Tagasi trenni
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Tagasi trenni
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2008 at 2:38 p.l. #12942
MargoL
MemberVarem sai korralikult trenni tehtud, nüüd aga on halbade asjaolude kokkulangemise tõttu juba 6 kuud vahele jäänud. Trennis käiaes tarvitasin ka toodet nimega Muscle+ ja toitusin korralikult, suureparane toidulisand on see minuarust, vähemalt mulle sobis ideaalselt. Lihasmass ja jõunäitajad kasvasid pea silmnähtavalt, nüüd on see asendunud suurelt jaolt rasvaga. Plaanin järgmisest nädalast uuesti trenni minna, aga esmalt tahaks rasva vähemaks saada, alles siis uuesti lihast kasvatama hakata. Ootaks siis soovitusi kuidas saavutada võimalikult kiiresti parim tulemus. Kaalukõikumised pole teadagi tervisele head, aga teistmoodi ma seda ka ette ei oska näha.
jaanuar 3, 2008 at 2:49 p.l. #136157asdfghjkl
MemberMinu soovitus oleks see, et peale treeningpausi tuleks eismese nädala trennid väga kergelt teha.
Et ei ole hea 100% endast anda, vaid näiteks 70%, kui tuned, et jõuaksid 2-3 kordust veel teha, siis võiks juba lõpetada, et selline kerge loomuline trenn. Lihased valutavad sellise trennijärgselt niikuinii, aga et nad hullult valusad poleks, selleks sedalaadi kergem trenn ongi hea. On olnud ka kuulda, et peale treeningpausi on siiski endast maksimum antud, ja trennijärgselt ei ole lihasvalu lubanud lihast liigutadagi, ollakse traumas, see aga vaevalt midagi head teeb.
Muud nagu polegi lisada.
jaanuar 3, 2008 at 2:50 p.l. #136158gmaster
MemberSee enne trenni “rasvast” vabanemine on veidi naljakas, sest nimelt trennis sa rasvast vabanedki.
Pane toitumine paika ja hakka vaikselt treenima, mina alustasin nii 70% koormusega
kui liiga kiiresti oma vanu rekordeid jahtima hakata, tulevad vigastused ka kiiresti
samuti soovitan alguses teha väiksema raskusega pikemaid seeriaid
head alustamist!
jaanuar 3, 2008 at 2:53 p.l. #136159MargoL
MemberTeadupärast lihasmassi suurendamine ja kaalu langetamine korraga on väga keeruline, seda pean silmas. Näiteks on mul päris palju rasva kõhu piirkonnas, millest tahan esmajärjekorras vabaneda.
jaanuar 3, 2008 at 3:06 p.l. #136161gmaster
MemberTrenni pead sa niikuinii minema, jälgi oma toitumist
jaanuar 4, 2008 at 8:07 e.l. #136218MargoL
MemberSeda muidugi. Alguses peaks vist igasugused valgud ja muud toidulisandid ostmata jatma ja mondaaega niisama rassima. Alles rasva % normaliseerudes lihase kasvatamisele mõtlema hakkama.
jaanuar 4, 2008 at 10:18 e.l. #136246gmaster
Memberno on ka rasvapõletamist kiirendavaid toidulisandeid.
ja pole vahet, kas valk tuleb kotist v päristoidust, ega see kotivalk mingi imerohi pole
jaanuar 4, 2008 at 4:26 p.l. #136314kuuliks
MemberVarem sai korralikult trenni tehtud, nüüd aga on halbade asjaolude kokkulangemise tõttu juba 6 kuud vahele jäänud. Trennis käiaes tarvitasin ka toodet nimega Muscle+ ja toitusin korralikult, suureparane toidulisand on see minuarust, vähemalt mulle sobis ideaalselt. Lihasmass ja jõunäitajad kasvasid pea silmnähtavalt, nüüd on see asendunud suurelt jaolt rasvaga. Plaanin järgmisest nädalast uuesti trenni minna, aga esmalt tahaks rasva vähemaks saada, alles siis uuesti lihast kasvatama hakata. Ootaks siis soovitusi kuidas saavutada võimalikult kiiresti parim tulemus. Kaalukõikumised pole teadagi tervisele head, aga teistmoodi ma seda ka ette ei oska näha.Mida pikem protsess, seda parem ja kauapüsivam tulemus.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.