Skip to main content

Pärm enne trenni

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Pärm enne trenni

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    SiLo
    Member

Tahaks teada, kas on mõtet võtta pärmi enne võrlpalli trenni, kuna jõusaali jõuan ma max. 2-3 korda nädalas.

Võrkpallis teen ma igal vabal pausil kõhulihaseid, seljalihaseid ja kätekõverdusi. Põhimõtteliselt tuleb igat asja 4×12 keksmiselt.

Ja oleks tänulik, kui ei tuleks vastuseid nagu: “Mis sa sellest pärmist ikka sööd.”

Ette tänades.

Hellboy
    Member

Aga, mis eesmärgil sa seda sööd? Minu teada süüakse seda B gruppi vitamiinide ja kroomi saamise eesmärgil, kas sul on nendest puudust?

E: Kasuta otsingut, sest selliseid teemasid on olnud juba(võimalik, et leiad vastuse nendes) ja sealgi soovitatud otsingut kasutada ja iga küsimuse juures võiks otsingut kasutada enne, kui uut teemat teha!

gmaster
    Member

ma arvan et see paneb pigem sul kõhu keerama trenni ajalja ajab röhitsema

aga peale trenni, anna minna nii palju kui mahub:D

SiLo
    Member

Aga mida peaks siis enne/peale trenni tarbima, et oleks tõhusam lihaskasv?

AlanBStard
    Moderator

Aga, mis eesmärgil sa seda sööd? Minu teada süüakse seda B gruppi vitamiinide ja kroomi saamise eesmärgil, kas sul on nendest puudust?

Komistasin just mingi teema otsa, et pärmis (ja kaeras) on immuunsüsteemi stimuleerivad beeta-glükaanid… aga kas peaks sööma pärmi või sellest eraldatud glükaane, ei tea veel.

Üks jutuke ka:

http://www.walmark.ee/index.php?page=362〈=est

gmaster
    Member

Aga mida peaks siis enne/peale trenni tarbima, et oleks tõhusam lihaskasv?

tund-poolteist enne trenni söök, peale trenni võimalikult kiiresti süsivesikud ja valgud (mahl ja kohupiim, šeik, jogurt) ja tunni jooksul suurem söögikord

Rambo vend
    Member

See tunni jooksul suurem söögikord ei tundu mõistlik.

SiLo
    Member

See tunni jooksul suurem söögikord ei tundu mõistlik.

Põhjendaksid äkki ?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.