Protein NO1
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Protein NO1
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
riin127.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2009 at 9:25 e.l. #12957
riin127
MemberTere!
Tellisin siis omale Protein NO1-e. Olen tegelenud jõusaaliga aasta aega. Ise olen 194 cm pikk ja kaalun 93 kg. Sooviks teada, et kas viinamarjasuhkrut(trauben zuckerit) võib lisada Protein NO1-le ja mis suhtega? Ja kas on kasulikum juua seda jooki peale trenni või trenni ajal ning kaua peaks üks kuur Protein NO1-ga kestma?
Tervitades,
Raido
veebruar 25, 2009 at 9:33 e.l. #158440whitesox
MemberTere!Tellisin siis omale Protein NO1-e. Olen tegelenud jõusaaliga aasta aega. Ise olen 194 cm pikk ja kaalun 93 kg. Sooviks teada, et kas viinamarjasuhkrut(trauben zuckerit) võib lisada Protein NO1-le ja mis suhtega? Ja kas on kasulikum juua seda jooki peale trenni või trenni ajal ning kaua peaks üks kuur Protein NO1-ga kestma?
Tervitades,
Raido
Joo pärast trenni ja suhtega 1:2 (valk:süsivesikud)
veebruar 25, 2009 at 9:55 e.l. #158958riin127
MemberJoo pärast trenni ja suhtega 1:2 (valk:süsivesikud)Selge
Tänan!
Aga kui ma olen 194 cm pikk ja kaal 93 kg siis kui palju kaloreid valke rasvu ja süsivesikuid peaks päevas tarbima?
veebruar 28, 2009 at 9:11 e.l. #146168Lev
MemberSelgeTänan!
Aga kui ma olen 194 cm pikk ja kaal 93 kg siis kui palju kaloreid valke rasvu ja süsivesikuid peaks päevas tarbima?
Oleneb mis eesmärk sul on. Kui tahad lihasmassi siis valku kuskil 200g või rohkem, rasvu umbes 80-100 ja süsivesikuid kuskil 450g.
Aga kui eesmärk on dieet siis valku jällegi 200 või rohkem, rasvu 40-50 ja süsivesikuid 200-300. Ja trenni koormus natuke suuremaks.
Päris täpselt ei saa ka vastata, kuna ei tea su elustiili ja seda kuidas treenid.
veebruar 28, 2009 at 10:26 e.l. #145899ROtter
MemberOleneb mis eesmärk sul on. Kui tahad lihasmassi siis valku kuskil 200g või rohkem, rasvu umbes 80-100 ja süsivesikuid kuskil 450g.Aga kui eesmärk on dieet siis valku jällegi 200 või rohkem, rasvu 40-50 ja süsivesikuid 200-300. Ja trenni koormus natuke suuremaks.
Päris täpselt ei saa ka vastata, kuna ei tea su elustiili ja seda kuidas treenid.
Rasvad alla, süsivesikud alla – huvitav, mille arvelt suurendada treeningkoormust ja koormusjärgset taastumist?
veebruar 28, 2009 at 10:29 e.l. #145700Fr3
MemberMa jätaks rasvad samaks, aga süsikad veaks alla.
veebruar 28, 2009 at 12:06 p.l. #144693Bonsuna
MemberRasvad alla, süsivesikud alla – huvitav, mille arvelt suurendada treeningkoormust ja koormusjärgset taastumist?Tüüpiline levinud arusaam asjast. Kahjuks viib see aga jah kehakaalu languseni lihaste arvelt üsna varsti peale sellisele dieedile minemist. Kaob jõud, kaob ka lihas, kui sa just samalajal tugevatoimelisi keelatud abivahendeid ei kasuta. Isegi siis on suur tõenäosus mingi “hulga” lihastega hüvasti jätta.
RÕHUTAN VÄGA, SAAGE ÜKSKORD SELGEKS , ET RASVAD TEID PAKSUKS EI TEE, NEID EI TOHIKS EI DIEEDI, EGA VEELHULLEM MASSI AJAL TARVITADA ALLA 100G PÄEVAS.
NII VÕIKSKI LAIAS LAASTUS SOOVITADA: Massi ajal rasvu kuni 200g päevas, dieedi ajal mitte alla 100g päevas. Täpsemad numbrid saab paika siis kui teab tegija kehakaalu pikkus vanust treeningmahtu staazi jne.
Süsserid on mõnus meeldiv toit aga kui põrsakesena ei taha ringi kõndida siis peab neid erinevalt valkudest ja rasvadest ( 50g siia-sinna r ja v puhul ei ole katastroof pildi, lihasmassi, enesetunde jne puhul ) ülitäpselt doseerima. Parem oleks öelda nii, et kui valgud ja rasvad paigas siis väiksemgi süsikatega mängimine mõjutab pilti (lihaste reljeefsust) üsna kiiresti. Või ka veelparem, et kui rasvad valgud paigas siis pole ka isu ja vajadust süsikaid liigselt tarvitada.
Kes tahab midagi muud väita siis olen nõus vaidelme sel teemal.
veebruar 28, 2009 at 12:29 p.l. #144446ROtter
MemberTüüpiline levinud arusaam asjast. Kahjuks viib see aga jah kehakaalu languseni lihaste arvelt üsna varsti peale sellisele dieedile minemist. Kaob jõud, kaob ka lihas, kui sa just samalajal tugevatoimelisi keelatud abivahendeid ei kasuta. Isegi siis on suur tõenäosus mingi “hulga” lihastega hüvasti jätta.RÕHUTAN VÄGA, SAAGE ÜKSKORD SELGEKS , ET RASVAD TEID PAKSUKS EI TEE, NEID EI TOHIKS EI DIEEDI, EGA VEELHULLEM MASSI AJAL TARVITADA ALLA 100G PÄEVAS.
Kes tahab midagi muud väita siis olen nõus vaidelme sel teemal.
Samuti on suur tõenäosus sattuda ületreeningusse ja sellest “august” väljatulek on juba raketiteadus.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.