12 Aastane poiss.
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2007 at 3:36 e.l. #12719
Ardivaba
MemberÜkspäev tuli jõusaali 12 Aastane poiss…mu venna klassivend ja nägin, et ta surus 45Kg rinnalt…ise lasin Septembris 40Kilose kangi rinnale ja veeretasin maha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (15 olen) kuid nüüd tuleb juba 60Kg rinnalt ära…mõtlesin, et hakkan isehakanud treeneriks talle, kuid mis on riskid 12 Aastase poisi jaoks intensiivne trenn?detsember 9, 2007 at 9:06 e.l. #133815big poppa pump
MemberÜkspäev tuli jõusaali 12 Aastane poiss…mu venna klassivend ja nägin, et ta surus 45Kg rinnalt…ise lasin Septembris 40Kilose kangi rinnale ja veeretasin maha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (15 olen) kuid nüüd tuleb juba 60Kg rinnalt ära…mõtlesin, et hakkan isehakanud treeneriks talle, kuid mis on riskid 12 Aastase poisi jaoks intensiivne trenn?Sa peaksid lisaks tema vanusele ka tema pikkuse ja kaalu siia panema, see tagaks kasutajate poolt ühtse “ei”. Ta on veel liiga noor ja peab veel kasvama esialgu ilma raskejõustikuta. Olen näinud kuidas ta tegi plokil allatõmbeid ning läksin siis juurde ja küsisin, et milliseid lihased kõige enam väsitab, vastus oli sellele “käsi”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nad peaks veel kasvama, võibolla uurima raskejõustikku, kuid mitte veel algust tegema. Treeneriks hakkamise koha pealt neile, harjutusi võib kellelegi demonstreeerida igaüks, kuid see ei tähenda, et ta seda ka õigesti teeb. Võib ju näiteks teha plokil allatõmbeid nagu nemad, mis selle harjutuse puhul peaks tegema selga, ning trenni lõpuks pole selg üldse vatti saanud. Jõusaali staaži peab pisut rohkem olema, tehnika peab korras ja õige olema, pead oskama isoleerida lihaseid.detsember 9, 2007 at 9:22 e.l. #133816Alexander Andrusenko
ModeratorKui sa ise arvad, et oskad neid harjutusi õigesti sooritada, siis näita aga ette. Kui ise kahtled, siis suuna ta kellegi teadjama poole. Valesti soovitada ka ei maksa.
Ära sunni poissi liiga intensiivselt treenima. Las ta teeb rahulikult ja korralikult. Algaja ei tohigi kohe intensiivselt alustada, kui ta veel midagi teha ei oska. Esialgu on kõige suurem eesmärk õppida tehnika selgeks ja koormusega vaikselt harjuda. Kui tehnika paigas on, siis võib juba treeninguid intensiivsemaks teha.
detsember 9, 2007 at 10:38 e.l. #133817builder
Membermina isiklikult ei julge küll nõu anda eriti kui mingit kogemust isegi treeneritel suurt pole intensiivse treeningu koha pealt alaealistega. ja kui poiss saab kunagi selgroo eluaegse vigastuse? kes oli see treener?
detsember 9, 2007 at 11:33 e.l. #133821eintsius
MemberSellises vanuses tasub vast panna rõhk oma keharaskustega treeningu tegemisele ning venitamisele. Ma nuputaks talle mingeid koordinatsiooniarendavaid harjutusi üldse teha, mitte raskejõustikku.
detsember 10, 2007 at 7:45 p.l. #133979maximus89
MemberMa usun, et kõhtu ja masinate peal võib 12-aastane küll vabalt teha, korralik soojendus ja aeroobset ka muidugi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.