Skip to main content

Kohv

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kohv

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    RDK
    Member

Et tähendab tegemist on siis nii suure jõusaali kui ka kohvi sõbraga ja sooviksingi teada, kas kohvi joomine aeglustab minu lihastekasvu või on mingit muud moodi kahjulik.

jrx
    Member

Kohvi joomine VÕIB juksida sinu UNEGA, mis omakorda on väga oluline taastumiseks.

alr89
    Member

Et tähendab tegemist on siis nii suure jõusaali kui ka kohvi sõbraga ja sooviksingi teada, kas kohvi joomine aeglustab minu lihastekasvu või on mingit muud moodi kahjulik.

kasuta otsingut siin on sellest tohutult juttu

pumper
    Member

Kui veidi teaduslikumast küljest vaadata, siis 2007. a Horisont nr 3-s oli kohvi kohta artikkel. http://www.horisont.ee otsingu ja google cache abil saab seda tänase seisuga ka onlines lugeda.

Pikk jutt lühidalt – väikses koguses pole kahjulik, pigem kasulik.

Minu jaoks olulisim kohvi featuur on mõju ainevahetuse kiirendamisele – kui päevas kaloreid vähem, kui keha tahaks, siis vaja trenni teha ja kohvi juua veidi.

Kulturismi seisukohast: ainus negatiivne mõju minu teada on kreatiini tarbimise korral viimase mõju kahandamine.

jrx
    Member

Kui unega probleemi pole ja saad magada nii kaua kui tahad, siis jah kiirendab ainevahetust ja mõned soovitavad isegi enne trenni kofeiinitablette… samas on see trivky business – kes saab meist lubada endale päevas 8-9 tundi und öösel ja 1-2 tundi päeval? Kui ööseks jääb 7 või vähem tundi, siis isegi kui uni on hea võib kofeiin mõjutada selle une kvaliteeti.

RDK
    Member

Tänan neile, kes vastasid ja ei targutanud niisama. Siiamaani pole kohv mulle halvasti mõjunud ja palju ma teda ka ei joo, päevas 1 mõ

nikord 2 tassi.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.