Naised, aidake valida
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Naised, aidake valida
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
Mercy.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2008 at 4:11 p.l. #12539
big poppa pump
MemberNimelt kumb võtta, kas crosstrainer või mingi stepper-imevigur mis jäljendab jooksmist? Üks oleks nagu väiksema liikumisraadiusega, jalad ja käed käivad ette-taha, teisega oleks aga see tallamismoment ka sees, nagu jooses. Et siis kumb?
Et asjad selgeks teha, kõik selle foorumiosa ja seadme endaga, see EI ole MULLE. Vot, asjaga oleks suhteliselt kiire, niiet olen tänulik kiirete vastuste eest.
jaanuar 20, 2008 at 4:28 p.l. #100110Aile
MemberNimelt kumb võtta, kas crosstrainer või mingi stepper-imevigur mis jäljendab jooksmist? Üks oleks nagu väiksema liikumisraadiusega, jalad ja käed käivad ette-taha, teisega oleks aga see tallamismoment ka sees, nagu jooses. Et siis kumb?Et asjad selgeks teha, kõik selle foorumiosa ja seadme endaga, see EI ole MULLE. Vot, asjaga oleks suhteliselt kiire, niiet olen tänulik kiirete vastuste eest.
Mulle meeldiks see imeviguri variant.
jaanuar 20, 2008 at 5:40 p.l. #100116hehee
MemberMulle meeldiks jällegi crosstrainer.
jaanuar 20, 2008 at 6:02 p.l. #100118FG
MemberCross-trainer.
jaanuar 20, 2008 at 6:04 p.l. #100119Annika Pärtel
MemberMinul on stepper hakanud põlvedele liialt, crosstrainer mitte. Viimasel saab edukalt teha ka sprinte, nii et kui jooksulindid trennis kõik kiinni on ja mul vaja aeroobset teha, siis kindlasti crosstrainer. Samas sellel kipuvad mul vahel jälle jalad ära surema, nii et…peab ise järele proovima ja selle õige leidma.
jaanuar 20, 2008 at 6:46 p.l. #100126big poppa pump
MemberMuidu see mille kohta ma selle spetstermin “stepper-imevigur” ütlesin, on Anttilast trenažöör Nordic Walker. Ei osanud täpsemini seletada alguses.
Niiet enamusele läheks crosstrainer? Ehk keegi oskaks võrdlusmomendi crosstraineri ja selle trenašööri vahel tuua, ehk on kellegli koguni olemas see trenasöör.
Tänud abi eest.
märts 14, 2008 at 12:35 p.l. #145643plastik
MemberMa ei ole kindel, mis selle asja õige nimi on, kui crosstrainer=elliptiline trenžöör, siis eelistaks kindlasti seda stepperile/nordic walkerile. Aga hooratas peab piisavalt suur olema ja stabiilne konstruktsioon. Miks? Liikumine on palju dünaamilisem, loomulikum, koormus jaoatakse ühtlaselt ära. Saab nii edasi kui ka tagasi vändata, keha asendit muutes treenide erinevaid lihasrühmi. Liikumine on jooksule väga sarnane, aga ei koorma liigslet liigeseid.
Hea crosstraineriga võrreldes on nordic walker liiga ühekülgne staatiline, ainult edasi-tagasi liikumine. Aga muidugi sõltub kõik selles, kui hea kvaliteediga masin osta
aprill 7, 2008 at 9:31 e.l. #149100venividivici
Membernordic walking tähendab kepikõndi muidu
detsember 2, 2008 at 7:36 p.l. #173230souly
MemberSee imevigur mõjub efektiivsemalt istmiku lihastele (vähemalt minul pärast lühiajalist proovimist), seega naiselikust vaatenurgast võttes soovitaksin seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2008 at 8:17 p.l. #173241Mercy
MemberSee imevigur mõjub efektiivsemalt istmiku lihastele (vähemalt minul pärast lühiajalist proovimist), seega naiselikust vaatenurgast võttes soovitaksin seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ellips teeb sama (tagurpidi liikumine ntx) ja on põlvedele hellem, aga igaühele oma.
Minu poolt ka crosstrainerile hääl.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.