Weider Trophy Elite Tour Marseille 2007 – fotoreportaaz !
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Weider Trophy Elite Tour Marseille 2007 – fotoreportaaz !
- This topic has 5 replies, 2 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
november 16, 2007 at 7:32 p.l. #12486
Arnold
MemberIlm on siin põhjamaiselt karge
Pranslased on enamus, katoliku kiriku hingekirjas
Espressot osatakse siin mail hästi serveerida
Väikeste poiste elu on ohtlik, igasugu onud tulevas sõppra panema
Hotell kus me elame, selle aula
Kummi kommi onu
Sportlased lähevad kaaluma
Kulturistid oma lemmik asendis
“Mis, kas oled klassik või – sellised püksid”
Mooramaa mees
Blondid juuksed must nahk …
kas üks või mitu?
In god we trust , kõik ülejäänud maksavad sularahas …
Kes minusse ei usu, jäägut parem koju
Kas vastaseid ka on ?
Ümmargused vormid
Isad ja pojad
Sinine lint
Emad ja tütred
Bordo
Olen härg!
Oot, oot, Ott!
Me kolmekesi tuleme …
Mis värk on..
Kaks saia…
…üks….
Palju veetakse hobusega
Midagi on mäda, kas pole ?
Teid ei ole nimekirja arvatud …
No mulle aitab poisid, mina läksin…
november 17, 2007 at 2:48 p.l. #131437Arnold
MemberTäna hommikul võistlejate registreerimine ja instureerimine.
Tuleb väga tugev võistlus, aga eks otsustage ise .
Enamus nägusid peaks teile kõigile siin ka juba tuttavad olema.
Pavel seletab Lukasele, miks dopig on kahjulik…
Pjotor ja Ott
Hispaania atleedid
Atleet ja Kohtunik Hispaaniast
IFBB peakohtunik Pavel ja tema abikaasa, hetk enne instueerimise algust.
Meie sõbrad Poolast
Ootus ärevus
“Võistlus peaks algama kell 19.00 aga palun kogunege kella poole kuueks siis teame täpset aega.”
Raha kogumine, eliit touri pass maksab võistlejale 100euri aastas.
Venemaa raskekaalane Emeljanenko väitis,
et neid venemaa spotlasi
Tallinasse võistlema ei lubatud,
kugi paljud oleksid tahtnud tulla.
Selline on siis reaalne poliitiline olukord.
november 17, 2007 at 6:08 p.l. #131441rainisk
MemberMis kell võistlus lõppeb ?
november 18, 2007 at 6:42 e.l. #131483Arnold
MemberToimus midagi sellist, mida tavaliselt IFBB s ei juhut, kuna aga tegu on lõuna-prantusmaaga, rõhutan veelkord lõuna – prantusmaaga,
siis täiesti rõõmsate nägudega suudeti võistlusega ühelepoole saada kella 00.30 ks – täiesti süüdimatud tegelased!
Kogu üritus mille nimi oli Weider Trofee (tõesti oli veider) kestis kokku 16 tundi,
kõik kohalikud; noored, naised, vanurid, fitness, bodyfitness, kulturism kategooriad
ning lõpuks Elite Touriga alustati kell 21:30.
Tulemustest – meid huvitavatest- Robert I, Lukas II ja Ott 11 (pole paha, kui arvestada, et siin oli 22 osavõtjat kellest
5 maalimameistrit ja paljude muude kõlavate tiitlitega mehed).
Pocius ei osalenud.
Täpsem info päeva jooksul aga seniks las räägivad pildid.
Meie isa, kes Sa oled taevas,
pühitsetud olgu Sinu nimi…
Prantsuse klassikud
Prantslased on revolutsonäärid
Kummi venitati igas võimalikus kohas
BodyFitness
Prants-saiad
Naiste kulturistika
Mäng käis tulega
Mitut sorti prantsuse mehi
Elite Tour, siin olin juba ise kohtunik ja pildistada ei saanud…
november 18, 2007 at 8:32 e.l. #131486Arnold
Membernovember 19, 2007 at 3:13 p.l. #131648Arnold
MemberOtti kommentaar toimunule!
Väike kommentaar ka võistlusele, tase nagu ikka ülitugev. Ise jäin oma kohaga rahule, erinevatel andmetel oli 22 – 24 meest ehk poole rohkem kui Tallinnas kuna olin laval, siis ei olnud mahti kokku lugeda ja protokolli ei ole ka veel näinud. Kokku oli laval 5 maailmameistrit 2 MM hõbedat, Euroopa meistreid ja medaliste. Kõik kes 15 sekka said,on suurvõistluste pjedestaalil olnud. Näitena olgu toodud, et eelmise aasta Euroopa meister -100kg Alberto Machado lõpetas 15 kohaga, mina olin samal võistlusel 9. – 90kg. Veteranide maailmameister leedulane Semion Berkovits oli 14 koht. jne. Parim venelane, maailmameistrivõistluste finalist ja Euroopa raskekaalu hõbe sellest aastast Oleg Emeljanov saavutas alles 8. koha (Venemaa Kaliningradi etapil oli ta 4.) Parim Pranslane 13. koht. Kokku hindas 9 kohtuniku, arvesse läksid 5 keskmist hinnet (elimineeriti 2 parimat ja 2 kehvemat hinnet, nii et suht objektiivne). Näha on kui teravuse tagasi saan, hakkavad kohad paranema. 15 parema sekka ei pääsenud näiteks mees, kes Koreas oli finaalis – 75 kg. Natuke jäi kripeldama, et ei pääsenud 10 sekka, kuid 10 kohaga lõpetas -80 kg maailmameister 2003 a hispaanlane.
Võistluste korraldus võrreldes Tallinna etapiga ei kannata võrdlust, valitses paras korralagedus, lavalt pääsesin tulema alles 00.30 öösel. Riietusruume ei olnud jne. Linn ise superilus ja ilm oli võrratult ilus, sügisene 12-13 kraadi. Nüüd aga, üritan hoida ennast kevadeks. Amatöörkulturistide järgmine suurem võistlus on Arnold Classic märtsis Ohios. Sinna jagatakse kokku 60 pääset ehk õnnestub ka valitute hulka pääseda. Kindlasti teen kaasa ka Euroopa meistivõistlustel Montenegros.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.