Mure????
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Mure????
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
ProMSC.
-
AutorPostitused
-
detsember 29, 2007 at 1:30 p.l. #12893
ProMSC
MemberMure järgmine, et olen jõusaalis treenind u. 3kuud juba ja nädal tagasi hakkasin kasutama toodet Muscle+ ja olen seda juba kasutanud u. nädal ja tunnen et kogun rasva. Kaalun 75 Kg ja tahaks lihaseid ilma et rasva läheksin, vöökoht on ka rasva koguma hakanud. See toode mida kasutan sisaldab ka kreatiini, mis pidi ka osal määral vett koguma lihastesse jne. Mida soovitatakse mul kasutada et saaks puhast lihast, mitte kogudes rasva ega suurt kehakaalu??? Igasugune info asjatunjatelt on ootadud!!!
detsember 29, 2007 at 1:44 p.l. #135671Ott Kiivikas
MemberMa arvan, et põhjus ei ole Muscle+, vaid äsjalõppenud jõulud. Vaata millist tavatoitu sa sööd ja põhjusi otsi eelkõige sealt, toidulisand, kui teda just looma annusega sisse ei sööda ei anna rohkem kui 10-20% päevasest üldkaloraazist ehk see kas võtame juurde või maha sõltub eelkõige tavatoidust tulevatest kaloritest.
detsember 29, 2007 at 1:56 p.l. #135674ProMSC
MemberMa arvan, et põhjus ei ole Muscle+, vaid äsjalõppenud jõulud. Vaata millist tavatoitu sa sööd ja põhjusi otsi eelkõige sealt, toidulisand, kui teda just looma annusega sisse ei sööda ei anna rohkem kui 10-20% päevasest üldkaloraazist ehk see kas võtame juurde või maha sõltub eelkõige tavatoidust tulevatest kaloritest.Tänud!!
detsember 29, 2007 at 1:59 p.l. #135676ProMSC
MemberAga mõned tooteid oskate nimetada mis oleks parema toimega kui Muscle+, et mis tooks lihased esile rohkem NT.Pump+???? Olen alles algaja ka ja ei tea mida kasutada et saada lihased esile, mitte massi.
detsember 29, 2007 at 2:04 p.l. #135677big poppa pump
MemberAga mõned tooteid oskate nimetada mis oleks parema toimega kui Muscle+, et mis tooks lihased esile rohkem NT.Pump+???? Olen alles algaja ka ja ei tea mida kasutada et saada lihased esile, mitte massi.Sul ei ole TÕESTI vaja alguses mingeid lisandeid, niigi on tulemused kiired tulema. Kõigepealt sa pead toitumise korda seadma ja jälgima harjutste sooritust, tehnikat. Vale tehnikaga võid viga teha või mitte saavutada maksimaalset tulemust. Võiksin kihla vedada, et näiteks rinnalt surumise tehnika on sul mingit moodi metsas.
Millist lisandit… Kõike tahetakse liiga kiiresti.
detsember 29, 2007 at 2:07 p.l. #135679daemonium
MemberAga mõned tooteid oskate nimetada mis oleks parema toimega kui Muscle+, et mis tooks lihased esile rohkem NT.Pump+???? Olen alles algaja ka ja ei tea mida kasutada et saada lihased esile, mitte massi.A sa telli endale asjatundjalt nii treening- kui toitumiskava.
Parim lisand sinu jaoks.
detsember 29, 2007 at 2:13 p.l. #135680ProMSC
MemberA sa telli endale asjatundjalt nii treening- kui toitumiskava.Parim lisand sinu jaoks.
Kellelt, Ott Kiivikalt????
detsember 29, 2007 at 2:34 p.l. #135684daemonium
MemberKellelt, Ott Kiivikalt????On sul midagi hr.Kiivika vastu,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt – vali siit ise.
detsember 29, 2007 at 2:43 p.l. #135686rinaldo
MemberMiks sa neid küsimärke nii palju igale poole taha topid?
Mina telliks ainult toitumiskava ja treeningkava võtaks tööriistade alt.
detsember 30, 2007 at 9:11 p.l. #135785ProMSC
MemberOn sul midagi hr.Kiivika vastu,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üldiselt – vali siit ise.
ültse mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.