jalgratta sõit
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » jalgratta sõit
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
laur.
-
AutorPostitused
-
november 11, 2007 at 6:28 p.l. #12441
co2
Memberkas jalgrattaga sõitmine igapäeval on see hea? Ma käin jõusaalis klassiklise tõstmiste trennis. kas see võttab jallad pehmeks?
november 11, 2007 at 6:39 p.l. #130882trennineiu
MemberNo jalgrattasõit on ju iseenesest väga hea aeroobne trenn, oleneb ka, kui palju sa iga päev siis sõidad. Suvel oli mul ka rattahullus, minu trenn oli kuskil kaks tundi pikk, keskmine kiirus ei olnud väga suur, u. 20 km/h. Kuid iga päev ma sõita ei jaksanud. Jaksanud tegelikult ei ole hea sõna, sest võhm on mul hea, pigem nagu keha ütles, et ei, täna puhkame või teeme midagi muud.
Samas mul täditütar on selline aktivist, et sõitis siin iga päev ca 80 km + rühmatreeningud ka veel…
Lähtu sisetundest, kui ikka keha ütleb, et ei jaksa, ei taha, siis ära punni.
november 11, 2007 at 6:42 p.l. #130883co2
MemberNo jalgrattasõit on ju iseenesest väga hea aeroobne trenn, oleneb ka, kui palju sa iga päev siis sõidad. Suvel oli mul ka rattahullus, minu trenn oli kuskil kaks tundi pikk, keskmine kiirus ei olnud väga suur, u. 20 km/h. Kuid iga päev ma sõita ei jaksanud. Jaksanud tegelikult ei ole hea sõna, sest võhm on mul hea, pigem nagu keha ütles, et ei, täna puhkame või teeme midagi muud.Samas mul täditütar on selline aktivist, et sõitis siin iga päev ca 80 km + rühmatreeningud ka veel…
Lähtu sisetundest, kui ikka keha ütleb, et ei jaksa, ei taha, siis ära punni.
kas 2 korda nädalas või rohkem?
november 11, 2007 at 6:46 p.l. #130886trennineiu
MemberMina suvel treenisingi nii, et kaks korda nädalas ratas (2 tundi kestis minu ring siis) ja kaks korda tegin pilatest klubis.
Proovi ntx kaks korda ratast ja siis tõstmistrennid juurde (mitu korda nädalas seda teed?) vaata, kuidas on, sest minu arvamus on, et mõni päev peab puhkamiseks ka jääma:)
november 11, 2007 at 6:48 p.l. #130887co2
MemberMina suvel treenisingi nii, et kaks korda nädalas ratas (2 tundi kestis minu ring siis) ja kaks korda tegin pilatest klubis.Proovi ntx kaks korda ratast ja siis tõstmistrennid juurde (mitu korda nädalas seda teed?) vaata, kuidas on, sest minu arvamus on, et mõni päev peab puhkamiseks ka jääma:)
4 korda nädalas (esmaspäeval,teisipäeval,neljapäeval,reede) käin tõste trennis.
november 11, 2007 at 9:56 p.l. #130895Sir
Memberkas jalgrattaga sõitmine igapäeval on see hea? Ma käin jõusaalis klassiklise tõstmiste trennis. kas see võttab jallad pehmeks?Kus saab klassikalise tõstmise trennis käia???
jaanuar 2, 2008 at 2:22 e.l. #135898laur
Memberkas jalgrattaga sõitmine igapäeval on see hea? Ma käin jõusaalis klassiklise tõstmiste trennis. kas see võttab jallad pehmeks?ise sõitsin ja tegin kõvemat jalgrattatrenni terve suvi.
Ma sõitsin üle päeva 43km, u 2 tunniga. Muidugi igaüks reguleerib oma tempo ise,
minu arust on see üpriski kasulik ja hea vastupidavuse treenija!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igapäev väga ei soovita teha, lõpuks võtab lihased nii läbi ja võivad tekkida liigestes valud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.