Laisk nagu loom.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Laisk nagu loom.
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 18 years tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 18, 2008 at 8:47 p.l. #12376
Anonüümne
GuestTere.Mul siis selline jama,et tegin trenni ligi 2 aastat siis jõusaalis.Nüüd läksin teise kohta elama ja jõusaal on ka igivana nõukogudeliit 80ndatest.Ja nüüd mingi 3 kuud pole sittagi teind enam.Lihtsalt jõusaalis ei viitsi mitte midagi teha.Mai tea mis peale hakata.Muskel on hirmsasti taandarenend ning end peeglist vaadates tekib jõusaalis tunne,et mida ma seal üldse teen.Lihtsalt istun kusagil ja vahin teisi.Ennem oli nii,et teised vaatasid mind kui mina trenni rabasin.
Et siis kõva motivatsiooni vaevus on.ja olen täiesti nõuetu.Kas kellegil on ka olnud selline mure ja kuidas selle ületasid?
Aitäh
jaanuar 19, 2008 at 10:47 e.l. #127978daemonium
MemberTere.Mul siis selline jama,et tegin trenni ligi 2 aastat siis jõusaalis.Nüüd läksin teise kohta elama ja jõusaal on ka igivana nõukogudeliit 80ndatest.Ja nüüd mingi 3 kuud pole sittagi teind enam.Lihtsalt jõusaalis ei viitsi mitte midagi teha.Mai tea mis peale hakata.Muskel on hirmsasti taandarenend ning end peeglist vaadates tekib jõusaalis tunne,et mida ma seal üldse teen.Lihtsalt istun kusagil ja vahin teisi.Ennem oli nii,et teised vaatasid mind kui mina trenni rabasin.Et siis kõva motivatsiooni vaevus on.ja olen täiesti nõuetu.Kas kellegil on ka olnud selline mure ja kuidas selle ületasid?
Aitäh
A lase samas vaimus edasi.
Kui peeglist vaadates enam sinna ära ei mahu,tuleb ka motivatsioon tagas …,
“>jaanuar 19, 2008 at 11:41 e.l. #124489marena
MemberKas motivatsioon kadus ära kohe uues kohas jõusaali minnes või aja jooksul?
Võimalik, et see vana sisseseade tundub seal nii retro, et sul on tekkinud mulje, et nii vanade ja koledate masinate peal nagunii mingit tulemust ei ole.. ja siis ei viitsigi rabada.
Kui sa niisama tegevusetult jõusaalis istud, siis tekitad endale veel suurema vastumeelsuse seal käimise vastu, kuna see istumine seal jõusaalis on nii halb kogemus ja tekitab ilmselt ka süümepiinu sulle (laisk, pelmeen jm sõnad mida iseenda kohta kasutasid). Kes see ikka tahab käia kuskil, kus ainult sõimata saad (iseenda käest kasvõi).
“>2 varianti (mõlemad võivad aidata, ka muudel elualadel).
Mine jõusaali kindla treeningkavaga ja käi see läbi. Nõuab iseenda sundimist, aga kui oled suutnud treeningu korralikult läbi viia ja saavutad lõpuks hea tunde heast trennist (varem ju ikka nautisid seda tunnet, kui korralik trenn sai tehtud?), siis vähehaaval on juba kohe jõusaali minnes hea tunne teadmisest, kui hea enesetunde trenn lõpuks annab. Ja kui motivatsioonilanguse põhjuseks oli viletsama välimusega sisseseade, siis tulemuste tekkides saad ka sellest üle.
Teine variant oleks siis see, et kui jõusaalis istumine tundub mõttetu, siis ära istu seal. Tee midagi muud, mida viitsid teha ja mis innustab. Jookse, suusata, uju, mängi palli… ja astu aeg-ajalt jõusaali uksest sisse peale pallimängu, heas tujus, ja proovi, kas siis ka tahaks lihtsalt niisama istuda ja tühja kohta vahtida.
jaanuar 19, 2008 at 12:11 p.l. #114380UmbIsik
MemberMis seal saalis siis puudu on? Kang ja hantlid vast ikka leiduvad ja nendega saad kõik asjad ära teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.