Miks kaal ei lange
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Miks kaal ei lange
- This topic has 63 replies, 29 voices, and was last updated 13 years, 11 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
aprill 18, 2009 at 8:52 p.l. #12461
Anonüümne
GuestVanus 22
pikkus 171
kaal 65,9kg
Otsustasin 3 nädalat tagasi, et tahan end käsile võtta ja kaaluda 59kg
Kuna dieedid otseselt ei sobi minu eluviisiga (kontoritöö ja ülikool ning kuna mees on tuntud seltskonna tegelane, siis korra nädalas on mingi sünnipäev või üritus) otsustasin kaloreid lugeda, söön umbes 1600 kcal päevas, see nädal on olnud väga pingeline ning kaloraaž on jäänud isegi alla 1000kcal (pole söögiisu). Hakkasin ka trenni tegema, 3x nädalas valikuliselt siis jooksmine, rulluisutamine, ujumine, jõusaal või kodus crosstrainer + youtube shapingu harjutused.
Kaloreid jälgin piinliku täpsusega, st ei usu ampserit or smth.
Tegelikult mu missiooniks oli maik keskpaigaks u 5kg alla saada, aga tundub, et see on lootusetu.
Enesetunne on väga hea, võtan enne trenni l-karnitiini tableti ja joon veel detox jooki, mis pidi ka aitama kaalu alandada.
Olen 3 nädala vaeva näinud ja kaalu nr ei ole muutunud. Ka mõõdud on endised, ainus muutus on käelihased – ümbermõõt on vähenenud 3cm ning nad ei lotenda enam. Muu pole muutunud.
mõõdud on viletsad 95 – 75 – 95, reied 53cm.
On kohti kust alla võtta, aga miski ei toimi…
aprill 18, 2009 at 9:01 p.l. #191830daemonium
MemberRäägi oma menüüst.
aprill 18, 2009 at 9:30 p.l. #191836Buffy
MemberMina olengi teemaalgataja, alguses ei tulnud parool meelde.
Hommikul: tass rohelist teed või klaas greibi mahla, maitsestamata jogurt marjadega 8vaarikad või mustikad).
Üsnagi sageli söön ka täisteraleiba meravaigu ja tomatiga
Lõunat ei söö, sest minu hommikusöök on umbes 11 paiku. umbes 3 paiku söön 2 banaani või siis midagi kooli või töö sööklast (supp nt)
Õhtusöök, üldiselt peale 19 ei söö, sest 20 lähen trenni.
Õhtuks kartul ja kanafilee, riisiroad nt riis kanafilee ja juurviljad.
Teen ka kaalujälgijate retseptide järgi pizzat või siis makaronide asju.
Magusa olen nüüd enam vähem välja jätnud.
Probleem ongi selles, et ma ei saa söögi tegemisele palju aega kulutada, sest 20.00 on trenn ja sageli jõuan koju alles 18.00
Ja pidevalt on mingid üritused, kus söön seda mida pakutakse, aga väikestes kogustes ja jälgin kaloreid.
Kui ikka süüa vähem kui kulutan, siis ju kaal peaks langema..
Nädalavahetustel söön korralikult: hommikuks tatrapuder (veega)
Lõunaks nt riis ahjukanaga
Õhtuks nt kreeka salat, mingi supp, risotto or smth.
aprill 18, 2009 at 9:39 p.l. #191837Fuuria
MemberNonii, pane tähele, kohe hakatakse sulle rääkima, et menüüs on liiga vähe rasva ja valku ja liiga palju süsivesikuid
aprill 18, 2009 at 9:39 p.l. #191838s4nder
MemberNii ju ka on. Algpostitaja söök koosnebki praegu peaaegu täielikult süsivesikutest, need tuleks asendada valgu- ja rasvarikaste toitudega. Üritada kaalust rasva arvelt alla võtta, süües kõige energiarikkamaid toitaineid, ongi lootusetu. Parandage, kui eksin.
aprill 18, 2009 at 10:29 p.l. #191842Fuuria
Memberäkki leiad siit head nõu
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21045aprill 19, 2009 at 6:56 e.l. #191850helenk88
MemberKaalulangetuse seisukohalt on oluline ka uni (vähemalt 7h ööpäevas).
Magamatus ja stress suurendavad kortisooli tootmist. Kortisool on hormoon, mis soodustab rasvkoe ladestumist kõhupiirkonda.
Proteiini tarbimise suurendamine aitab kehal stressiga paremini toime tulla.
aprill 19, 2009 at 8:44 e.l. #191873zander14
MemberVastus ju lihtne sööd liiga vähe ja valesi asju.
aprill 19, 2009 at 8:58 e.l. #191883timo116
MemberEat more, Lose more
aprill 19, 2009 at 9:16 e.l. #191889uskumatu
MemberKätel ümbermõõt 3 cm vähenenud ja ei lotenda nii palju- see on ka ju hea tulemus kolme nädala kohta. Olen lugenud, et dieediga alustades vaata muutust peegli ees. See, et kaal ei muutu, pole nii oluline esialgu.
