Skip to main content

Biitseps ja triitseps.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    4Qlimax
    Member

Kas biitsepsit ja triitsepsit peab kindlasti ühel ja samal päeval treenima, et kindlustada maksimaalne lihasmassikasv?

-aron-
    Member

Ei pea.

Lühidalt öeldes – ei pea.

Pole olemas ühist põhimõtet, millega on võimalik kindlustada maksimaalne lihaskasv. Põhimõtteid on palju, vali endale sobiv. Mõni treenib ühel päeval ja kiidab, teine treenib erinevatel päevadel ja ka kiidab. Ise pead järgi proovima, mis sulle paremini sobib.

savi_
    Member

Ise peab tunnetama – kui järgmine päev on mõlemad kenasti valusad või lihtsalt tunned, et sajaga läbi, siis võib samal päeval teha. Vastasel juhul soovitaks ikka eraldi …

Mina teen küll neid ühel ja samal päeval, ning seda tunnet küll ei ole, et triitsepsi ajaks on jõud ja jaks läinud, ei, mõlemat saab teha ikka “täie rauaga”

Kui teha samal päeval, siis peab vaatama, et järgmine trenn jõuaksid teha rinda või selga. Kui sa näiteks esmaspäeval teed triitsepsit ja biitsepsit, siis ma eriti ei usu, et sa kolmapäeval suudad normaalselt teha lamades surumist või tõmbeid (selga), kuna väiksemad lihased, mida sa treenisid päev-kaks tagasi, ei ole veel taastunud.

Seda tõesti, kuid ise olen käed pannud reedele, viimane lihv enne uut nädalat nagu.

4Qlimax
    Member

Rind teisipäeval, biitseps neljapäeval, triitseps reedel.

eintsius
    Member

Tere,

See on üks meetod lihtsalt, mida tuleks vahetevahel kasutada. Ükski treeningmeetod ei ole pidevalt kasutades tõhus. Seetõttu jõusaalis treenides vahetatakse kavasi iga teatud aja tagant. Sõltuvalt inimesest, tema staazist jms iga paari kolme nädala kuni paari kolme kuu tagant.

Kindlasti tuleb teha nende lihaste arendamiseks mingiks ajaks selline kava, kus keskendutakse ühele lihasgrupile korraga ning tehakse kõrge intensiivsusega mitu harjutust.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.