Toitumine
- This topic has 18 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2008 at 9:28 e.l. #13032
Magnat
MemberTervist
Olen juba vormist välja vajunud ja hakkan tegema siis Selle kõige algajamate kava järgi (esialgu)
Kuid nüüd on probleem,et mis kasu sellest on kui toitumine on 1 kord päevas ?
Vaatasin ka seda toitumiskava teenust,500 eek,minul pole sellist raha.
Mõtlesin,et äkki saate aidata ja teha mulle oma väikene kava.
Palju valku,süsikaid jne. päevas vaja läheks ja mitme toidukorra peale selle jaotama peaks?
Eesmärgiks rasva kaotada ja vormi saada.Mingeid utoopilisi visuaalseid lihaseid taga ei aja (esialgu)
Soojemaks läheb hakkan ka jooksmas käima,õhtuti.
Pikkust 188cm ja 79kg.
Toiduaineid ja arvutamisega ma saan vast ise hakkama koos selle foorumiga ja mis siin kirjas on.
Ma võin ju lugeda neid artikkleid aga nendest ei ole suuremat kasu kui sa täielik imbetsill oled sel alal
“>Tänan
märts 25, 2008 at 9:38 e.l. #147103MEE
Memberprobleem on selles, et kui Sul pole 500.- kuus, et osta endale korralik kava siis on suhteliselt raske Sulle soovitada, et söö seda ja teist mis aga suhteliselt kallis. St toit mida soovitatakse on suure tõenäosusega looduslik ja võimalikult vähe töödeldud, mis omakorda on poehindu vaadates Sulle probleemiks.
Piima ja lihatooted (fileed) on kallimaks läinud märgatavalt. Kalast ma ei hakka rääkimagi. Kvaliteetrasvad on ka paras kogus taskuraha.
Sööma peaksid 3-4 korda päevas, mina seda iga 2-3h tagust söömist ei propageeriks. Aga noh, ma pole ka kulturist
“>märts 25, 2008 at 10:00 e.l. #147106Amarillo
Memberprobleem on selles, et kui Sul pole 500.- kuus, et osta endale korralik kava siis on suhteliselt raske Sulle soovitada, et söö seda ja teist mis aga suhteliselt kallis. St toit mida soovitatakse on suure tõenäosusega looduslik ja võimalikult vähe töödeldud, mis omakorda on poehindu vaadates Sulle probleemiks.Piima ja lihatooted (fileed) on kallimaks läinud märgatavalt. Kalast ma ei hakka rääkimagi. Kvaliteetrasvad on ka paras kogus taskuraha.
Sööma peaksid 3-4 korda päevas, mina seda iga 2-3h tagust söömist ei propageeriks. Aga noh, ma pole ka kulturist
“>tellisin toitumiskava, puhtsalt 140 eek läheb toiduainetele päevas + elekter ja viitsimine toimetada, nii et suht kallis
märts 25, 2008 at 10:18 e.l. #147108MEE
Membertellisin toitumiskava, puhtsalt 140 eek läheb toiduainetele päevas + elekter ja viitsimine toimetada, nii et suht kallis140*30 = 4 200 .- /kuus … 50 400.- aastas..
märts 25, 2008 at 12:18 p.l. #147131Magnat
MemberEga ma ei mõelnudki,et öelge nüüd mida ma kell 13.45 sööma pean ja mis kala ma 16.00 sööma peaks.
Ise te sööte siis te jälgite ju palju rasva päevas läheb või valke ja asju?
Seda tahaks teada,et palju päevas norm oleks mulle umbes
märts 25, 2008 at 12:50 p.l. #147133Bonsuna
Membertellisin toitumiskava, puhtsalt 140 eek läheb toiduainetele päevas + elekter ja viitsimine toimetada, nii et suht kallisVariant oleks sel juhul rikas kokast pruut.
“>Võib teha ka odavama variandi veel. aga kindlasti ei ole siis see enam niipalju tervislik , tasakaalus ja mitmekesine kui võiks olla.
EDASPIDI VÕIKSKI OLLA ANKEEDIS TELLIJATELE PUNKT KUS NAD SAAKSID ÄRA NÄIDATA OMA VÕIMALUSED, KUI PALJU NAD SAAVAD PÄEVAS TOIDULE RAHA KULUTADA. SAAKS ROHKEM VASTU TULLA INIMESELE JA KOOSTADA MENÜÜ TEMA VÕIMALUSI SILMAS PIDADES.
märts 25, 2008 at 1:04 p.l. #147136ROtter
MemberEga ma ei mõelnudki,et öelge nüüd mida ma kell 13.45 sööma pean ja mis kala ma 16.00 sööma peaks.Ise te sööte siis te jälgite ju palju rasva päevas läheb või valke ja asju?
