Skip to main content

Treening+Lihased

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Treening+Lihased

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    Crypt
    Member

Tere

kysimus selles et ma nyyd ei saa aru kas ma teen õigesti harjutusi või mitte

toitumine on korras ei söö rasvaseid toite ega hamburgereid jne.(iga 3e tunni tagant söön aga mitte palju ytleme kas õuna või võileiba)

nojh kysimus tulenebki selles et olen siin treeninud kõhulihaseid aga tulemus ei ole eriti märgatav kõikjalt (alakõhult) 4 ylemist padjakest on näha ja 5 on pooleldi

enda treeningkava näeb välja selline: 100 rindkeretõstu , 50 jalatõstet (selili) ehk jalad sirgeks ja kõverdatud, jalad õhus loomulikult, 25×4 küljelihased , 50 seljalihast.muidugi ma muudan enda kava vahepeal (panen kõhulihaseid juurde) ja nii 2 korda seda kava iga päev (kui just ple laupäeval mõne sõbra juures ööseks aga põhimõtteliselt teen seda iga päev).Sinna kuulub ka rinnalihaste treening aga sellest ma pikemalt ei räägi

kaldas
    Member

treenid kõhtu liiga palju hoopis…mingi 3-4x oleks norm kõhtu teha…söök ei ole ka korras…sellle kohta saad otsida

Crypt
    Member

mis mõttes? söön valesti, palju, vähe? plz täpsusta

cvtec
    Member

las sõber peksab kurikaga vastu selga,kül siis välja tulevad…

Nali naljaks…Õuna ja võileiva asemel söö parem 4muna või kodujuustu

Ma nüüd ei saanud aru. Sa ütlesid, et teed enam-vähem iga päev neid harjutusi, mida loetlesid, ja siis lõpus lisasid, et käid trennis ka. Kus trennis sa käid?

Põhimõtteliselt, ega selle kavaga eriti lihast kasvatagi.

Söögi kohta. Kas sa tõesti sööd iga 3 tunni tagant ainult 1 õuna või võileiva? Normaalset sööki ei söögi? No siis ära looda ka, et sul miski kasvama hakkab.

Samakamees
    Member

Ma lõpuni ei viitsinud lugeda , sest alguses oli näha juba probleemi. Sööd tõesti liiga vähe. Ja ma viskaks üldse võileiva menüüst välja.

Karu
    Member

Ma lõpuni ei viitsinud lugeda , sest alguses oli näha juba probleemi. Sööd tõesti liiga vähe. Ja ma viskaks üldse võileiva menüüst välja.
    Crypt
    Member

Ma nüüd ei saanud aru. Sa ütlesid, et teed enam-vähem iga päev neid harjutusi, mida loetlesid, ja siis lõpus lisasid, et käid trennis ka. Kus trennis sa käid?

Põhimõtteliselt, ega selle kavaga eriti lihast kasvatagi.

Söögi kohta. Kas sa tõesti sööd iga 3 tunni tagant ainult 1 õuna või võileiva? Normaalset sööki ei söögi? No siis ära looda ka, et sul miski kasvama hakkab.

no kergejõustiku trennis käin kah. No pean siis muutma söögikava. No kõige põhilisem söök on mul hommikuti söön helbeid,võileibu,banaane jne õhtuti eriti ei söö. see õun ja võileib on siuke vahepala sorri et täpsustasin valesti

Karu
    Member

no kergejõustiku trennis käin kah. No pean siis muutma söögikava. No kõige põhilisem söök on mul hommikuti söön helbeid,võileibu,banaane jne õhtuti eriti ei söö. see õun ja võileib on siuke vahepala sorri et täpsustasin valesti
    Crypt
    Member

Kõhukava on kindlasti vale, toidukava samuti.

Ürita süüa valku u iga 3 tunni tagant ligi 30 grammi, sinna juurde kaks korda sama palju süsikaid.

Õhtul söö ka kindlasti, näiteks rasvata kohupiima ja pane sinna juurde kas siis mett, moosi või mis iganes meeldiks.

Samuti ära unusta omega rasvhappeid.

tänks bro ei ma nyyd otsisin siit fitness.ee -st ja sain ikka rohkem infot.Nyyd sain palju targemaks

Karu
    Member

tänks bro ei ma nyyd otsisin siit fitness.ee -st ja sain ikka rohkem infot.Nyyd sain palju targemaks
    Samakamees
    Member

Ka võileib saab olla täiuslik eine!
    Crypt
    Member

rasvata kohupiima söömine on alles fear faktor

Karu
    Member

Jaa see võib tõesti hea olla , aga mulle ei maitse eriti leib
    Crypt
    Member

Võta siis mingi terane sepik! http://www.myfittribe.com/jamcoretraining/…ut-circuit.html

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.