Küsimus Kreatiini kohta?
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
shitonyou.
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2007 at 3:51 p.l. #12756
shitonyou
MemberPlaan tarbima hakkata, mõtlesin küsida kuidas mõjub see kui kasutad kratiini ja näiteks nv-sel paned pidu ja tarbid alkoholi?(Kerge tarbimine mitte mingit laus joomine)
detsember 12, 2007 at 4:06 p.l. #134206asdfghjkl
MemberPlaan tarbima hakkata, mõtlesin küsida kuidas mõjub see kui kasutad kratiini ja näiteks nv-sel paned pidu ja tarbid alkoholi?(Kerge tarbimine mitte mingit laus joomine)Ma olen lausjoonud ja kreatiini tarbinud. Ja ega midagi nagu ei arvaks/usuks küll, et nüüd mingi eriti negatiivne ja fataalne protsess käivituks. Nädalavahetusel tuleb ikka stressi ju maandada, joo edasi. See alkohol lihtsalt aeglustab arengut mõne protsendi võrra, ja kreatiin teeb oma töö e-r kenasti ära ju, see kui nv-sel veidi tipsutad küll miskit halba ei tee, oledk iesmaspäeval stressivabalt kangi all uut rekordit sooritamas ju, seega ma usun et pole probleemi sest nädalavahetusest. Ma olen poolteist kuud kreatiini tarbinud, ja oli siin üks lauskoomine ka, ja ei tunne küll, et kuskilt miski kont murduks või aju taandareneks, pigem ikka häid ideid on tulnud rohkelt juurde, ja trennis jõudu.
detsember 12, 2007 at 4:35 p.l. #134214big poppa pump
MemberPlaan tarbima hakkata, mõtlesin küsida kuidas mõjub see kui kasutad kratiini ja näiteks nv-sel paned pidu ja tarbid alkoholi?(Kerge tarbimine mitte mingit laus joomine)See ei tee midagi hullu, olen igasuguseid müüte kuulnud küll, uusim neist verermürgitusega seonduv, aga ise olen senini elus. Teisedki rääkinud, et pole midagi teinud.
detsember 12, 2007 at 5:22 p.l. #134224Alexander Andrusenko
ModeratorSee, et alkohol aitab lõdvestuda ja midagi halba ei tee, on enesepettus. Alkohol takistab hapniku transporti lihasrakkudesse. Ja kui lihas piisavalt hapnikku ei saa, siis ei saa ta ka normaalselt töötada. Mina, kui kunagi ammu alkoholi tarvitasin, tundsin küll väga hästi, et pärast joomist (isegi mõõdukat) ei suuda trennis 100% pingutada.
detsember 13, 2007 at 9:00 e.l. #134289Andree
MemberVõib tunduda ebanormaalne aga mul selline kogemus joomisega.
Pole mingit mõju tundunud. Selline kogemus koguni , et 3 aeg öösel sai magama mindud ning hommikul kell 10 trenni ja sai pohmaka peale tehtud väga kõva kükki trenni. Juhuse töttu oli nii 3 nädalat järiest ja peale seda oli naljaks tunne kui enam pohmakat polnud:D
Kindlasti ei soovita seda kellegil järgi proovid:)
detsember 13, 2007 at 9:21 e.l. #134293Bonsuna
MemberMa olen lausjoonud ja kreatiini tarbinud. Ja ega midagi nagu ei arvaks/usuks küll, et nüüd mingi eriti negatiivne ja fataalne protsess käivituks. Nädalavahetusel tuleb ikka stressi ju maandada, joo edasi. See alkohol lihtsalt aeglustab arengut mõne protsendi võrra, ja kreatiin teeb oma töö e-r kenasti ära ju, see kui nv-sel veidi tipsutad küll miskit halba ei tee, oledk iesmaspäeval stressivabalt kangi all uut rekordit sooritamas ju, seega ma usun et pole probleemi sest nädalavahetusest. Ma olen poolteist kuud kreatiini tarbinud, ja oli siin üks lauskoomine ka, ja ei tunne küll, et kuskilt miski kont murduks või aju taandareneks, pigem ikka häid ideid on tulnud rohkelt juurde, ja trennis jõudu.Täitsa hea soovitus……
“joo edasi, kont ei murdu ja aju ka ei taandarene, hoopis häid ideid viskab…….” 
