Skip to main content

Kõhu kava

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõhu kava

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Pjoonas
    Member

On keegi teinud pikemat aega? Annab ka tulemusi?

Kõhulihaseid tehakse köögis.

Eks see kava ikka töötab lihtsalt kõhulihaste treeningust pole väga kasu. Tähtis on madal rasvaprotsent et need välja paistaks.

Jarmo Oberst
    Member

Isegi raamat on ilmunud kõhulihastest “The Truth About Six Pack Abs” . Seal väga palju harjutusi kirjas ja kuidas neid sooriatada. Ma arvan, et kõhulihaste väljatoomine algab siiski köögist, mitte nende kasvatamisest. Kasvavad ka ju nad niisama toitumiskava jälgides, mitte rangeid dieete pidades!

Pjoonas
    Member

Ei mul see polegi kõige tähtsam, et nad väljas oleks, aga treenima peaks neid ju ikkagi…

Jarmo Oberst
    Member

Ei mul see polegi kõige tähtsam, et nad väljas oleks, aga treenima peaks neid ju ikkagi…

No siis vaja hakata rasvaprotsenti vähendama ja seda läbi dieedi, ilma nad sul vaevalt välja tulevad

Pjoonas
    Member

polegi

Tahaks lihtsalt praegu midagi alla kasvatada, ja kunagi paari kuu pärast peki maha võtta…

PaKaalu
    Member

Tee korralikult kava järgi ja ära ülepinguta,küll nad tulevad kah.Need kõhulihased alguse asi,pärast ei viitsi neid tehagi enam.

Tee korralikult kava järgi ja ära ülepinguta,küll nad tulevad kah.Need kõhulihased alguse asi,pärast ei viitsi neid tehagi enam.

Küll sa hakkad viitsima, kui seljavalu tuleb sellest et kõht nõrk on.

Pjoonas
    Member

Jah seda ma mõtlengi ,et kui ma teen korralikult jõutõmmet ja kõhtu üldse ei tee siis paha paha.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.