Seda tahaks teada,et palju päevas norm oleks mulle umbes
Proovi esialgu nii.
Päeva üldkaloraaž – 40kcal/kehakaalu kg kohta, s.o. ca 3200 kcal.
Valgud 1,5 – 2 g/ kehakaalu kg kohta
Rasvad 1,5 – 2 g/kg kohta
Süsivesikud 2 – 4 g/kg kohta.
märts 25, 2008 at 1:12 p.l. #147139Amarillo
MemberVariant oleks sel juhul rikas kokast pruut.
“>
Võib teha ka odavama variandi veel. aga kindlasti ei ole siis see enam niipalju tervislik , tasakaalus ja mitmekesine kui võiks olla.
EDASPIDI VÕIKSKI OLLA ANKEEDIS TELLIJATELE PUNKT KUS NAD SAAKSID ÄRA NÄIDATA OMA VÕIMALUSED, KUI PALJU NAD SAAVAD PÄEVAS TOIDULE RAHA KULUTADA. SAAKS ROHKEM VASTU TULLA INIMESELE JA KOOSTADA MENÜÜ TEMA VÕIMALUSI SILMAS PIDADES.
kokkuvõttes tuleb enamvähem sama tavakasutajal , kuna kommiraha ja alkoraha läheb fileede peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2008 at 1:38 p.l. #147145Magnat
MemberProovi esialgu nii.Päeva üldkaloraaž – 40kcal/kehakaalu kg kohta, s.o. ca 3200 kcal.
Valgud 1,5 – 2 g/ kehakaalu kg kohta
Rasvad 1,5 – 2 g/kg kohta
Süsivesikud 2 – 4 g/kg kohta.
Ok.
Muide,kaua ma selle Algajate kava järgi peaks tegema?
märts 27, 2008 at 5:06 p.l. #147470Anonüümne
GuestTervist.
Ei hakanud uut teemat tegema vaid postitan oma toidu mure siia. Lugu siis järgmine, kas see on hea/halb kui suuremate tiduvahekorde vahele söön näiteks kaks-kolm tomati-kurgi leiba? Nisutooteid väldin, kõik käib leivaga.
märts 27, 2008 at 5:28 p.l. #147476Amarillo
MemberTervist.Ei hakanud uut teemat tegema vaid postitan oma toidu mure siia. Lugu siis järgmine, kas see on hea/halb kui suuremate tiduvahekorde vahele söön näiteks kaks-kolm tomati-kurgi leiba? Nisutooteid väldin, kõik käib leivaga.
oleneb kui suur vahe on, kui 12.00 ja 18.00 on söök, siis on lausa kauhustuslik midagi juurde süü,a aga kui 12.00 ja kell 15.00 , siis pole kindlasti midagi vaja süüa.
märts 27, 2008 at 5:32 p.l. #147478ROtter
MemberOk.Muide,kaua ma selle Algajate kava järgi peaks tegema?
Elu lõpuni.
märts 27, 2008 at 5:51 p.l. #147484Amarillo
MemberElu lõpuni.mis sa selle vastusega mõtlesid
“>märts 27, 2008 at 6:16 p.l. #147488LaizeN
MemberSiin kõik räägivad kulturistide toitumisest, vähemalt mina olen nii märgand..
Tahaks teada, mida peaks rohkem pooldama, kui trenniks pole jõusaal..Onu rääkis, et kui valku sööd palju ja jõusaali ei tee, lähed lihtsalt suureks, tõsi?
Jällegi, millega asendada neid süsivesikuid, mida pole vaja, kui tahad alla võtta..
Mida peaks rohkem sööma rasva põletuse ajal?
Praegult söön phmt..
Hommik:max valku, rasva, ülivähe süsivesikuid
Oode:vahest väga vähe valku, vahest puuviljad
Lõuna(enne trenni):Proovin minimaalselt süsivesikuid..
Oode(peale trenni):soe toit..
Õhtu:valgud..Kodujuustu, juustu, muna näol..
Ise saan käia ainult 1x nädalas jõusaalis, kuna tulemas on väga tähtsad võrkpalli võistlused ja ei leidu aega rohkem..
“>märts 27, 2008 at 6:18 p.l. #147490ROtter
Membermis sa selle vastusega mõtlesid
“>Sellistes kogustes toitudes peaks kehakaal püsima stabiilsena. Juhul kui tahetakse kehakaalu suurendada või tehakse rohkem füüsilist tööd, siis tuleb süsivesikute koguseid suurendada. Kõik sõltub eesmärkidest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.