Tartu MV lamadessurumises 2007
- This topic has 45 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
HEIKI67.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2007 at 3:42 p.l. #12833
Terminaator123
MemberTartu MV lamadessurumine 22.dets.2007
Võistlus oli hästi korraldatud, publikut ja osavõtjad oli küllaldaselt.
Koht ehk siis Arena spordiklubi oli võistluse kenasti ettevalmistanud, sponsoreid oli palju.
Võistlus oli hästi organiseeritud, sellepoolest, et särgiga ja särgita surumine oli eraldi arvestuses.
Kuid miinused:
Võistluste kommentaator tundus olevat nagu suusatamist või vormeli võistlust kommenteerimas. Mõttetult palju möla ja seda ma ei räägi ainult enda eest. Kommentaator segas tegelikult surumisele keskendumist ja surumist ennast sobimatute kommentaaridega (nt “sina kui vana naistemees”) ja seda surumist alustavale ja sooritavale võistlejale. Kommentaator oli täiesti ebapädev !
Küsimus:
MIKS EI toimitud vastavalt võistlusjuhendile – http://www.arenasport.ee/lamadessurumine.html
Nimelt miks ei autasustatud Juunioreid ja Mehi eraldi, nii nagu seda tehti Noorte puhul ? See jäi küsimuseks paljudele võistlejatele. Täiesti arusaamatu nüanss, sest sellisest muudatusest oleks tulnud teada anda enne võistlust. Sest on ju täiesti ebvõrdne võistelda meestega, kellel on treeningstaaž ~20 aastat.
detsember 22, 2007 at 4:16 p.l. #135128TANK
MemberKeegi jäi jälle karikast ilma ja elab ennast nüüd siin välja
detsember 22, 2007 at 5:04 p.l. #135132Terminaator123
MemberKullamees
Esiteks ma ei oleks esikohta saanud, sest seal oli minuvanune ja minust pisut parem mees (samas kaalukategoorias).
Ja teiseks , ma ei ole öelnud, et võistlus s*tt oli, lihtsalt teatud möödapanekud, mis polnd normaalsed.
Aga mõtle, kui toimuks midagi analoogset sinu võistlustel (rammumees), kas sul ei oleks sellel kohal ebameeldivaid emotsioone. Kui ei täideks etteantud võistlusjuhendit.
Seepärast pole vaja ilkuda Hr. Tank.
detsember 22, 2007 at 5:26 p.l. #135134Madis R
MemberNoorte klass oli ka? Jõusaalis oleva plakati pealt ma seda kuidagi välja ei lugenud. Sain aru, et on ainult juuniorid ja seeniorid. Et aga kindel oleks, helistasin sellel numbril, mis seal oli antud ja hääl teisel pool telefoni ütles mulle, et kui ma tahan osaleda siis juuniorite vanuseklassis. Muidu oleks osalenud küll, aga pole mõttet osaleda endast 3-7 aastat vanematega. Kui kuskil tulemused üleval on või tulevad kunagi netti siis keegi võiks lingi siia ka panna.
detsember 22, 2007 at 6:48 p.l. #135139Alexander Andrusenko
ModeratorTäpselt sama tähelepanek ka minu poolt. See võistlus oli täielik pudru ja kapsad. Mitte midagi aru ei saanud, kes millistes kategooriates võistlesid, kuidas auhindu jagati jne. Mina olin juuniorites kolmas oma kehakaalus ja autasustamisele mind ei kutsutud. Kutsuti noori ja seenioreid. Või siis kutsuti juuniore ka, aga koos seenioritega, aga nende vastu juuniorid loomulikult ei saa. Igatahes, tahaks selgitust, mis moodi see autasustamine toimus. Mina olin haige ja palavikuga, võib-olla selle pärast ei jaganud matsu lahti.
Seeniorid võistlesid noortest ja juunioritest eraldi. Noored ja juuniorid koos. Aga auhindu jagati eraldi ainult noortele. Tundub, et juuniorid ja mehed võeti kokku. Või mis seal täpselt juhtus…Keegi sai aru?
