Lihasmass
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Lihasmass
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2009 at 8:46 p.l. #12771
Anonüümne
GuestHakkasin nüüd käima 3xnädalas jõusaalis. Olen 185 ja 72kg(20a). Tahaks lihasmassi suurendada, et muutuda tiba jõulisemaks(et oleks ka näha et olen jõusaalis käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Söömist ei jälgi, et mis variante muidu oleks veel kiireks kasvuks?(kas mingeid pulbreid vms)märts 9, 2009 at 8:51 p.l. #185795MWEchamp
MemberKui sa ei söö ei ole ka mitte mingit kasu mingitest toidulisanditest ega muust. Kõigepealt toitumine korda ja siis võib edasi rääkida. üldine soovitus järgnevaks, mida suurtemate korduste arvuga sa teed seda rohkem jõudu tuleb, kui sinu eesmärk on aga ainult välimus, et oleks näha et oled midagi teinud siis kasuta suurimemaid raskusi ja tee vähem kordusi.
märts 9, 2009 at 8:51 p.l. #185796Arnie
MemberHakkasin nüüd käima 3xnädalas jõusaalis. Olen 185 ja 72kg(20a). Tahaks lihasmassi suurendada, et muutuda tiba jõulisemaks(et oleks ka näha et olen jõusaalis käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Söömist ei jälgi, et mis variante muidu oleks veel kiireks kasvuks?(kas mingeid pulbreid vms)Kiireks kaalutõusuks on olemas selline dieet, et jood üle 3l piima päevas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda üle kuu aja ei soovitaks teha, aga peaks andma juurde nii lihast, kui ka mingil määral rasva kindlasti.
märts 9, 2009 at 9:14 p.l. #185803Xero
MemberJärjekordne kodanik, kelle mõtteviisi on haaranud teadmine et valgupulbrid jt pulbrid, teevad imet, isegi kui ei söö piisavalt. Eksid rängaaaaalt! Tee trenni korralikul, söö piisavalt( et su keha saaks valke, rasve ja süsivesikuid toidust kätte) ning pole sul ühtegi pulbrit esialgu vaja.. ja nii lihtne see on.. vóilaa ! Uuri siin foorumis väheke toitumise ja treeningu kohta ning saad teada, kui rumalasti sa mõtlesid.
märts 9, 2009 at 9:20 p.l. #185804Kristjan-Johannes Konsap
Member…mida suurtemate korduste arvuga sa teed seda rohkem jõudu tuleb, kui sinu eesmärk on aga ainult välimus, et oleks näha et oled midagi teinud siis kasuta suurimemaid raskusi ja tee vähem kordusi.Mida loogika see veel on? Jõudu annavad ikka suured raskused ja väiksed kordused. Massi annab laias laastus 8-12 kordust.
märts 9, 2009 at 9:36 p.l. #185809daemonium
MemberHakkasin nüüd käima 3xnädalas jõusaalis. Olen 185 ja 72kg(20a). Tahaks lihasmassi suurendada, et muutuda tiba jõulisemaks(et oleks ka näha et olen jõusaalis käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Söömist ei jälgi, et mis variante muidu oleks veel kiireks kasvuks?(kas mingeid pulbreid vms)Ahah.
Trenni teinud ei ole,söömist korrastada ei kavatse ja nüüd peab siis pulber hakkama sinu lihast kasvatama,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osta jah ‘ästi suur pulbrikott ja ‘ästi suur lusikas ja vitsuta kolm korda päevas hästi hoogsalt ja jõuliselt – no nagu trenni eest …
äkki hakkabki lihasmass kasvama …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.