Mul on selline küsimus, et mis raskused võiksid olla hantlitel ja kangil? Ma mõtlen protsenutaalselt vms. alla oma võimete piiri. Ja üks küsimus veel: kui raskete hantlitega teevad pidevat trenni atleedid? Mul oleks tegelikult vaja vastus välja printida ning sellepärast küsin mõlemad, sest ürita sa siis läbinud jõusaali treenerile selgeks teha, et vaevalt nad kolme kiloga piirduvad.
Kolm teletupsu jooksevad, üks kukub maha, teine oli ka roheline? Tundub loogiline või mis? ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
selle küsimuse peale on raske tõsiseks jääda ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
soovitan lugeda mis asi on raskus,midagi ikka mõikasin arvatavasti: igaüks teeb selliste hantlitega ja kangidega nagu on tema võimed NT 30 aastane kapp surub 160kg aga 15 aastane algaja 40kg OK?
Ei ma tean lithsalt asi on selles, et ma ei suuda ilma kellegi targema ütlemiseta ju talle tõestada, et kolme kiloga ei tehta trenni ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nagu aru sain, siis raskused vist hoopis need, mida loetakse rinnalt surumisel?