veresoonte lupjumisest.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » veresoonte lupjumisest.
- This topic has 23 replies, 10 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
R.Tamm.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2008 at 3:38 e.l. #13024
Sang Pom
MemberKuidas teostada “bulkingut” ilma, et veresooned ahaneks st ilma igasuguse ateroskleroosita vms?
Kas keegi on ka mõõtmas käinud arsti juures et saada tegevuse õigsusele kinnitust?
Minu teada ei saa ainult loota sellele, et pole eriti vana ja eriti rasvunud,,,.,.,. veresooned on ilmselt paljudel kulturistidel lupjunud… paljud dieedid.. hmmm ainult loomsed.. palju osalt sobimatut rasva…
jagage arvamusi
jaanuar 9, 2008 at 5:08 e.l. #136982anelka
MemberRahaahnusest väljamõeldud muinasjutt, et küllastunud rasvad ei ole kasulikud, on muutnud ühiskonna rasvahirmul suhkrusõltlaseks. Kannatanuid on rohkem kui kahes Maailmasõjas kokku. Lipoproteiinide LDL ja HDL suhte ajab paigast 24/7 insuliiniga ületõmbamine. Aastaid tagasi kirjutas doktor Ulle Ravnskov raamatu “The Cholesterol Myths”. Meditsiinil oli aga juba kulutused tehtud, seoses kolesterooli vähendavate ravimitega (billions). Siis taheti vaest Ullet hullarisse saata. Meditsiin ja tervise ajakirjad räägivad tagajärgedest ja tagajärgede likvideerimisest, mitte põhjustest. Kes tänapäeval usuks enam, et loomarasva süüa on väga tervislik, ajud täieasti loputatud. Mina usun ja ka tunnen!
jaanuar 9, 2008 at 5:51 e.l. #136983jaanuar 9, 2008 at 6:00 e.l. #136984Samakamees
MemberKui kollesterool kahjulik pole , siis miks mõõdetakse ja ravitakse kõrget kollesterooli taset ?
(ma muidugi ei lugenud kõike labi vaid viskasin pilgu peale)
jaanuar 9, 2008 at 6:58 e.l. #136987M.M.
MemberKuidas teostada “bulkingut” ilma, et veresooned ahaneks st ilma igasuguse ateroskleroosita vms?Kas keegi on ka mõõtmas käinud arsti juures et saada tegevuse õigsusele kinnitust?
Minu teada ei saa ainult loota sellele, et pole eriti vana ja eriti rasvunud,,,.,.,. veresooned on ilmselt paljudel kulturistidel lupjunud… paljud dieedid.. hmmm ainult loomsed.. palju osalt sobimatut rasva…
jagage arvamusi
Ma ei tea ühtegi kulturisti kes vaevleks selles hädas. Järjepidevalt treenides veenid lainevad tunduvalt aastast aastasse. Vaata kasvõi ennast ja meest kes on 10 aastat rassinud. Võrdle nt. enda veeni ja tema veeni biitsepsil. Tal on kolm korda laiem see kui sul.
jaanuar 9, 2008 at 8:13 e.l. #136997vulcan
MemberKes viitsib mulle lahti seletada “bulkingu`t” tähenuse?
Tänan
jaanuar 9, 2008 at 8:46 e.l. #136998R.Tamm
MemberKes viitsib mulle lahti seletada “bulkingu`t” tähenuse?Tänan
Bulking’u all moistetakse massitsukli dieediosa- suuakse rohkem, kui keha kulutab. Tulemuseks on kehakaalu tous.
jaanuar 9, 2008 at 9:32 e.l. #121259jrx
Memberanelka – ma oleks optimistlik, mulle tundub, et visalt hakkab rasva kasulikkus siiski ka tavainimese toiduinfosse tagasi tulema
jaanuar 9, 2008 at 9:47 e.l. #132447Capricorn
MemberKas põhimõtteliselt isegi naturaalne searasv on kasulikum kui need igasugused töödeldud ja “varjatud” rasvad (paljud ei oska arvatagi, et kommides, šokolaadis jms-s on tihti sama palju rasva kui sealihas, just ühe lapsele kingitud kommipaki pealt lugesin, üle 20% rasva oli)?
