Skip to main content

Õlalihased

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Õlalihased

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Mr.Crazzy
    Member

Tere!

Mul oleks selline küsimus, et kas rinnalt surumisega, biitsepsi-, triitsepsi-, trapetsiharjutustega kasvavad ka õlalihased? Küsin sellepärast, et endal on õlalihased juba küllaltki suured ja laiad, kodus sai enne jõusaali koguaeg kaalupommi tõstetud ja muidu ka igast trenni tehtud… et kas oleks vaja ka mingit lisaharjutust ka õlalihaste jaoks sel juhul teha või nad jõuavad teistele lihastele iseenesest eelmainitud harjutustega järgi? Kui oleks, siis millised? (kaalupomme jõusaalis pole, hantlid on).

Sarge
    Member

009.gif

undisputed
    Member

Tere!

Mul oleks selline küsimus, et kas rinnalt surumisega, biitsepsi-, triitsepsi-, trapetsiharjutustega kasvavad ka õlalihased? Küsin sellepärast, et endal on õlalihased juba küllaltki suured ja laiad, kodus sai enne jõusaali koguaeg kaalupommi tõstetud ja muidu ka igast trenni tehtud… et kas oleks vaja ka mingit lisaharjutust ka õlalihaste jaoks sel juhul teha või nad jõuavad teistele lihastele iseenesest eelmainitud harjutustega järgi? Kui oleks, siis millised? (kaalupomme jõusaalis pole, hantlid on).

Jõusaalis vast ikka mõni kang ka ma loodan. Tee kangiga ülesse surumist või svungi…………

Ristov
    Member

Avalehelt võta tööriistade alt harjutuste pank , seal kliki õla peale . Seal ju suur ports õla harjutusi.

Hi
    Member

Tee seistes ja istudes lendamist, need teevad õlad laiaks, eest surumine teeb delta esimest osa, kukla tagant surumine teeb rohkem delta keskmist ja tagumist osa. Kui kangi pole, aja enda käte peale püsti ja toeta jalad seina vastu ning suru end üles.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.