Skip to main content

Surun viltu

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Surun viltu

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Madis R
    Member

Vasak käsi on umbes 15cm surumise ajal paremast käest maas. Vasak käsi peaks mul just tugevam olema. Milles siis probleem ja, kuidas ma seda parandada saaks? Selg on pingil otse muidu. Varem mul sellist probleemi ei olnud, viimased 2-3 nädalat ainult.

Sõbral oli ka taoline jama ja sai “väja juuritud” see probleem. Mõned trennid sai lihtsalt nii tehtud, et turvajana hoidis keegi kangi otse ja siis surus. Mõne trenniga sai korda. Eriti oli see näha max katsetel, kus oli vahest üsna nii, et üks käsi enne, teine hiljem järgi

Madis R
    Member

Sõbral oli ka taoline jama ja sai “väja juuritud” see probleem. Mõned trennid sai lihtsalt nii tehtud, et turvajana hoidis keegi kangi otse ja siis surus. Mõne trenniga sai korda. Eriti oli see näha max katsetel, kus oli vahest üsna nii, et üks käsi enne, teine hiljem järgi :o

Aga ei, tänaseks probleem läinud. Ise pead ka jälgima, aita teine käsi järgi, ära siis enam suru, kui teine käsi ei suuda.

Ma surun ise, ilma turvajata nii, et selles ei saa viga olla. Eriti vahet ei ole ka, mis raskus on. :cool:

Ma surun ise, ilma turvajata nii, et selles ei saa viga olla. Eriti vahet ei ole ka, mis raskus on.
    Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.