Uriin Vs tervis….
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Uriin Vs tervis….
- This topic has 31 replies, 20 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
november 20, 2007 at 9:17 e.l. #12517
KaKeegi
MemberOlen natuke uurinud nö uriini kasulikkust vms,mitte et oleksin mingi eriline kuse joodik,kuid siiski tekkis mul küsimus kas keegi oskab palun öelda kui kasulik/kahjulik on uriin jõutreeningutele,kunas hea trenni nimel ning veel paremate tulemutse nimel ka selleks valmis….Ette tänades lgp.Trennilised!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2007 at 9:58 e.l. #131691arstiuss
MemberKõige parem on, kui jood enne trenni 260 ml ja peale trenni 295 ml. Samuti ei tohiks ära unustada, et kõikidele lihastele, mida üritad kasvatada, määriksid nii hommikul kui õhtul vähemalt 100 ml ( ja seda olenemata trennipäevast). Ära lase ennast heidutada, et kaotad igasuguse sotsiaalse positsiooni ühiskonnas, küll selle oma hiiglaslike lihastega tagasi hiljem võitled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2007 at 10:23 e.l. #131692MEE
Membermöla jätta.. kui vastata ei oska siis pole mõtet ka ilkuda.
november 20, 2007 at 10:30 e.l. #131693anelka
MemberUriini on kasutatud nö rahvameditsiinis. Nii, et ootaks ära Mr.Mesi selgituse. Seda ma igatahes tean, et ammustel aegadel pandi haigetele diagnoose nii, et maitseti kust. Suhkruhaigetel oli see magus jne…
november 20, 2007 at 11:34 e.l. #131699KaKeegi
MemberVäga õige hr. MEE just nii ongi et tühikarhajatel pole mõtet karata ning Pole rumalaid küsimusi vaid lolle vastuseid,Kuid tänud kõikidele kes siiani abiks olnd:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2007 at 12:10 p.l. #131702vaher
MemberKas uriinis kaudu mitte ei saadud kehas kahjulikest ainetest lahti? Neerud ju toodavad uriini ja nemad likvideerivad ka vedelikest mürke. Et siis jood need kahjulikud ained tagasi sisse? Vaevalt see soovitatav on.
november 20, 2007 at 1:43 p.l. #1317084Qlimax
MemberUriin on keha heitvedelik.
Raske uskuda, et see kuidagi kasulik oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2007 at 1:45 p.l. #131709gmaster
MemberUriin on keha heitvedelik.Raske uskuda, et see kuidagi kasulik oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seda kasutatakse rahvameditsiinis küll, aga ei tea küll, et sellega treeningtulemusi taga aetaks…
november 20, 2007 at 1:57 p.l. #131710UmbIsik
MemberMillise rahva traditsioonilises meditsiinis uriini juuakse? Haavu on küll ka Eestis uriiniga puhastatud, värskena olevat see puhas ja peale soristades uhub haavast kõntsa välja.
Aga milleks seda juua? On see mõne häda suhtes profülaktiline, või tuleks manustada alles haigestudes? Kas juuakse enda või kellegi teise uriini, värsket või juba laagerdanut?
november 20, 2007 at 2:18 p.l. #131713MEE
Memberma tean ka niipalju, et uriinil pidavat olema desinfitseeriv võime. Kas seda aga jõutreeningul kasutatakse kahtlen väga.. vähemalt pole kuulnud aga loogiliselt ka nagu poleks midagi tuletada mis lisaks jõutreeningule sooritust.
november 20, 2007 at 2:29 p.l. #131714UmbIsik
Memberma tean ka niipalju, et uriinil pidavat olema desinfitseeriv võime. Kas seda aga jõutreeningul kasutatakse kahtlen väga.. vähemalt pole kuulnud aga loogiliselt ka nagu poleks midagi tuletada mis lisaks jõutreeningule sooritust.Kui tähenärijat mängida, siis ta ei desinfitseeri, vaid toime on nö puhtmehaaniline – survega pestakse haavast mustus välja.
november 20, 2007 at 2:31 p.l. #1317154Qlimax
MemberKas keegi seletaks miks on teema pealkiri Uriin Vs Tervis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2007 at 2:35 p.l. #131716MEE
MemberKui tähenärijat mängida, siis ta ei desinfitseeri, vaid toime on nö puhtmehaaniline – survega pestakse haavast mustus välja.siin Sa mõistsid mind valesti, mu eesmärk oligi öelda, et minu teada ta DESINFITSEERIB. St nii on mulle kunagi vanaema rääkinud.. See, et survepesu teha – võib ka aiavoolikuga. Uriinil peab olema mingi desinfitseeriv toime kuna vastasel juhul võiks kätt ka kose all puhastada. Aga ma kaldun,et puhtuse koha pealt see ei garanteeriks, et käsi (või mingi muu kehaosa mis puhtastamist vajaks) mädanema ei läheks.
november 20, 2007 at 2:43 p.l. #131718Capricorn
MemberOlen natuke uurinud nö uriini kasulikkust vms,mitte et oleksin mingi eriline kuse joodik,kuid siiski tekkis mul küsimus kas keegi oskab palun öelda kui kasulik/kahjulik on uriin jõutreeningutele,kunas hea trenni nimel ning veel paremate tulemutse nimel ka selleks valmis….Ette tänades lgp.Trennilised!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige kindlam on ise järgi proovida.
Näiteks peale trenni tarbitava valgu-süsikate joogi sees kasuta vee asemel nimetatud vedelikku. Mõne kuu jooksul niimoodi toimides peaks juba aimu saama, kas on kasu või mitte.
november 20, 2007 at 2:45 p.l. #131719UmbIsik
Membersiin Sa mõistsid mind valesti, mu eesmärk oligi öelda, et minu teada ta DESINFITSEERIB. St nii on mulle kunagi vanaema rääkinud.. See, et survepesu teha – võib ka aiavoolikuga. Uriinil peab olema mingi desinfitseeriv toime kuna vastasel juhul võiks kätt ka kose all puhastada. Aga ma kaldun,et puhtuse koha pealt see ei garanteeriks, et käsi (või mingi muu kehaosa mis puhtastamist vajaks) mädanema ei läheks.Nagu ma enne ütlesin, värske uriin olevat(samuti minu teada) puhas, praktiliselt steriilne. Ja kui see tõesti nii on, siis oleks uriiniga pesemine veidi parem variant kui aiavooliku all pesemine, sama teeks välja ka keedetud vesi. Ei ole küll ise õnneks kunagi sellises situatsioonis olnud, kus oleks vaja niiviisi vigastusi tohterdada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.