Skip to main content

Kuidas oleks parem?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kuidas oleks parem?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    hunter
    Member

1 ) Biitseps kangiga jõuan teha kuskil 30kg 5-6 kordust? Kas oleks kasulikum teha väiksema raskusega rohkem korduseid või siis 30kg 6 kordust . Eesmärk: Saavutada suurem biitsepsi ümbermõõt.

2) Kükki arendada 8 päeva tagant, iga trenn lisada 5kg – oleks selline viis efektiivne? Küki päeval teeksin ka säärelihaseid. Arendaksin veel plahvatusliku jõudu ( hüpped, rinnalevõtt jne)

Andke abi kellel on kogemust rohkem.

undisputed
    Member

1 ) Biitseps kangiga jõuan teha kuskil 30kg 5-6 kordust? Kas oleks kasulikum teha väiksema raskusega rohkem korduseid või siis 30kg 6 kordust . Eesmärk: Saavutada suurem biitsepsi ümbermõõt.

2) Kükki arendada 8 päeva tagant, iga trenn lisada 5kg – oleks selline viis efektiivne? Küki päeval teeksin ka säärelihaseid. Arendaksin veel plahvatusliku jõudu ( hüpped, rinnalevõtt jne)

Andke abi kellel on kogemust rohkem.

Ma paneks siiki rõhku triitsepsile, et ümbermõõtu suurendada ???

hunter
    Member

No seda ma tegema hakkan, lugesin siit-sealt, et peab tegema triitsepsile. Ikkagi oleks huvitatud sellest, kuis seda seda küki värki teha.

No seda ma tegema hakkan, lugesin siit-sealt, et peab tegema triitsepsile. Ikkagi oleks huvitatud sellest, kuis seda seda küki värki teha.

Kui tahad biitsale ümbermõõtu, siis peaksid suuremad kordused paremini aitama, nagu vanasti räägiti.

Jalga võiks küll sagedamini treenida kui 8 päeva tagant. Näiteks biits saab ju koormust nii biitsa päeval kui ka selja päeval, aga jalg palju vähem.

Jalga(kükki) võiks treenida 2x nädalas, kui seda eelisarendada tahad. Ma näiteks kükin hetkel 3x nädalas ja mõjub hästi.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.