Valin valku
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valin valku
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
azb.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2008 at 12:45 e.l. #12988
azb
MemberOlen trenni teinud (vahelduva eduga, 3-5korda nädalas püüan teha) ca paar-3kuud nüüdseks ning pole arenguga absoluutselt rahul. Võiks öelda et pea olematu.
Tõenäoliselt on takistuseks ka vähene/ebamäärane toitumine, mida peaks korrigeerima.
Kaal ca 74kg, pikkus ca 190, vanus 18. Rasvaprotsent selle lehe järgi 5.6.
Mõtlesin pärast trenni valgusheiki tarbima hakata. Valik aga segadusseajavalt suur. Eelnevatele teemadele tuginedes sõelale jäänud Hera 80(+ süsivesikud juurde osta), HT-R ja Mass2. Kuna siinne rahvas Hera80 palju kasutanud, tundub ta kindel valik olevat. Kas see kompott oleks alustajale hea?
jaanuar 6, 2008 at 12:52 e.l. #136520Sarge
MemberAlgajate ABC’st lugesin, et valgul pole tähtusts, peaasi, et oleks vadakuvalk (ülejäänud asi on vist lahustuvuses, maitses jne.).
Aga, miks maksta viinamarjasuhkru eest nii palju raha, kui poes maksab üks kg ca. 15.- ?
jaanuar 6, 2008 at 1:49 e.l. #136521gmaster
MemberOlen trenni teinud (vahelduva eduga, 3-5korda nädalas püüan teha) ca paar-3kuud nüüdseks ning pole arenguga absoluutselt rahul. Võiks öelda et pea olematu.Tõenäoliselt on takistuseks ka vähene/ebamäärane toitumine, mida peaks korrigeerima.
Kaal ca 74kg, pikkus ca 190, vanus 18. Rasvaprotsent selle lehe järgi 5.6.
Mõtlesin pärast trenni valgusheiki tarbima hakata. Valik aga segadusseajavalt suur. Eelnevatele teemadele tuginedes sõelale jäänud Hera 80(+ süsivesikud juurde osta), HT-R ja Mass2. Kuna siinne rahvas Hera80 palju kasutanud, tundub ta kindel valik olevat. Kas see kompott oleks alustajale hea?
kompiott on alustuseks väga hea, aga võibolla peaksid mõtlema hoopis toitumiskavale, mis on pikemas perspektiivis 10x mõttekam!
jaanuar 6, 2008 at 1:59 e.l. #136522azb
Memberkompiott on alustuseks väga hea, aga võibolla peaksid mõtlema hoopis toitumiskavale, mis on pikemas perspektiivis 10x mõttekam!Täiesti nõus, et toitumisele peaks tähelepanu juhtima. 500 eek selle info eest väljakäimiseks olen aga liiga rott. Ning ma ei kujuta ette, kuidas inimesed on nii tublid, et suudavad kavast reaalselt ka kinni pidada. Krt, kui õhtul on söögiks ikkagi kartul ja sült, siis ma ei kujuta ette ennast eraldi toitu söömas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingid toidukorrad peaks vast üle vaatama ning tõenäoliselt mõned juurde lisama. Mul on selline tunne, et praegu ei saa 3k kcal täis.
Ning Sarge point tundub kaval. Osta lihtsalt nt Hera80t ning poest kott viinamarjasuhkrut. Kuna ma nii algajafaasis, siis kreatiinil ei näe erilist mõtet.
jaanuar 6, 2008 at 2:12 e.l. #136523gmaster
MemberMina olen üks neist “tublidest” ja tegelt pole see üldse nii raske
Valk on valk, see pole mingi imerohi, toitumiskavas pannakse sulle aga ajaliselt kõik nii paika, et su keha oleks pidevas kasvamises ja toitaineid tuleks pidevalt ühtlaselt. sa võid selle valgu osta, aga tegelikult on asja saladus ülejäänud toitumises.
ja kui sa mind praegu ei usu, siis sa jõuad mõne aasta pärast ise selle tulemuseni, niiet parem ära raiska seda aega:)
jaanuar 6, 2008 at 2:20 e.l. #136524azb
MemberEsialgu ma seda ei teeks:P Mingi pool aastat peaks arenema nagu mühinal. Enamus kinnitavad seda, alguses toitumisest midagi teadmata. Lisavalguga ja -süsivesikutega vähemalt kindlustan nende toitainete ligilähedasegi normi tarbimise.
jaanuar 6, 2008 at 6:11 e.l. #136527kuuliks
MemberTäiesti nõus, et toitumisele peaks tähelepanu juhtima. 500 eek selle info eest väljakäimiseks olen aga liiga rott. Ning ma ei kujuta ette, kuidas inimesed on nii tublid, et suudavad kavast reaalselt ka kinni pidada. Krt, kui õhtul on söögiks ikkagi kartul ja sült, siis ma ei kujuta ette ennast eraldi toitu söömas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mingid toidukorrad peaks vast üle vaatama ning tõenäoliselt mõned juurde lisama. Mul on selline tunne, et praegu ei saa 3k kcal täis.
Ning Sarge point tundub kaval. Osta lihtsalt nt Hera80t ning poest kott viinamarjasuhkrut. Kuna ma nii algajafaasis, siis kreatiinil ei näe erilist mõtet.
Mina küll kujutan ja teen ka seda, söön eri aegadel ja eritoitu. See pole sulle raske, kui sul on eesmärk, mille poole püüelda!!
jaanuar 6, 2008 at 4:41 p.l. #136636azb
MemberMina küll kujutan ja teen ka seda, söön eri aegadel ja eritoitu. See pole sulle raske, kui sul on eesmärk, mille poole püüelda!!Eks ta hea iseloomutrenn ole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.