Et mul on selline probleem, et ainevahetus on väga kiire ning sellest tulenevalt ka lihast raske kasvatada. Mõtlesin, et äkki saab siit abi kuidas/millega ainevahetust aeglustada.
Et mul on selline probleem, et ainevahetus on väga kiire ning sellest tulenevalt ka lihast raske kasvatada. Mõtlesin, et äkki saab siit abi kuidas/millega ainevahetust aeglustada.
Postita näiteks oma päevane menüü. Äkki sealt midagi puudu. Lisaks on massilisajad ka head asjad, kuid tava toitumisele jäävad ilmselgelt alla.
Paljud väidavad et neil on kiire ainevahetus. Tegelikult on lihtsalt väga raske tavatoidudga massi juurde saada. Sa pead pidevalt sööma. Massiperioodil on mul pidevalt väga hull punnkõht ja raske tunne kõhus, kuna söön kohe põhimõtteliselt kui veidike ruumi sinna tekib.
Kui tõesti ei suuda süüa niipalju siis võid haarata massilisaja järele.
Söö rasvast toitu. Raskem seedida ja sellest ka seedimise aeglustumine. Aga kui tahad massi näha siis pead jh üle sööma ja kõvasti treenima( ja korralikult puhkama).