Skip to main content

Tselluliit jõudis ka minuni

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Tselluliit jõudis ka minuni

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    kristellle
    Member

Tere,

olen 33 aastane. Pikkuselt 164 ja kaalus 50. Olen aasta jagu teinud istuvat tööd, trenni pole iial teinud. Söön kõike vahelduvalt – liha, kana, kala, kartulit, pruuni riisi, makarone, spagette, palju värsket salatit ja puuvilju jne, joon palju morssi, alkoholi ja rämpstoitu tarbin keskmiselt korra kuus., ainult shokolaadi söön mitmeid kordi nädalas ja päris suurtes kogustes. Lisaks kasutan rasestumisvastast vahendit Nuvaring. Endaarust mul söögi ja kaalu muresi ei ole, olen pigem liiga sale, aga näed, nüüd avastasin, et tagumik ja kintsud on väga suurel määral tselluliiti täis, väga inetu vaatepilt ja väga kurvaks tegi mind

Palun abi, et mida teha, et sellest nüüd ruttu vabaneda. Kas oskate soovitada protseduure või kreeme mis ka reaalselt aitavad.

Ette tänades

vend vähk
    Moderator

Tere!

Welcome to the club!

Aastad teevad oma töö ning minagi meenutan teinekord pisarsilmil neid kaugeid aegasid kui sain valimatult kõike süüa ning kehakaal ei tõusnud aastaid grammigi. Vanemaks saades enamusel ainevahetus muutub ning hakkavad ilmnema igasugused probleemid. Sinu pikkust ja kaalu arvestades ei tohiks mure olla väga suur, aga kindlasti tasuks hakata mõtlema oma igapäevamenüü kergele muutmisele ja väike sport ei teeks ka paha. Kerge trenn mööda külgi alla ei jookse ning kui juba Nuvaringi tarbid, siis sportlik eluviis annab kindlasti suguelule ka vürtsi juurde! Ära heida meelt!

kristellle
    Member

Tere!

Welcome to the club!

Aastad teevad oma töö ning minagi meenutan teinekord pisarsilmil neid kaugeid aegasid kui sain valimatult kõike süüa ning kehakaal ei tõusnud aastaid grammigi. Vanemaks saades enamusel ainevahetus muutub ning hakkavad ilmnema igasugused probleemid. Sinu pikkust ja kaalu arvestades ei tohiks mure olla väga suur, aga kindlasti tasuks hakata mõtlema oma igapäevamenüü kergele muutmisele ja väike sport ei teeks ka paha. Kerge trenn mööda külgi alla ei jookse ning kui juba Nuvaringi tarbid, siis sportlik eluviis annab kindlasti suguelule ka vürtsi juurde! Ära heida meelt!

…tänud heade soovide eest, kuid kas oskad ka peale trenni midagi soovitada. Trennis on väike plaan hakata käima küll.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.