMul on praegu kava jaotatud kaheks: esmaspäeval – kõht, selg, rind, õladteisipäev: kõht, biitseps, triitseps, käsivars
kolmapäev: puhkepäev
neljapäev: sama mis esmaspäev
reede: sama, mis teisipäev
laupäev ja pühapäev puhkepäevad
et kas selline kava kurnav ei ole lihastele? et nagu ületreening…kuskilt ma lugesin, et lihaste taastumine on 5-6 päeva
väikestele lihastele nagu säär,käsivars tuleb puhkust anda vähemalt 24h et ära taastuks ja suurematele lihastele nagu jalg ja selg vähemalt 48h puhkamiseks
see 5-6 päeva vbl osadel inimestel lihas valutab, aga endal lihas harva valutab plejärgmine päev.kindlasti lihas ei taastu 5-6 päeva jooksul va ületreeningu juhtum.
märts 29, 2008 at 9:31 p.l. #147849aggressive
Membernii et põhimõtteliselt võin küll sellist kava teha…
muidu peapööritus on ületreeningu tunnusmärk? mul viimasel ajal on hakanud keset trenni pea ringi käima…see võib vist olla ka aeroobse trenni puudumisest vist..aeroobset ei tee yldse praegu
märts 29, 2008 at 9:51 p.l. #147854Amarillo
Membernii et põhimõtteliselt võin küll sellist kava teha…muidu peapööritus on ületreeningu tunnusmärk? mul viimasel ajal on hakanud keset trenni pea ringi käima…see võib vist olla ka aeroobse trenni puudumisest vist..aeroobset ei tee yldse praegu
miks aeroobset ei tee? tahad südamest ilma jääda? kõrge vererõhk paneb pea pööritama, jood kohvi enne trenni? no 4x nädalas ületrenni vaevalt, kui sa just taimetoitlane või burgerivend oled.
tee aeroobset vähemalt 20min peale igat treeningut et süda kahjustada ei saaks.Kui teed jõutrenni, siis üks südame lihas kasvab ja teine pool ei saa piisavat pinget ja võib tekkida tõsine südamerike, mis lõpeb operatiooniga ja halvemal juhul kunagi trenni enam teha ei saa.Aga see tekib pikemas perspektiivis 2-4 aastat.
märts 29, 2008 at 9:59 p.l. #147856Alexander Andrusenko
ModeratorSee kava on sul väga mööda. Sa teed ühel päeval kõiki suuri lihaseid ja teisel päeval ainult väikeseid. Ürita ikka nii jaotada, et enam-vähem võrdne oleks. Kui kindlasti 2-ks jaotatud kava tahad, siis oleks ehk mõttekam jagada ülakehaks ja alakehaks.
märts 30, 2008 at 8:57 e.l. #147875aggressive
Memberaa…ok
märts 30, 2008 at 9:17 e.l. #147880aggressive
Memberaga kuidas siis..et ylakeha ja alakeha?
ma ei oska nii jagada…et ylakeha siis õlad, selg, rind ???
märts 30, 2008 at 9:30 e.l. #147883undisputed
MemberNo võid ka nii jagada 2 ks
1.päev
1. Rinnalihas
2. Seljalihas
3. Deltalihas
4. Kõht
2.päev
1. Reie nelipealihas
2. Reie tagalihas
3. Säärelihas
4. Biitseps
5. Triitseps
6. Kõht
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.