anaboolsed steroidid
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » anaboolsed steroidid
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 22 years, 7 months tagasi by
CONAN HÄVITAJA.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2003 at 10:44 p.l. #1309
Ardo
Memberon ju teadagi et anaboolsetel steroididel on väga suured negatiivsed mõjud, kas ka valgu söömine või muu seesugune sarnaseid häireid põhjustada võib, või on need asjad ikka teineteisest totaalselt erinevad? ja kui teate proteiinide kohta midagi negatiivset öelda siis võiksite vastata(proteiin No.1)…
juuni 27, 2003 at 5:45 e.l. #33604spirit
Memberkui nii võtta siis on need asjad jah teineteisest totaalselt erinevad. proteiini sööb ju inimene nagunii tavalise toiduga (üks toitainetest) ja lisavalku tarbitakse juhul kui tavatoidust ei saada piisavalt valku (1.5-2g iga keha kg kohta päevas). proteiini yletarbimine koormab maksa ja neerusid.
juuni 27, 2003 at 9:02 e.l. #33603tomahawk
Membernii anaboolsed steroidid kui ka toidulisandid on ju KEEMIA! söögem ikka looduslikku. Jutt et ja proteiinipulber on puhas valk jn jne… tore küll, aga kuidas seda valmistatakse? munavalge tambitakse katki ja nühitakse pulbriks, lisatakse banaani, et saada banaani maitse.. vaevalt. kõik on keemiline, kui pole vastupidist väidetud. ootame selgitusi, vastuseid.
juuni 27, 2003 at 10:00 e.l. #33602Sten
MemberSinu jutu järgi on KÕIK keemia. Sinu jutu järgi ei tohigi enam poodi minna ja midagi osta, sest kõik sisaldavad “KEEMIAT” – kõik asjad, mis poes müügil sisaldavad näiteks säilitusaineid (see ka nigunii mõne mehe arvates keemia) järelikult on kõik inimesed “keemikud”. Või näiteks coca või fanta-puhas keemia, aga kui keegi linna peal seda joob, siis ei nimeta teda keemikuks-ega. Ma arvan, et tomahawk on sõnast KEEMIA valesti aru saanud.
juuni 27, 2003 at 10:49 e.l. #33601ero
MemberMa arvan, et sinu jutt on kohe nii tark, et see vääriks mingit auhinda.Nii haiget juttu ma pole ammu kuulnud. Ei ime, et keegi ei viitsi või ei taha sellistele küsimustele vastata. Noormehed, ei ole mõtet minna emotsionidesse…ja üldsegi.. mis selgitusi sa tahad saada? sa paistad olevat ju nii kõiketeadav ajuhiiglane, et mis selgitus sulle enam vajaläheb?
juuni 27, 2003 at 1:55 p.l. #33600Anonüümne
GuestKeemiaks nimetatakse ainet, mis on keelatud kasutada, ehk tarbida- DOPING-
Kui mõelda, kuidas valku tehakse, sis loomulikult ei saa seda looduslikult valmistada. Enamus söögikraami valmistatakse keemiliselt.
Proteiin No 1 on väga hea kraam- odav ja mõjub päris edukalt.
juuni 27, 2003 at 3:44 p.l. #33605Marcu
MemberEi ole see valgu pulber mingi keemia. Kui vaadata kasvõi No.1 koostist siis seal on ju selgelt kirjas et sisaldab ainult valku. See, et valk on hüdrolüüsitud ei tee valku veel keemiaks lihtsalt valgu algmaterjalist on muu sodi minema visatud ja järgi jääb ainult valk. Näiteks toodud muna valge katki tampimine oli tegelikult hea näide, kuid valku saadakse ka muudest ainetest mis ei ole 100% valk. Näiteks kui piimast muud ained eraldada ja jätta järgi ainult valk ning seejärel see pulbristada peaks tekkima kaseinaat ehk piimavalk. Kui nüüd poest see sama pulber osta ei näe mina küll kusagil keemiat. PS! No.1 on tõesti hea olen ise kasutanud ja julgen soovitada.
juuni 27, 2003 at 5:08 p.l. #33606tomahawk
MemberTänud marcule! seletas asja ära vähemalt. muidugi on coca keemia ja säilitusained ka. sten kuule – ma ei räägi kes on keemik kes mitte, ma lihtsalt küsisin sisuliselt kuidas PROTEIINIPULBREID VALMISTATAKSE, oskad mulle öelda? ei? siis ära võta sõna. Kuskil kõlas lause , et enamus söögikraami valmistatakse keemilselt (banaan, jt puuviljad, juurviljad, liha kartul, munad, kala – kas keemiliselt? ega ma siin ei nori spordialakollegid, aga ma lihtsalt tahtsin valmistamise kohta vähe infot!
juuni 27, 2003 at 5:13 p.l. #33607tomahawk
Memberkohe näha , KES liigse kangitrenniga ära tõuseb, ning samas KES ka lollile vastata suudab. Öelge milleks üldse vaja siia midagi mu küsimusele vastu kirjutada, kui arvata, et ma kõiketeadja jne olen. Kui arvad, et olen loll jne ”mõttetu mees”, siis parem ära kommenteeri. Või ikka kripleldab mõnel mehel niimoodi hinges, et vaja ikka mõni negatiivne hulka visata.
juuni 28, 2003 at 5:32 e.l. #33608CONAN HÄVITAJA
MemberJahuijei!!! Tainapead. Ka kõige puhtam joogivesi on keemia, tuletage selle valem meelde. Kõik on keemia , igal asjal on oma keemiline koostis. Inimene ise on üks tohutu keemiakombinaat.Kui aga rääkida mis on inimese organismile kahjulik, või mis seda ei ole, siis sellist asja ei leidu. Kõik sõltub kogusest, mis sa endale sisse ajad. Teoreetiliselt sureb inimene ka liiga palju vett tarbides, aga kuidas olex võimalik seda talle niipalju sisse joota on juba iseküsimus. Sama kehtib ka ükskõik millise teise joogi või söögi kohta. Nii et uurige natuke raamatuid, mida ja kuipalju VÕIB endale sisse ajada,,,,,,,,, Ja midagi ei juhtu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.