Ja protokolli tahaks ka näha. Mul on protokollist ainult üks pilt.
detsember 22, 2007 at 7:09 p.l. #135142TANK
MemberKullameesEsiteks ma ei oleks esikohta saanud, sest seal oli minuvanune ja minust pisut parem mees (samas kaalukategoorias).
Ja teiseks , ma ei ole öelnud, et võistlus s*tt oli, lihtsalt teatud möödapanekud, mis polnd normaalsed.
Aga mõtle, kui toimuks midagi analoogset sinu võistlustel (rammumees), kas sul ei oleks sellel kohal ebameeldivaid emotsioone. Kui ei täideks etteantud võistlusjuhendit.
Seepärast pole vaja ilkuda Hr. Tank.
Härra Tank vabandab kergelt… ja lisab:
Pole rammumehel võistelnud… ainult kulturismis.
Ja kohati võiks ka norida tulemuste kallal aga ei viitsi…
Ja praegast on igasugusest võistlemisest villand…
ei taha mõeldagi dieedist jälle… võibolla kunagi paari aasta pärast…
detsember 22, 2007 at 7:13 p.l. #135143Alexander Andrusenko
ModeratorNatuke jama oleks olnud, kui näiteks Tank juuniorina kulturismis koos täiskasvanutega oleks pidanud võistlema
detsember 22, 2007 at 9:13 p.l. #135149Madis R
MemberTäpselt sama tähelepanek ka minu poolt. See võistlus oli täielik pudru ja kapsad. Mitte midagi aru ei saanud, kes millistes kategooriates võistlesid, kuidas auhindu jagati jne. Mina olin juuniorites kolmas oma kehakaalus ja autasustamisele mind ei kutsutud. Kutsuti noori ja seenioreid. Või siis kutsuti juuniore ka, aga koos seenioritega, aga nende vastu juuniorid loomulikult ei saa. Igatahes, tahaks selgitust, mis moodi see autasustamine toimus. Mina olin haige ja palavikuga, võib-olla selle pärast ei jaganud matsu lahti.Seeniorid võistlesid noortest ja juunioritest eraldi. Noored ja juuniorid koos. Aga auhindu jagati eraldi ainult noortele. Tundub, et juuniorid ja mehed võeti kokku. Või mis seal täpselt juhtus…Keegi sai aru?
Ja protokolli tahaks ka näha. Mul on protokollist ainult üks pilt.

Ma eeldan, et see on juuniortite klass. Ma oleks nii kehakaalus -75 kui ka -82,5kg saanud tubli kolmanda koha, kui oleks teadnud, et nii sitt konkurents.
detsember 22, 2007 at 9:54 p.l. #135150renku
MemberNeed on seeniorid (täiskasvanud mehed) ja need ei ole lõpptulemused, vaid tulemused võistluse alguses.
detsember 22, 2007 at 9:58 p.l. #135153püss
MemberNeed ikka siiski juuniorid
detsember 22, 2007 at 10:10 p.l. #135156Instrument
MemberNeed ikka siiski juuniorid
detsember 22, 2007 at 10:28 p.l. #135157renku
MemberLugege nimesid palun. Võibolla on siin tõesti ka juunioreid, kuid kindlasti on seal sees ka seeniorid ehk see on seeniorite võistluse tabel.
detsember 22, 2007 at 11:20 p.l. #135162Alexander Andrusenko
ModeratorHetkel on selles tabelis ära märgitud ainult juuniorite tulemused. Seeniorite nimed on seal ka, aga tulemusi, nagu näete, taga ei ole. Sel lihtsal põhjusel, et seeniorid võistlesid hiljem, ja nende tulemused kirjutati tuimalt juuniorite tabelisse juurde. Samadesse kaalukategooriatesse. Pilt on tehtud noorte/juuniorite võistluse hetkel. Seeniorid võistlesid eraldi.
detsember 22, 2007 at 11:37 p.l. #135164renku
MemberTulemus 160 kg, Arno Toironen näiteks- ta ei ole kindlasti mitte ei noor ega juunior, vaid ikka täieõiguslik seenior:-)
detsember 23, 2007 at 8:17 e.l. #135166