jaanuar 9, 2008 at 10:12 e.l. #132448vulcan
MemberBulking’u all moistetakse massitsukli dieediosa- suuakse rohkem, kui keha kulutab. Tulemuseks on kehakaalu tous.selge.
tänu
jaanuar 9, 2008 at 10:23 e.l. #132449anelka
Memberanelka – ma oleks optimistlik, mulle tundub, et visalt hakkab rasva kasulikkus siiski ka tavainimese toiduinfosse tagasi tulemaKui ma käin esivanematel külas või õel, siis loen ajakirju: “Naisteleht”, “Tervis” jne . Toiduainetes võrreldakse vaid kaloreid, ainus parameeter. Minule on kõige olulisem suhkur vs. teised toitained (vitamiinid, mineraalid ,antioksüdandid, kiudained). Igas numbris tõlgitakse ära mingi “14 päevane” dieet. jnejne… Väga kurb
jaanuar 9, 2008 at 10:30 e.l. #132450jrx
MemberKui ma käin esivanematel külas või õel, siis loen ajakirju: “Naisteleht”, “Tervis” jne . Toiduainetes võrreldakse vaid kaloreid, ainus parameeter. Minule on kõige olulisem suhkur vs. teised toitained (vitamiinid, mineraalid ,antioksüdandid, kiudained). Igas numbris tõlgitakse ära mingi “14 päevane” dieet. jnejne… Väga kurb
jaanuar 9, 2008 at 10:37 e.l. #132451anelka
MemberKas põhimõtteliselt isegi naturaalne searasv on kasulikum kui need igasugused töödeldud ja “varjatud” rasvad (paljud ei oska arvatagi, et kommides, šokolaadis jms-s on tihti sama palju rasva kui sealihas, just ühe lapsele kingitud kommipaki pealt lugesin, üle 20% rasva oli)?Kui veiseid ja sigu söödetaks juurikate ja heinaga, oleks veelgi tervislikum. Veiste rasvas, keda söödetakse loomuliku toiduga, on CLA sisaldus 2 korda suurem kui neil, keda söödetakse teraviljaga. O-3 on rohkem kui O-6! Inimesed on ka sellise liha eest nõus rohkem maksma. Mujal maaailmas juba liigutakse selles suunas. Värske sealiha ikka tervislikum kui kalapulgad, vorst, sardellid, jäätis, kommid….
jaanuar 9, 2008 at 10:45 e.l. #132452anelka
MemberKõigepealt ma peame need 10 angaritäit kolesterooli alandavid tablette ära sööma. Kolesterooli aparaadid, (mis näitavad vaid kolesterooli taset, mitte LDL ja HDL suhet) vaja kah ju ringlusse lasta. Arstidel lihtne diagnoose panna. Ärimeestel ju rahad kinni! Autol mootor klõpatab, keerame muusikat valjemaks.
jaanuar 9, 2008 at 11:08 e.l. #132453ROtter
MemberJah, aga samas juba räägitakse trans-rasvade kahjulikkusest ja valkudest ka siin ja seal… juba siin foorumiski polnud kaks aastat tagasi eriti MIDAGI rasvadest. Ainult Fred Antson hakkas mingi hetk hüüdjaks hääleks kõrbes ja mina piuksusin ka natuke…Tänapäeva ühiskonnas ei saa infot lõputult vaka all hoida (eriti sellist infot). Anoh vbla ma olen veel noor ja sinisilmne.
Kõik uus on ammuteatud vana.
Mul on üks raamat ” Fiziologija tceloveka” 4.väljaanne, Moskva, aastast 1970. ja seal on kirjas, et treenivate sportlaste toiduratsioon peab sisaldama 130-160 g rasvu. Niiet, ei midagi uut siin Päikese all.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.