Jõusaal ja toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Jõusaal ja toitumine
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
nitro force.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2008 at 5:35 p.l. #13014
Mr.Crazzy
MemberTere!
Selline küsimus, et ma olen praegu 16 aastat vana, ennemgi käinud jõusaalis, praegu tahan 5 kuud järjest käia ehk siis kuni suve alguseni, et kas ma peaks mingi toidu söömist piirama ka? Magusat ikka võib endale lubada kohviga, mingeid komme ja muidu praetud liha kartuli ja salatiga? Peale trenni muidugi mingi kohupiim või keefir, kell 22.00 umbes, sest jõusaali saab alates 20.00 sisse, enne seda on kohad kinni. 5x nädalas siis plaanis käia ja 1,5h saab olla korraga, oleks ka kauem, aga kauemaks ei saa , A le Coq’is siis ajapiirang ….plaan on praegu selline, et 5x nädalas käin ja igal päeval ainult üks lihastegrupp, selg, rinnalihased, kõhulihased, biitseps, triitseps… unustasin mainida, et endal on kõhul alumises osas selline rasvavoldike, seistes seda eriti ei näe, istudes näeb rohkem, et sellest vast vabaneb 5 kuu jooksul?
Tänud, kes viitsivad läbi lugeda ja ka nõu anda
jaanuar 8, 2008 at 5:43 p.l. #136902NOT
MemberViis korda nädalas natuke palju ei ole? Kolmest peaks täiesti piisama minu arust.
jaanuar 8, 2008 at 6:13 p.l. #136907painkiller
MemberJärjekordne Johny Bravo? Kui sa teed tõesti nii, nagu kirjutasid, ma mõtlen lihasgruppide jaotust, siis on halvasti. Jalad on üldse välja jäänud. Ma ei käse sul kohe kükkima hakkata, inimesed on erinevad. Kellel füüsiline, kellel psühholoogiline barjäär ees. Jalad täiesti välja jätta – see on tõsiselt idiootne mõte. Ja selline jutt, et sul on küllalt head jalad või sinu jaoks pole see oluline lihasgrupp – see on Jama! Kas oled ka varem tegelenud jõusaaliga? Kui ei, ja nüüd on suur plaan suveks 6-pack ette saada, on 5-korda nädalas trenni sinu jaoks natuke palju. Loeb muidugi ka intensiivsus! Toitumine oleneneb sinu kehakaalust. Võiksid lisada oma pikkuse ja kaalu. Ainuke asi oleks see, et kommi ei soovitaks eriti süüa. Kui toitud korralikult, siis ei tekigi erilist magusaisu, vähemalt mul mitte.
jaanuar 8, 2008 at 6:27 p.l. #136915Mr.Crazzy
MemberPikkus 187cm peaks olema, kaal 80kg. Ok seda jalgade asja peaks tõesti vaatama, aga treeningu käigus arenevad nad teiste harjutustega vast isegi natukene? Rattasõidust on muidu küllaltki head lihased jalgadel, üleelmine suvi sai 30kg alla võetud, olin 97kg 14 aastaselt
jaanuar 8, 2008 at 7:47 p.l. #136935Karu
MemberMina soovitaksin sul võtta toitumise uurimiseks Otsing appi.
Ning biitseps ja triitseps eraldi päevadel omaette teha on alguses täiesti mõttetu. Pane nad ühele.
Ja ohhooo… kas sul õlad ka on olemas?
jaanuar 8, 2008 at 7:56 p.l. #136939daemonium
MemberPikkus 187cm peaks olema, kaal 80kg. Ok seda jalgade asja peaks tõesti vaatama, aga treeningu käigus arenevad nad teiste harjutustega vast isegi natukene? Rattasõidust on muidu küllaltki head lihased jalgadel, üleelmine suvi sai 30kg alla võetud, olin 97kg 14 aastaselt
, suve lõpuks siis 67kg… 40km korraga siis iga päev, muidu ka rattaga suht tihti sõidetud ja sõidan siiamaani… aga jh võiks veel siis keegi midagi soovitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükk on baasharjutus üldiselt …,
jaanuar 8, 2008 at 8:09 p.l. #136945nitro force
Memberkui mingit põhjust pole miks mitte teha siis on igati hea harjutus.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.