treeningkoormus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » treeningkoormus
- This topic has 19 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
tonn999.
-
AutorPostitused
-
detsember 25, 2007 at 10:09 p.l. #12853
nukri
Membermind huvitab see…et ma käin neli päeva jäjest jõusalis…1päev:rind,biitseps,triitseps.2päev:õlg,selg kõht,ja siis uuesti sama mis eelmised…
kas nii on normlaane ja kasulik?
detsember 25, 2007 at 10:25 p.l. #135359Jarmo Oberst
MemberEi nii pole kasulik .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2007 at 10:25 p.l. #135360daemonium
Membermind huvitab see…et ma käin neli päeva jäjest jõusalis…1päev:rind,biitseps,triitseps.2päev:õlg,selg kõht,ja siis uuesti sama mis eelmised…kas nii on normlaane ja kasulik?
Ei,nii on ebanormaalne ja kahjulik.
Kuhu jääb puhkus?
Oled sa jalutu?
detsember 26, 2007 at 3:42 e.l. #135375Karu
MemberEi nii pole kasulik .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selgita siis ka!
detsember 26, 2007 at 3:54 e.l. #135376Karu
Membermind huvitab see…et ma käin neli päeva jäjest jõusalis…1päev:rind,biitseps,triitseps.2päev:õlg,selg kõht,ja siis uuesti sama mis eelmised…kas nii on normlaane ja kasulik?
Õlavööde saab ilmselgelt liigset koormust, kui niimoodi teha.
Lisa sinna ka alakeha kolmandaks päevaks ning puhkepäevad vahele.
detsember 26, 2007 at 11:10 e.l. #135389Jarmo Oberst
MemberSelgita selgita …
Pigem jagada terve keha kolme või nelja päeva peale ära . Siin on kavasid küll. Nii kolme, kui ka nelja päevaseid. Vali endale sobiv ja treeni.
detsember 26, 2007 at 11:29 e.l. #135390nukri
Memberei ole jalutu-täiesti terve
minu arust kui teha nende kavade järgi,mis siin üleval siis ei saa keha koormust piisavalt…
ma teen neli päeva jäjest trenni…siis puhkan 3 päeva…
või vahepal peab ka kindlasti puhkus olema?
detsember 26, 2007 at 12:21 p.l. #135391intsu007
Memberei ole jalutu-täiesti terveminu arust kui teha nende kavade järgi,mis siin üleval siis ei saa keha koormust piisavalt…
Ta mõtles jalutu all seda, et sa ei treeni jalgu
detsember 26, 2007 at 2:59 p.l. #135404Jarmo Oberst
Memberei ole jalutu-täiesti terveminu arust kui teha nende kavade järgi,mis siin üleval siis ei saa keha koormust piisavalt…
No näiteks kui teha nädalas neli korda trenni siis ma soovitaks teha nii, et esmaspäev, teisipäev, neljapäev ja reede oleksid trenni päevad ja kolmapäev, laupäev ja pühapäev oleksid puhke päevad. Oleks inimlikum.
detsember 27, 2007 at 4:27 p.l. #135502nukri
Memberaga kes selline treening kava oleks normaalne
Esmaspäev:rind,biitseps,triitseps,kõht
teisipäev:õlg selg,jalad
neljapäev:rind,biitseps,triitseps
reede:õlg,selg jalad
ja tavaliselt ma teen…vastupidavus harjutis ka veel peale trenni…
detsember 27, 2007 at 4:47 p.l. #135503tonn999
Memberaga kes selline treening kava oleks normaalneEsmaspäev:rind,biitseps,triitseps,kõht
teisipäev:õlg selg,jalad
neljapäev:rind,biitseps,triitseps
reede:õlg,selg jalad
ja tavaliselt ma teen…vastupidavus harjutis ka veel peale trenni…
mingit normaalset lihasmassi sellise kavaga pole loota, aga noh enda lõbuks võid teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4 päevaga saab väga hea kava, millega on loota ikka mingit lihast ka(tglt sa pole kuskil oma eesmärke üldse avaldand, kas sa üldse tahad lihasmassi?!?!)
lambist näide:
E:Rind,Triitseps,Kõht
T:Selg,Trapets
N:Õlg,Biitseps,Kõht
R:Jalg
Sellise kavaga kasvab mitu korda paremini, kui ülepäeviti ühte ja sama lihast laksata! Jäta meelde endale, et trennis sa “lõhud” lihas, kodus korralikult süües ja puhates kasvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2007 at 5:02 p.l. #135504nukri
Membertahan just lihasmassi…
ma olen oma kava teind natuke…ütleme et on mõjund suht hästi…
aga peab mõtlema kasulikkusele ka…
et ühte lihasgruppi nädalas,peaks tegema üks kord?
aga miks minu kava järgi…lihasmassi pole loota?
kuidas toitumine õige oleks?
oskab keegi midagi head soovitada?
ja kas keegi on sie kauem…tegelend..kui on siis millise kavaga?
detsember 27, 2007 at 5:09 p.l. #135505tonn999
Membertahan just lihasmassi…ma olen oma kava teind natuke…ütleme et on mõjund suht hästi…
aga peab mõtlema kasulikkusele ka…
et ühte lihasgruppi nädalas,peaks tegema üks kord?
aga miks minu kava järgi…lihasmassi pole loota?
kuidas toitumine õige oleks?
oskab keegi midagi head soovitada?
ja kas keegi on sie kauem…tegelend..kui on siis millise kavaga?
mäletan kui ise alguses ülepäeviti surumist ja biitsepsit tegin! alguses on areng kiire ja seetõttu tundub, et kava töötab…
igastahes kui järgmine aasta läksin 4-5 jaotatud päeva peale, siis hakksin alles arengut nägema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mõistsin, et eelmine aasta oli mahavistud nali… söömise koha pealt oleks ilmselt kõige kasulikum spetsialistidelt kava tellida! soovitan üldse palju siinseid artikleid lugeda, märksõnad: valk,süsivesik,rasv,vitamiinid,mineraalained,lihasmass jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2007 at 5:42 p.l. #135506nukri
Memberaga mis kava järgi ise teed praegu…kui sladus pole?
mulle tundub,..et kui vütan netist kava…siis jääb kuidagi nõrgaks..ei saa koormust kätte…
kaua tegelend oled?
ise toitud hästi?
detsember 27, 2007 at 6:25 p.l. #135515tonn999
Memberaga mis kava järgi ise teed praegu…kui sladus pole?mulle tundub,..et kui vütan netist kava…siis jääb kuidagi nõrgaks..ei saa koormust kätte…
kaua tegelend oled?
ise toitud hästi?
Minu treeningkava muutub pidevalt vastavalt vajadusele ja mul meeldib katsetada igasuguseid treeningmeetoteid! Praegu alustasin just ühte 5×5 kava, millega saaksin enda talvisele massikogumisele punkti panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelend olen: esimene aasta ülepäeviti surumist, biitsa jms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – kokkuvõttes mingi minimaalne lihase kirmetis tekkis, teine aasta hakkasin ühe sõbraga juba õiget trenni tegema,normaalse kava ja teatud toitumispõhimõtetega(eriti valgu osatähtsus).Kuna olime sõbraga väga võrdsed, siis käis pidev võistlus ja sai ikka treenitud nii, et pisar silmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sügisest algas kolmas aasta, aga kuna esimene aasta oli rohkem naljamäng, siis arvestan seda kui teist aastat!
PS: Teise aasta alguses sattusin siia lehele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.