tagumik väiksemaks
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » tagumik väiksemaks
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 18 years tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2008 at 8:27 p.l. #12989
kasutaja1
MemberMul siis selline küsimus, et kuidas ma saaksin oma tagumikku väiksemaks vormida?
Ülakeha üle ma nuriseda ei saa, ainult tagumiku suurus jääb ette.
Tuharalihastele teen kangiga etteasteid ning jalapressi, kuid kuidas ma peaksin neid tegema, kas seerias võimalikult vähe kordusi ja võimalikult suurte raskustega või vastupidi? Massi ma küll suurendada ei tahaks.
jaanuar 6, 2008 at 8:40 p.l. #136673mullaonu
MemberMul siis selline küsimus, et kuidas ma saaksin oma tagumikku väiksemaks vormida?Ülakeha üle ma nuriseda ei saa, ainult tagumiku suurus jääb ette.
Tuharalihastele teen kangiga etteasteid ning jalapressi, kuid kuidas ma peaksin neid tegema, kas seerias võimalikult vähe kordusi ja võimalikult suurte raskustega või vastupidi? Massi ma küll suurendada ei tahaks.
Kui oled naine siin tiba suurem ja ümaram kann kena. On millest rabada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2008 at 8:42 p.l. #136675jrx
MemberKui tahad väiksemaks, siis pead kogu keha rasvaprotsenti vähendama.
Aga üldiselt vajame pilti selleks, et täpsemaid nõuandeid anda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2008 at 7:32 e.l. #136715expertkenny
MemberKui tahad väiksemaks, siis pead kogu keha rasvaprotsenti vähendama.Aga üldiselt vajame pilti selleks, et täpsemaid nõuandeid anda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida rohkem pilte seda uhkem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2008 at 7:51 e.l. #136716AlanBStard
ModeratorKui tahad väiksemaks, siis pead kogu keha rasvaprotsenti vähendama.Aga üldiselt vajame pilti selleks, et täpsemaid nõuandeid anda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nohh, Poliquin on siin natuke mingeid teooriaid arendanud:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2955
ehk antud juhul soovitab vist jõuvastupidavustreeninguga piimhapet koguda.
Ja väljaspool Eestit elades on saadaval ka erinevad paikselt mõjuvad geelid.
jaanuar 7, 2008 at 7:40 p.l. #136805kasutaja1
Memberaga ikkagi
kas seerias võimalikult vähe kordusi ja võimalikult suurte raskustega või vastupidi? et mitte massi suurendada, vaid lihtsalt vormida.
jaanuar 7, 2008 at 8:04 p.l. #136810AlanBStard
Moderatoraga ikkagikas seerias võimalikult vähe kordusi ja võimalikult suurte raskustega või vastupidi? et mitte massi suurendada, vaid lihtsalt vormida.
Eeldatavalt vähe, alla hüpertroofia optimumi, mis oli vist 30 sek.
jaanuar 7, 2008 at 9:11 p.l. #136816jrx
MemberEeldatavalt vähe, alla hüpertroofia optimumi, mis oli vist 30 sek.MIS ASJA?
Ikka palju kordusi (alates 16nest) ja palju seeriaid ja kergemad raskused.
jaanuar 8, 2008 at 8:17 e.l. #136837AlanBStard
ModeratorVanasti tehti jah selliste seeriatega “reljeefi” aga mul on mulje jäänud et nüüdisajal tehakse lühikeste seeriatega ja miinimumpausidega ?
Aetakse ennast piimhapet täis ja arendatakse neuromuskulaarset toonust.
jaanuar 8, 2008 at 8:42 e.l. #136840asdfghjkl
MemberI.Otsuse viimases raamatus muidu antakse mõista, et nn “reljeefi”-trenni ku isellist ikkagi olemas pole, või et seda on valesti mõistetud. Et see kuipalju kordusi lihasele tehakse ei muuda lihase jaoks midagi, lihase kuju ega kiulisus ei muutu, “reljeefsus” kui selline tekib rasva eemaldamisel, seda aga on efektiivsem teha jooksurajal. Lihase kiulisust aga muuta ei saa, lihtsalt tuleb kiud nähtavale tuua, vähendades rasvaprotsenti, ja selleks sobib aeroobne trenn. Suur arv kordusi aga lihast reljeefsemaks ei muuda. Et siis too reljeefsuse trenni suurte kordustega pole nagu mõtet reljeefsuse pärast teha, nagu ma aru sain, mingit reljeefsust sellest ei teki. Reljeefsus tekib rasvapõletusega. Võib-olla sain valesti aru sealt raamatust aru, kui nii, siis võin lehekülje numbri öelda ja lingi saata, saate ise lugeda.
jaanuar 8, 2008 at 10:39 e.l. #136855jrx
MemberMa olen igati nõus, et reljeefsus tekib rasvapõletusega. Samuti sellega, et lihas korduseid ei loe.
AGA – minu arust on naisterahval mõttetu arendada suuri raskusi ja neuromuskulaarset toonust väheste kordustega, kui tema eesmärgiks ei ole tõsta suuri raskusi. Kasutades väiksemaid raskusi ja suuremaid kordusi kulutatakse ka kangi tõstes rohkem energiat. Vigastuse oht on väiksem ning areneb lihasvastupidavus. Ringtreeningu variant sobib ka väga hästi.
jaanuar 8, 2008 at 2:04 p.l. #136877painkiller
MemberOlen Jrx-ga täiesti nõus!
jaanuar 8, 2008 at 5:16 p.l. #136898maximus89
MemberSiiski sa unustasid pilte näidata
jaanuar 13, 2008 at 12:35 e.l. #116085Agnes1h
MemberMul siis selline küsimus, et kuidas ma saaksin oma tagumikku väiksemaks vormida?Ülakeha üle ma nuriseda ei saa, ainult tagumiku suurus jääb ette.
Kui sa oled naine, siis lisaks peputrennile mine LPG tselluliidimashaazi! Toimib väga tõhusalt, olen proovinud.
Suurepärane mõju lisaks trennile! Jätad näiteks 1-2 kallimat riidehilpu ostmata ja siis saad seda endale lubada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niikuinii on naistel kapp yle ääre vajumas. See on vaid naiste ettekujutus, et neil midagi kunagi selga panna pole!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.figureline.ee/leht.php?pgID=27〈=est
google´ist leiad teisigi firmasid, mis seda teenust pakuvad.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.