Skip to main content

Kuidas saada massi juurde?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas saada massi juurde?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
    mk3y
    Member

………………

pumper
    Member

Eks see mass vanusega tuleb

Samakamees
    Member

Kuna sa oled nii noor , siis sa toitumist küll jälgima ei pea

matti
    Member

Olen 13, kaalun 40kg, kuidas ma saaksin massi juurde?

Kuna olen isegi sarnases olukorras olnud ja sellest edukalt v2lja tulnud siis on mul sulle paar soovitust.Esiteks-treeni tugevalt,kasuta raskeid ja nn. n6medaid j6uharjutusi(j6ut6mme,kykk,lamades surumine,klassikalised t6sted,pysti surumine,kui v6imalik siis tee ka metsat66d

Karu
    Member

Kuna olen isegi sarnases olukorras olnud ja sellest edukalt v2lja tulnud siis on mul sulle paar soovitust.Esiteks-treeni tugevalt,kasuta raskeid ja nn. n6medaid j6uharjutusi(j6ut6mme,kykk,lamades surumine,klassikalised t6sted,pysti surumine,kui v6imalik siis tee ka metsat66d
    mk3y
    Member

……..

rinaldo
    Member

Jah

kraaner
    Member

Kindlastiti vale nõuanne! Algus vähemalt.

Nii noorelt ei tohi teha raskeid jõuharjutusi, eriti veel kui saalis pole treenerit!

Sul keha areneb, liigesed.

Ohud, vigastused kõik kerge tulema.

Pigem hakkata vaikselt kergemate raskustega baasharjutusi tegema.

Parem treeni endale hea vastupidavus. Tulevikus kergem. Tõsiste raskustega hakka treenima hiljem.

Ja söö korralikult. sesthuhtes et kui kõht tühjaks läheb siis mitte ei ela ainult krõpsu ja cola peal vaid sööd 2-3 korda päevas sooja toitu.

Tead ka, et kõik need harjutused, mida matti välja pakkus, ongi need sinu poolt välja toodud baasharjutused. Baasharjutus ei ole mitte pec-deck või kaablitega ristivedu, vaid just need klassikalised harjutused.

kraaner
    Member

Tead ka, et kõik need harjutused, mida matti välja pakkus, ongi need sinu poolt välja toodud baasharjutused. Baasharjutus ei ole mitte pec-deck või kaablitega ristivedu, vaid just need klassikalised harjutused.

Tean. Jutus oli mul rõhk “RASKE” peal. matti pakkus välja ülimate raskustega treeningu, mis on 13aastasele vale lähenemine!!!!

matti
    Member

Tean. Jutus oli mul rõhk “RASKE” peal. matti pakkus välja ülimate raskustega treeningu, mis on 13aastasele vale lähenemine!!!!

Tee endale selgeks,mis tähendab RASKE JÕUHARJUTUS.

kraaner
    Member

Tee endale selgeks,mis tähendab RASKE JÕUHARJUTUS.

Vabandust!

veinikaarija
    Member

Aken
    Member

Jookse, tee iga päev kätekõverdusi, tõmba lõuga ja söö palju. Selline oleks minu soovitus.

Vabandust!
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.