Skip to main content

Närvivalu?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Närvivalu?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    0ttt
    Member

Tere!

Viimased nädal aega on mind painanud valu seljas. Põhiliselt ülaseljas. Selline pidev valu ja väga raske on kätega midagi teha, et valu ei tekiks. Raske on ka valutult kaela pöörata. Milles probleem ja mida teha?

Tänan.

gmaster
    Member

olen kogenud midagi sarnast

pane arsti juurde aeg kirja

esimene asi on põletikuvastased ravimid, kui see ei aita siis kiropraktika ehk manuaalteraapia

sinnamaani võiksid proovida massaaži

võid proovida veel ka põletikuvastaseid salve: fastum, deep relief, deep heat

0ttt
    Member

Trenni tasub teha sellises olukorras?

gmaster
    Member

pigem ei

proovi võimelda, võibolla ujuda

arvan et aeroobse tegemine velol ka ei tohiks halba teha, aga arsti juurde saamine on peamine.

Võid proovida ka tiitilves.ee, mingi 450.- üks visiit, aga tasub ära

0ttt
    Member

Külastan kohalikku perearsti ja loodan, et aitab eelkõige väike puhkus jõusaalist ja masaaž+fastumgeel.

Rambo vend
    Member

Äkki on tavaline radikuliidivalu. Sel juhul aitab enese väänamine, oleneb kui masohhist oled, seda kiiremini terveks saad. Mõni käib nädal aega kael viltu ringi, mina olen õhtuks ikka pea liikuma saanud, kui hommikul nõks seljast läbi käib. Nende kreemidega võib minu arvates lutsu visata, aga mine tea, võibolla mõnele mõjub.

gmaster
    Member

enese valesti väänamine võib sul hoopis liigest v lihast vigastada

veinikaarija
    Member

Usun, et endal oli midagi sarnast nagu sinul. Arvatavasti põhjustas minul valu närv, mis suutis kuidagi roiete vahele jääda. Põhjus- liigne venitus.

Rambo vend
    Member

enese valesti väänamine võib sul hoopis liigest v lihast vigastada

Jah, kui ma jõusaalis seljavalu sain, siis ootasin kah rahulikult paranemist. Aga see radikuliidivalu on mul aastas korra umbes, hommikul ringutan ja pead enam pöörata ei saa. Sellest ma saan alati väänamisega jagu, kuigi väga valus on.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.