Trüki siin fitness.ee lehel otsingusse “toitumiskava” jms ning leiad artiklites üsna kiiresti vastuseid ka nendele küsimustele, mida poleks osanud küsidagi.
aprill 19, 2009 at 7:12 p.l. #192029Buffy
MemberSamas peale trenni söön nt 100g kalkunisinki.
olen üsnagi väikese isuga, ei kujuta eriti ette et peaksin palju rohkem sööma.
Mis sisaldab valku? Muna, liha, kala aga veel?
Kui palju peaksin kaloreid tarbima? Mitu g rasva, süsivesikuid ja rasva, et nt 6 kg alla võtta?
aprill 20, 2009 at 6:22 e.l. #192084krut949
MemberSamas peale trenni söön nt 100g kalkunisinki.olen üsnagi väikese isuga, ei kujuta eriti ette et peaksin palju rohkem sööma.
Mis sisaldab valku? Muna, liha, kala aga veel?
Kui palju peaksin kaloreid tarbima? Mitu g rasva, süsivesikuid ja rasva, et nt 6 kg alla võtta?
palun telli siit lehelt või lase spordiklubis treeneril koostada, personaalne toitumiskava, mis järgib sinu eesmärke.
aprill 20, 2009 at 6:47 e.l. #192089Annika Pärtel
MemberNii detailselt ei suuda siin ükski avakasutaja Sulle kava kokku panna- selleks on olemas oma ala professionaalid siin lehel. Nagu juba eespool mainitud- liiga vähe ja valed asjad menüüs. Enamus asju tuleks ära muuta. Samuti tuleks üle vaadata toitumise kellaajad trenni suhtes ja kogu üldine päevakava viima menüüga kooskõlla. Vali omale treener ja kontakteeru temaga!
Väike isu- isu on treenitav! Jätkad sama vähe söömist- aeglustub ainevahetus veelgi ja kaalu hakkab mõne aja möödudes kas juurde tulema või jääb samaks, samal ajal vorm halveneb pidevalt. Üks asi, mida saad enne toiumiskava saamist juba praegu ise jälgida- vedeliku tarbimine (roheline tee, vesi)- suuuuuur (!) veepudel nina alla ja lase käia, terve päeva jooksul ühtlaselt ja päevade lõikes sama kogus. Nii ei teki vedelikupeetust. Enamik inimesi tarbib äärmiselt vähe vedelikku, mistõtu tuntakse end tihti just peale veidi suuremat söömist-joomist (Sul anud juhul vastuvõtud näiteks) eriti paistes ja paksuna.
Edu!
aprill 20, 2009 at 7:11 e.l. #191875daemonium
MemberMina olengi teemaalgataja, alguses ei tulnud parool meelde.Hommikul: tass rohelist teed või klaas greibi mahla, maitsestamata jogurt marjadega 8vaarikad või mustikad).
Üsnagi sageli söön ka täisteraleiba meravaigu ja tomatiga
Lõunat ei söö, sest minu hommikusöök on umbes 11 paiku. umbes 3 paiku söön 2 banaani või siis midagi kooli või töö sööklast (supp nt)
Õhtusöök, üldiselt peale 19 ei söö, sest 20 lähen trenni.
Õhtuks kartul ja kanafilee, riisiroad nt riis kanafilee ja juurviljad.
Teen ka kaalujälgijate retseptide järgi pizzat või siis makaronide asju.
Magusa olen nüüd enam vähem välja jätnud.
Probleem ongi selles, et ma ei saa söögi tegemisele palju aega kulutada, sest 20.00 on trenn ja sageli jõuan koju alles 18.00
Ja pidevalt on mingid üritused, kus söön seda mida pakutakse, aga väikestes kogustes ja jälgin kaloreid.
Kui ikka süüa vähem kui kulutan, siis ju kaal peaks langema..
Nädalavahetustel söön korralikult: hommikuks tatrapuder (veega)
Lõunaks nt riis ahjukanaga
Õhtuks nt kreeka salat, mingi supp, risotto or smth.
Rasva-valguvaese menüü ja alakaloraazhiga hävitad rohkem lihast ja muutud veel “pehmemaks” – keha rasvaprotsent tõuseb,lisaks paned paraja litaka oma tervisele.Pidevat alakaloraazhi sa niikuinii hoida ei suuda,seega on väga tõenäoline,et mingi aja pärast kaalud veel rohkem kui praegu.
Mis rasva-valgu-süsivesikute suhet puudutab,siis ntx minul on see 45% rasvu,30-35% valke ja 25-30% süsivesikuid.
Ja ebakorrapärane ja mida pakutakse söömine ei lähe kohe üldse mitte,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu siin juba soovitati,telli toitumiskava professionaalilt ja järgi seda.
aprill 20, 2009 at 8:54 e.l. #192109Buffy
MemberAitäh Teile.
Kuna kevad on peas, siis isegi on inspiratsiooni.
Mul on kodus Kremli dieedi raamat, mis põhineb samuti süsivesikute piiramisel. Uurin veidi seda. Lugesin siin ka neid artikleid toitumise kohta ning ilmselt hakkan tegema neid süsivesikute vaeseid ja rikkaid päevi.
Annan endale juunini aega, kui selleks ajaks muutusi ei ole, siis võtan endale personaaltreeneri ja toitumiskava:)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.