näiteks praegu ta teeb masina peal rinnalihaseid 37kg ja 12korda 3 kuu pärast vahetab raskust 45kg ja nii koguaeg kas see on mõtekas
Ja kes saab kiiremini lihastese kas mina või tema ma teen 60kg ja mina teen 8*3-10 korda
Kui sa seda iga jumala kord teed, siis see ka nagu hea idee pole. Pidevalt peab raskusi kohandama vastavalt jõule, tugevamaks muutud ju. Ma tean paljusid tüüpe, kes teevad jõusaalis peamiselt vaid lamades surumist ja nädalast nädalasse sama raske kangiga. Mõtetu. Nende jaoks on see ka suur müsteerium, kuidas mõni teeb rinda vaid korra nädalas ja mitte üldsegi üleliia kaua ja samas areneb nö. “mühinal”.
Põhimõtteliselt su sõber võiks kasutada vabu raskusi, kangi ja hantleid mõlemaid. Hantlid treenivad rohkem ka toestajalihaseid (stabilisaatoreid) niiet see on jälle massi koha pealt pluss. Üleüldse teeb tugevamaks, kui numbreid taga ajate.
Lihaskasvu jaoks peab lihast maksimaalselt stimuleerima. Ideaalsed kordused ei olegi nagu paika pandud, aga sinna 10ne kanti nad jäävad. Jälgi tehnikat ja hoia kordused sinna 10 kanti, siis hakkad tulemusi nägema. Kui just numbreid taga ajada, tahad võimalikult palju suruda, siis see tuleb kõik lihaskasvu arvelt (surumine jõu jaoks ei tee tõesti just parimat rinda). Kui lihas huvitab, pead mõistlike raskustega tegema, sooritus peab olema puhas.
Oleks ma algusest peale rinda treeninud õige tehnikaga ja just lihase nimel, siis oleks hetkel üsna tegija rind. Seda ta aga üleliia pole, a vot jõudu on küll.
Vali kumba sa rohkem tahad.