BodyPump 64
Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » BodyPump 64
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
rennu21.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2007 at 9:07 e.l. #12783
kuuliks
MemberMillest võib- olla, et ükskõik, mis trenni teen, kuid eriti BodyPumpis, siis selg valutab? Olgu see shaping, BodyPump või muud. Hoian küll kõhtu sees, kuid püsti seistes tehtud harjutused panevad alati alaselja valutama.
Seljaga on alati probleeme olnud.
detsember 17, 2007 at 11:09 e.l. #134565NO.1
MemberKui seljaga on alati probleeme olnud, siis tõesti ei oska aidata.
Kui asi piirduks trennidega siis veel
detsember 17, 2007 at 11:47 e.l. #134569kuuliks
MemberKui seljaga on alati probleeme olnud, siis tõesti ei oska aidata.Kui asi piirduks trennidega siis veel
detsember 17, 2007 at 12:36 p.l. #134572pumper
MemberKas on peale selle, et kõhulihased pinges hoian, veel midagi, mis võiks selga vähem valutamast hoida?BP ajal biitsepsi, õla ja püsti triitsepsi (ma ei tea, kas 64-s kavas seda on, sest ma pole ise veel trenni jõudnud
detsember 17, 2007 at 12:41 p.l. #134573tomster
MemberMillest võib- olla, et ükskõik, mis trenni teen, kuid eriti BodyPumpis, siis selg valutab? Olgu see shaping, BodyPump või muud. Hoian küll kõhtu sees, kuid püsti seistes tehtud harjutused panevad alati alaselja valutama.Seljaga on alati probleeme olnud.
Kui alaselg mingi liigutuse tagajärjel tunda annab, siis tuleks rõhuda alaselga tugevdavate harjutuste kavasse võtmisele, kuna suure tõenäosusega on alaselg talle langevate koormuste talumiseks liiga nõrk. Loomulikult tuleb tähelepanu pöörata ka õige kehaasendi hoidmisele harjutuste sooritamisel, sest vale tehnikaga harjutuste sooritamine viib samuti varem või hiljem seljavaevuste tekkeni.
Kui oled nendele meetmetele juba tähelepanu pööranud, kuid seljavaevused ei taandu, külasta spordiarsti!
detsember 17, 2007 at 3:01 p.l. #134589kame
ModeratorVarjante on mitmeid – alaselja lihaste ülepinge ( tekitab sellise staatilise häiriva valu) , vale rüht või olemasolev seljavigastus…
Mida on arvanud asjast treenerid, kelle juures treenid ja kui pikalt on see nähtus esinenud?
Kindlasti lase arstil end üle vaadata – ega sellest kunagi halvemaks ei lähe. Bodypump-is ongi ju tegu lihastreeninguga, mistõttu võib olemasolev probleem ka eredamalt välja lüüa.
Parimat…
detsember 18, 2007 at 10:03 e.l. #134651kuuliks
MemberBP ajal biitsepsi, õla ja püsti triitsepsi (ma ei tea, kas 64-s kavas seda on, sest ma pole ise veel trenni jõudnud
detsember 18, 2007 at 1:17 p.l. #134659Kägu
MemberMul oli sama probleem ja põhjus oli selles, et alaselja lihased olid nõrgad. Soovitaks käia kiropraktiku juures, kes selja üle vaataks ja õiged hajutused selle tugevdamiseks soovitaks. Mina tegin staatilisi harjutusi alaseljale ja sellega sain enam-vähem korda asja.
Esialgu on soovitav vältida tava alaselja harjutusi, nagu näiteks keretõsted seljapingil, sest kui lihased on nõrgad, siis on vigastused kiired tulema. Minu probleemid ilmselt sellest alguse saidki
detsember 30, 2007 at 12:53 p.l. #135737rennu21
MemberMillest võib- olla, et ükskõik, mis trenni teen, kuid eriti BodyPumpis, siis selg valutab? Olgu see shaping, BodyPump või muud. Hoian küll kõhtu sees, kuid püsti seistes tehtud harjutused panevad alati alaselja valutama.Seljaga on alati probleeme olnud.
kontsulteeri treeneriga ja ega paha ei teeks ka arst…ehk pöörab treener rohkem su harjutustele tähelepanu
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.