Jommis peaga on ikka need kõige paremad ideed sündinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2007 at 9:59 e.l. #134295jrx
MemberMinu meelest võiks moded hoopis sundida teemaalgatajt oma nime muutma… pole nagu väga viisakas või nii.
detsember 13, 2007 at 10:38 e.l. #134296shitonyou
MemberMinu meelest võiks moded hoopis sundida teemaalgatajt oma nime muutma… pole nagu väga viisakas või nii.Pole nimel viga midagi.
Järeldus siis, et maha ei suure kui nv-sel veidi tipsutan nagu ma aru saan, aga eks ma vähendan kindlasti seda tarbimist minimuumi peale.
detsember 13, 2007 at 1:14 p.l. #134316Bonsuna
MemberPole nimel viga midagi.Järeldus siis, et maha ei suure kui nv-sel veidi tipsutan nagu ma aru saan, aga eks ma vähendan kindlasti seda tarbimist minimuumi peale.
Ei ole mõtet vähendada siis ei viska enam nii häid ideid ju.
detsember 13, 2007 at 1:55 p.l. #134320shitonyou
MemberEi ole mõtet vähendada siis ei viska enam nii häid ideid ju.
Kuidas kellegile, häid ideid mu pea nagunii koguaeg täis. ja vahest jooma peab ka
detsember 13, 2007 at 2:51 p.l. #134333Karu
MemberKuidas kellegile, häid ideid mu pea nagunii koguaeg täis. ja vahest jooma peab ka
Ideid tõesti vist lendab jah – nimest näha ju!
detsember 13, 2007 at 4:07 p.l. #134348maximus89
MemberMa võin omast kogemusest rääkida, et ühel peol sai kõvasti erinevaid alkohoolseid jooke tarbitud ja omavahel segamini õlut ja tequilat joodud – ideaalne kombinatsioon kõvaks pohmelliks.Aga ma olin omale ennem kodus valgušheigi valmis teinud, et proovin, ehk aitab, panin kreatiini ka sisse, mingi 5 grammi.Varahommikul enne magama jäämist jõin selle siis alla ja hommikul ennnäe imet – pohmelli eriti ei olnudki, ainult janu oli hirmus.Teised puhusid alkomeetrisse 2-3 promilli hommikul, mina – 0,2.Ma ei tea nüüd kumb see aitas, kreatiin või valk, aga nüüd võtan ma iga kord jooma minnes valgušheigi kaasa.
detsember 13, 2007 at 4:33 p.l. #134351Bonsuna
MemberMa võin omast kogemusest rääkida, et ühel peol sai kõvasti erinevaid alkohoolseid jooke tarbitud ja omavahel segamini õlut ja tequilat joodud – ideaalne kombinatsioon kõvaks pohmelliks.Aga ma olin omale ennem kodus valgušheigi valmis teinud, et proovin, ehk aitab, panin kreatiini ka sisse, mingi 5 grammi.Varahommikul enne magama jäämist jõin selle siis alla ja hommikul ennnäe imet – pohmelli eriti ei olnudki, ainult janu oli hirmus.Teised puhusid alkomeetrisse 2-3 promilli hommikul, mina – 0,2.Ma ei tea nüüd kumb see aitas, kreatiin või valk, aga nüüd võtan ma iga kord jooma minnes valgušheigi kaasa.
detsember 13, 2007 at 4:57 p.l. #134355shitonyou
MemberVeel parem oleks valgušheik kohe viina, õlu või tequilaga segada. Kreatiin ka sisse ja on kohe kõik ühes koos, kaif ja pohmakarohi. Jääd jommi ja saad vaevadeta kaineks.Aga jah, jooge ikka nii, et kere väriseb, ega muidu kohale ei jõua, et see jumala mõtetu tegevus on. Mõnele ei jõua siis kah.
Eks see jääb igaühe enda otsustada, kuidas millega tarbib
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.