Skip to main content

muscletech tooted

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » muscletech tooted

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    henriliiv
    Member

Kas muscletech tooted on ka päriselt nii head nagu kirjelduses on nende kohte öeldud…või kuidas nendega üldse on…ja tahaks ka teada et äkki on nad nats liiga ekstreemsed inimesele kes pole täiskasvanud?

inside14
    Member

Eks tootija ikka kirjutab kõigeparemat enda toote kohta aga kõigile kindlasti selliseid mõjusid pole või kas üldse nii häid tulemusi on, kes teab! Kellel kogemusi tõstku häält!

henriliiv
    Member

kle päris noor,14 olen a asi on põhimõtteliselt nii et lihasmass on vaja 2 aastaga kasvatada võmalikult suureks,kavatsen tellida ka toitumiskava…koheselt selliseid asju kasutama ei akkaks aga panin teema juba praegu sest vaikselt ju võib uuridaja end asjadega kurssi viia

inside14
    Member

Päris noor jah veel. Kui küsida tohib, et siis miks vaja 2 aastaga lihasmassi võimalikult suureks, mis siis saama hakkab kui kaks aastat läbi?

henriliiv
    Member

ikka olen hakanud,a loomulikult ma kavatsen 2 aasta pärast ikka edasi treenida:Da lihtsalt on üks asi…etkel ma ei räägi kellegile see minu väike saladus:Dneid kalleid ”ime”vahendeid akkaks kasutamam selle 2. aasta lõpupoole ehk…laps nagu ma olen ega mul poleks rahalisi võimalusi neid etkel kasutada nigunii ju:Da etkel mõtlesin et kreatiini ehk akata kasutama kuna see on ju odav ja jätkub normilt

taavs
    Member

ikka olen hakanud,a loomulikult ma kavatsen 2 aasta pärast ikka edasi treenida:Da lihtsalt on üks asi…etkel ma ei räägi kellegile see minu väike saladus:Dneid kalleid ”ime”vahendeid akkaks kasutamam selle 2. aasta lõpupoole ehk…laps nagu ma olen ega mul poleks rahalisi võimalusi neid etkel kasutada nigunii ju:Da etkel mõtlesin et kreatiini ehk akata kasutama kuna see on ju odav ja jätkub normilt

mõtled kreatiini kasutama hakata, tead mida kreatiin teeb ja milleks see on üldse? Pealegi, kreatiini saab ka tavatoidust.

inside14
    Member

Kui sa midagi nii väga osta tahad siis võiksid just võtta mingi valgu toote või massilisja mida peale trenni taastuseks rüübata!

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.