Skip to main content

Maitsestatud ja tavaline broilerifilee

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Maitsestatud ja tavaline broilerifilee

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    KrisP
    Member

Tahaks teada mis vahe on maitsestatud broileri fileel ja tavalisel.Olen tähele pannud ,et maitsestatud broilerifiliie on tavaliselt odavam kui lihtsalt broilerifilee ja tundub kuidagi selline vesisem vms.Kas nende toiteväärtustel jne. on mingi märkimisväärne vahe?

LaizeN
    Member

Tahaks teada mis vahe on maitsestatud broileri fileel ja tavalisel.Olen tähele pannud ,et maitsestatud broilerifiliie on tavaliselt odavam kui lihtsalt broilerifilee ja tundub kuidagi selline vesisem vms.Kas nende toiteväärtustel jne. on mingi märkimisväärne vahe?

Kindlasti saad sa sellest maitsestatud fileest mõttetuid aineid ( sool, suhkur jne ), alati on kindlam osta maitsestamata asju ning siis neid oma maitse( tervislikult )järgi valmistada

villu_v
    Member

Üks on hea maitsega ja teine ilma maitseta.

MWEchamp
    Member

Üks on hea maitsega ja teine ilma maitseta.

Kuid see hea maitse ei pruugi sulle kasulik olla.

timo116
    Member

Üldse on poodides maitsestatud lihad rõvedad…

MWEchamp
    Member

Maitse asi, minule maitseb nt Selveri sealiha väga.

“Maitse üle ei vaielda, selle üle kakeldakse”

timo116
    Member

Maitse asi, minule maitseb nt Selveri sealiha väga.

“Maitse üle ei vaielda, selle üle kakeldakse”

Erand muidugi kinnitab reeglit, aga üldjuhul on kõik maru vastikud…ise tehtud, hästi tehtud

KrisP
    Member

No maitsetel põhimõtteliselt ei ole mingit märgatavat vahet,lihtsalt tahaks teada kust see hinnavahe tuleb ,mis võib vahest 10-20 eek kg kohta olla.

rinaldo
    Member

Ma ei ütleks et Rakvere Perešašlõkk halva maitsega oleks. Ma ei kurda üldse poes maitsestatud liha maitse üle.

timo116
    Member

Võta osta talleggi kanatooteid, erinevaid maitseid…eriti rõvedad

TerrenCe
    Member

Ma poes vaatasin, toiteväärtus on erinev. Tavalisel jahutatud kanafileel on vist 24 g valku /100g kohta, maitsestatud fileel 21g valku 100g kohta.

Kui ikka jutt Talleggi omadest

KrisP
    Member

jutt ongi tallegi toodete kohta ,lihtsalt mulle tundub et maitsestatud filee oleks nagu külmutatud ja siis üles sulanud liha ,mis on odavama nime all müüki pamdus.

noPAINnoGAIN
    Member

Minu arust punases marinaadis Talleggi kanafileed päris hea maitsega , päris suva ka see 3 g valku.. maitse loeb ka ikka natuke

AlanBStard
    Moderator

No maitsetel põhimõtteliselt ei ole mingit märgatavat vahet,lihtsalt tahaks teada kust see hinnavahe tuleb ,mis võib vahest 10-20 eek kg kohta olla.

Loe silti ka. Maitsestatud filee koostis on 80% kanaliha ja 20% kõike muud. See peabki palju odavam olema.

Madis232
    Member

hinnavahe tuleb põhiliselt sellele lisatud vee kogusest(80 % kanaliha, 18-19% vesi, 2-1 % sool.) lisatud on ka paksendajat e415 , happesuse regulaatorit e451 ,samuti ka emulgaator e450 ja glükoosi? ise ostan maitsestatud. parema maitsega, mahlasem.

valku on 3 g vähem 100 g kohta. mis ei ole märkimisväärne vahe.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.