Naised jõusaalis…
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Naised jõusaalis…
- This topic has 15 replies, 10 voices, and was last updated 18 years tagasi by
Wire.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2008 at 10:25 p.l. #12394
g3rt4
MemberNimelt kas on võimalik saada ilusaid kõhulihaseid nii,et rind väga palju ei väheneks?
jaanuar 21, 2008 at 10:42 p.l. #97918Agnes1h
MemberMuidugi on see võimalik, et VÄGA palju ei väheneks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii sa küsisid! Aga kui sul tõsisem pekikiht tekkinud ja vaja dieeti pidada, et kõht lamedamaks läheks, siis võib veidi rind väiksemaks minna küll. Samas, ei pruugi seda ka juhtuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaevalt, et see väike muutus üldse muretsemist väärt on. Sa ju ei plaani alla võtta mitmekümneid kilosid… või siiski? Vaevalt, pilti vaadates.jaanuar 22, 2008 at 6:07 e.l. #97585M.M.
MemberNimelt kas on võimalik saada ilusaid kõhulihaseid nii,et rind väga palju ei väheneks?Paraku on nii, et üldjuhul koguneb rasvakiht just puusadele ja reitele, mis tähendab seda, et kõhulihased korralikult välja hakkaksid paistma siis peab rasva % üsna madal olema. Isegi looduse poolt suurema partii omanikud kaotavad tublisti tänu sellel ka oma rinna ümbermõõdus. Ja kui need peaksid niigi propotsioonist väljas olema siis tõenäoliselt ei jää sel juhul üldse midagi järgi. Selle vastu on rohi olemas – silikoon. Näiteks enamus naisvõistlejad lähevad varem või hiljem seda teed, kuna see mõjutab ka võistlustulemust üsna oluliselt, rääkimata enese rahulolust.
jaanuar 22, 2008 at 6:51 e.l. #104669Agnes1h
MemberParaku on nii, et üldjuhul koguneb rasvakiht just puusadele ja reitele, mis tähendab seda, et kõhulihased korralikult välja hakkaksid paistma siis peab rasva % üsna madal olema. Isegi looduse poolt suurema partii omanikud kaotavad tublisti tänu sellel ka oma rinna ümbermõõdus. Ja kui need peaksid niigi propotsioonist väljas olema siis tõenäoliselt ei jää sel juhul üldse midagi järgi. Selle vastu on rohi olemas – silikoon. Näiteks enamus naisvõistlejad lähevad varem või hiljem seda teed, kuna see mõjutab ka võistlustulemust üsna oluliselt, rääkimata enese rahulolust.Ärand tütarlast ära hirmuta! Ta pole ju kulturist (minu meelest).
jaanuar 22, 2008 at 7:00 e.l. #97578M.M.
MemberÄrand tütarlast ära hirmuta! Ta pole ju kulturist (minu meelest).Ei peagi olema kulturist või võistleja, lihtsalt kui rasva % väheneb siis väheneb ka rinnaümbermõõt. Erandeid on ka olemas muidugi.
jaanuar 22, 2008 at 7:40 e.l. #96848joker
MemberParaku on nii, et üldjuhul koguneb rasvakiht just puusadele ja reitele, mis tähendab seda, et kõhulihased korralikult välja hakkaksid paistma siis peab rasva % üsna madal olema. Isegi looduse poolt suurema partii omanikud kaotavad tublisti tänu sellel ka oma rinna ümbermõõdus. Ja kui need peaksid niigi propotsioonist väljas olema siis tõenäoliselt ei jää sel juhul üldse midagi järgi. Selle vastu on rohi olemas – silikoon. Näiteks enamus lähevad varem või hiljem seda teed, kuna see mõjutab ka võistlustulemust üsna oluliselt, rääkimata enese rahulolust.No seda olen ma Morozzi puhul juba ammu kahtlustanud …
jaanuar 22, 2008 at 7:54 e.l. #96064M.M.
MemberKusjuures ma olen ammu juba mõelnud soovahetus operatsioonile. Ärge siis imestage kui ma sügisel naiste bodyfitnessis välja hüppan. Hoidke alt !
jaanuar 22, 2008 at 7:56 e.l. #95904hehee
MemberKusjuures ma olen ammu juba mõelnud soovahetus operatsioonile. Ärge siis imestage kui ma sügisel naiste bodyfitnessis välja hüppan. Hoidke alt !Marika Morozova?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 8:05 e.l. #94625undisputed
MemberSai hommikul jälle kõhutäie naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 8:26 e.l. #90637Agnes1h
MemberNo seda olen ma Morozzi puhul juba ammu kahtlustanud …Need rinnahoidjad seal on muideks vääga seksikad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natuke peaks veel soengut kohendama! Pikemad juuksed oleksid naiselikumad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 4:51 p.l. #137023g3rt4
MemberMuidugi on see võimalik, et VÄGA palju ei väheneks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii sa küsisid! Aga kui sul tõsisem pekikiht tekkinud ja vaja dieeti pidada, et kõht lamedamaks läheks, siis võib veidi rind väiksemaks minna küll. Samas, ei pruugi seda ka juhtuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaevalt, et see väike muutus üldse muretsemist väärt on. Sa ju ei plaani alla võtta mitmekümneid kilosid… või siiski? Vaevalt, pilti vaadates.see on küll muretsemist väärtk, kuna olen käinud siin nüüd jõusaalis ja kõvasti trenni teinud ja kõht ei olegi vägapalju saldamaks muutunud, kuid rind on ikka päris palju väiksemaks jäänud.
jaanuar 22, 2008 at 5:01 p.l. #137025FG
MemberNimelt kas on võimalik saada ilusaid kõhulihaseid nii,et rind väga palju ei väheneks?Ka minu kogemus ütleb, et ei ole võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .jaanuar 22, 2008 at 6:28 p.l. #137038expertkenny
Memberpilti ka ikka vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
jaanuar 22, 2008 at 6:33 p.l. #137040Agnes1h
Membersee on küll muretsemist väärtk, kuna olen käinud siin nüüd jõusaalis ja kõvasti trenni teinud ja kõht ei olegi vägapalju saldamaks muutunud, kuid rind on ikka päris palju väiksemaks jäänud.Kui palju on palju? Kui muutus on rohkem kui kaks numbrit väiksem korv, siis ma nõustun, et on palju. Siis tuleb valida vist?! Ma tean, mis mulle meeldiks rohkem! Igal juhul väiksem rind ja kenam kõht. Tissi puhul pole nüüd suurus ka ainuoluline. Kuju loeb ka! Ja mõned ütlevadki, et vaid sellest see kaunidus ja esteetilisus sõltub. Aga maitse üle ei pidavat vaieldama… Muidugi kuju kannatab kui ollakse kunagi paksem olnud.
jaanuar 22, 2008 at 6:35 p.l. #137041Annika Pärtel
MemberJääbki väiksemaks, aga rinnaLIHAS on palju ilusam kui vormist väljas rind, mu meelest… Ehk teisisõnu pikem väike ja tugev kui suur ja lodev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks kui omal ükskord päris ära kaob, tuleb ka seda va Marossi “rohtu” kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda C-korv sellise tugeva trenniga siiski veel alles, kuigi hoopis “teist nägu” kui enne.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.