Karm tegelikkus…steroidi intervjuu…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Karm tegelikkus…steroidi intervjuu…
- This topic has 45 replies, 20 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
märts 29, 2008 at 8:51 p.l. #13094
joker
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Testosterone Magazine´ga kokkuleppel ja nende nõusolekul hakkavad järgnevatel kuudel ilmuma mitmed minu (artikli autor) uue raamatu väljavõtted ja tsitaadid. Need väljavõtted ja siin ilmuma hakkavad rubriigid kirjeldavad ja toovad teieni täpselt selle miks, kuidas ja kui palju kasutatakse nii eliit – sportlaskonna kui ka mittesportlaste seas sooritusvõimet parandavaid aineid.
Olgu öeldud, et minu ilmunud raamatus käsitletakse erinevaid aineid kõiki individualselt ja igale ühele neist lähenetakse päris teaduslikult. Võiks öelda, et seda ei ole senini päris sellisel kujul teh…
märts 29, 2008 at 11:39 p.l. #147864AlanBStard
ModeratorHuvitav, artiklit ei saa kommenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oxandrolone — oraalne anaboolne/androgeenne steroid.Ei ole minu teada androgeenne, kasutatakse vajadusel ka naistel-lastel.
Olen kuulnud väiteid, et nt alkohol ja valuvaigistid on tegelikult ohtlikumad kui steroidid. Pole siiski eriti süvenenud. Mõttetud on nad reeglina küll.
märts 29, 2008 at 11:50 p.l. #147866Hellboy
MemberHuvitav, artiklit ei saa kommenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei ole minu teada androgeenne, kasutatakse vajadusel ka naistel-lastel.
Olen kuulnud väiteid, et nt alkohol ja valuvaigistid on tegelikult ohtlikumad kui steroidid. Pole siiski eriti süvenenud. Mõttetud on nad reeglina küll.
Mida sa selle all mõtled, et nad on reeglina mõttetud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“IFBB profikulturistid on piltlikult väljendudes justkui kõndivad katselised keemialaboratooriumid.” Njah on see siis seda tõesti väärt, see profiks olemine ja hiljem ei teagi, mis edasi saab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 1:23 e.l. #147869AlanBStard
ModeratorMida sa selle all mõtled, et nad on reeglina mõttetud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tagasilöögiefekti (rebound effect) tõttu on tulemusi raske hoida, keerab enda hormoonimajanduse pekki mõneks ajaks, kiire kasv põhjustab kergesti naharebendeid, paistab et soodustab lihaserebendeid (võimalik et lihtsalt mõju tõttu närvisüsteemile – lihast pingutatakse rohkem).
märts 30, 2008 at 9:43 e.l. #147889Sir
MemberEriti selle artikli valguses on keeruline mõista miks ka siin toredal saidil neid süstivaid narkomaane ülistatakse. Miks kuulatakse ja pannakse kirja kui räägib mr. olympia, miks käiakse nende seminaridel, mida on peale hakata “normaalsel” inimesel mingi steroidi steve’i soovitustega? Oskab keegi öelda või seletada lollile millest ma valesti aru olen saanud?
Peace!
märts 30, 2008 at 10:14 e.l. #147897Skini
MemberEriti selle artikli valguses on keeruline mõista miks ka siin toredal saidil neid süstivaid narkomaane ülistatakse. Miks kuulatakse ja pannakse kirja kui räägib mr. olympia, miks käiakse nende seminaridel, mida on peale hakata “normaalsel” inimesel mingi steroidi steve’i soovitustega? Oskab keegi öelda või seletada lollile millest ma valesti aru olen saanud?Peace!
Täpselt sinuga nõus! Kusjuures olen korduvalt seda oma kommentaarides seda maininud.Viimati vist Colemani ülistavas artiklis ja sain veel sõimata ala “tee ise ka niipalju trenni”…Või võtame D.Jamesi külaskäigu ja näidistreeningu.Muidugi on kihvt kui käivad meil külas maailmanimed aga samas vaadata pealt tema treeningut ja pärast totaka näoga takka kiita “et näe maailmakulturisti treening ei erinegi tavategijast millegagi” siis ei teagi kas nutta või naerda.Fitness.ee tegijad peaksid ikka lõpuks võtma kindla joone selles suhtes,arvestades kui palju lapsi ja noorukeid käivad siin teadmisi ja nõu otsimas.
märts 30, 2008 at 10:18 e.l. #147898matti
MemberTegelikult on võimalik steroide tarvitada, ka nii ,et oma tootmine ei jää seisma ja samuti ei toimu aromatiseerumist,ehk siis testosterooni muundumist östrogeeniks,on olemas teatud määr. Aga see määr on märksa väiksem kui seda tavaliselt tarvitatakse,ligi 6-10 korda väiksem ja loomulikult on ka toime sellisel juhul märksa väiksem kui traditsioonile lähenemise puhul. Aga jääd vähemalt enam-vähem terveks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 10:42 e.l. #147906Vägivaldur
MemberEi ole ka mul austust steroidispordi vastu. Süüdimatud eeskujud lastele.
märts 30, 2008 at 11:09 e.l. #147915Siim Kelner
MemberTulebki välja ju nii, et profikulturismis on parim mees see, kes oskab kõige paremini keemiat panna. Trenni teevad ju ikkagi nii nagu kõik teised, kui sedagi. Olen Vaatanud Ronnie Relentless dvd-d. Seljatrenn oli küll midagi väga imelikku. Kõik harjutused, mis ta tegi (kangi tõmme vastu kõhtu, hantli tõmme küljele ja kangiotsa tõmbed vastu kõhtu) olid sooritatud nii, et keha polnud maaga üldse paraleelne, heal juhul 45 kraadi ja hooga sooritatud. Raskused muidugi ülemäära suured.
märts 30, 2008 at 11:44 e.l. #147920Tuki
MemberMinu silmis on need nn profikulturistid vastupidi amatöörkulturistid ja need, kes ei kasuta steroide, nn amatöörkulturistid, on just profikulturistid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 12:03 p.l. #147923paprica
MemberMinu silmis on need nn profikulturistid vastupidi amatöörkulturistid ja need, kes ei kasuta steroide, nn amatöörkulturistid, on just profikulturistid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuna kirjutuses märgiti, et ka amatöörkulturistid on põhimõtteliselt samasugused, siis ilmselt pead rahulduma kohalike klassikutega, kes näevad välja kui treenitud kehaga sprinterid:)
märts 30, 2008 at 12:16 p.l. #147926Vägivaldur
MemberSeeläbi (suurte dooside steroidide tarvitamise läbi) ei tee kulturistid kellegile teisele halba kui ainult endale.Väga lühinägelik arusaam.
märts 30, 2008 at 12:22 p.l. #147928mark85
Memberega ikka SUUREKS ei saa ilma steroidideta see on selge
märts 30, 2008 at 12:30 p.l. #147931rainisk
MemberKogu see IFBB profisüsteem on ikka läbinisti vägahaige sel juhul. Ma ei mõista miks üldse on selline liiga kus dopingukontroll puudub ? Ei ole enam sõnu selle kohta. Samas neid steroidiõgijaid ülistatakse nagu jumalaid. Hell with Coleman, Cutler and others ! GO Kalmus, Vähi, Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !märts 30, 2008 at 12:38 p.l. #147932undisputed
MemberKogu see IFBB profisüsteem on ikka läbinisti vägahaige sel juhul. Ma ei mõista miks üldse on selline liiga kus dopingukontroll puudub ? Ei ole enam sõnu selle kohta. Samas neid steroidiõgijaid ülistatakse nagu jumalaid. Hell with Coleman, Cutler and others ! GO Kalmus, Vähi, Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Inimesi ei huvita keskmine, lepi sellega. Ega sa ka viitsiks minna rallit vaatama, kui seal sõidaks punnvõrrid. Sa tahad ka seal näha võimsust ja kiirust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.