Fat burner+ BNS Thermonex
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Fat burner+ BNS Thermonex
- This topic has 16 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
november 3, 2007 at 5:57 p.l. #12360
Deepenough
MemberTervist, hakkan järgmisest nädalast 2 tundi iga päev velo peal trenni tegema ja mõtlesin et manustan trenni ajal ka fat burneri jooki + Sportlabist ostetud Thermonex-i rasvapõletajat. Kuda need 2 omavahel kokku sobivad. ? kas kaal langeb siis ka kiiremini? või on need 2 asja omavahel mulle ohtlikud?
Oodates asjalikke arvamusi!
Madis
november 3, 2007 at 7:23 p.l. #129777VoodooMagic
Membertrenazööri või päris velo peal?
november 3, 2007 at 9:28 p.l. #130077Deepenough
Membertrenazööri või päris velo peal?trenazöör jah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 3, 2007 at 9:49 p.l. #130079gmaster
Membermiks nii julm trenn?
november 3, 2007 at 9:56 p.l. #130082Deepenough
Membermiks nii julm trenn?kooliaega veel 2 kuud… ja selle ajaga oleks -10 kg vaja maja võtta…. kuna koolis jõusaal… ja arvestades seda et kodukandis pole mitte kuskilt jõukat ega trenasööri võtta siis tuleb tegutseda
november 3, 2007 at 10:09 p.l. #130086VoodooMagic
Member2h ühte asja teha, päris tüütu
Soovitaksin “velozööri” kõrvale veel stepperit, ergomeetrit ka lihasetrenni(uus lihas kulutab tekkinu võrra rohkem kaloreid) ja muidugi päris originaalset jooksmist õues.
Aga ei ole vaja ennast hulluks ka treenida, kaalukaotus võrdub siiski söödud ja kulutatud kalorite vahe.
Teaduslikult efektiivseid kaalu probleemidesse sekkumise võimalusi on mu teada tänapäeval 2 – aine, mis suudab vähendada söögi isu ja mao väiksemaks opereerimine.
Reklaamkirjades lubavad nad kõik imesi, tarbimis kogus on suur(tablettide arvu pold vist kirjas, pead neid vist rohekm kui ühe purgi ostma) hind on kallis.
Fat burnerit olen proovind, natuke võib ju aidata aga ei usu, et inimestel jube L-karnitiini puudus oleks, mis ei võimalda neil kaalu langetada.
Thermonexi, ei ole proovinud, võibolla väike mõju on kuid suhtun siiski skeptiliselt nendesse kõikidesse.
november 3, 2007 at 10:19 p.l. #130087x1p
Memberkaal langeb õige toitumisega, mitte igasuguste fatburneritega
november 3, 2007 at 10:30 p.l. #130090gmaster
Memberesiteks pole pikk aeroobne parim kaalukaotuse variant ja teiseks on 10 kg kahe kuuga veidi ebareaalne eesmärk
seda eriti ainult rasvapõletajate kasutamise näol
november 3, 2007 at 10:35 p.l. #130093Deepenough
Membernojah….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma vähemalt proovin kuda paar nädalat nii on …. kui ma midagi teistmoodi ei tunne… siis lähen toitumise kallale.. jne. Ma ei tea küll kuda paremini ja effektiivsemalt sellest üleliigsest 10kg rasvast maha saabnovember 3, 2007 at 10:40 p.l. #130094gmaster
Membernojah….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma vähemalt proovin kuda paar nädalat nii on …. kui ma midagi teistmoodi ei tunne… siis lähen toitumise kallale.. jne. Ma ei tea küll kuda paremini ja effektiivsemalt sellest üleliigsest 10kg rasvast maha saabpraegu on sul juba see ebareaalne, et sa pole isegi vabadele päevadele mõelnud.
mina soovitan: toitumiskava+ mitmekesine treening: jõusaal, aeroobne, intervalltreening
november 3, 2007 at 11:09 p.l. #130095VoodooMagic
Memberjep, ilma toitumist muutmata sa seda raudselt ei saavuta, pigem sööd kulutatu arvelt lihtsalt rohkem.
Burnerite raha kuluta parem toitumiskavale.
Ma tegelen ka kaalu langetamisega, 3 korda nädalas jõusaal(algajate kava leiad siit portaalist, tasuta), 2-3 päeva nädalas aeroobset – stepper, ergomeeter, ujumine, jooksmine. Stepperiga mulle meeldib teha, sel on olemas ka intervall treeningu programm.
Keskmiselt kulutab kaloreid aeroobsega tunnis 600, jõusaalis 400(sõltub muidugi kaalust, harjutusest, intensiivsusest jne täpsema info saamiseks vaata webis olevaid kalkulaatoreid).
november 4, 2007 at 4:41 e.l. #130059AlanBStard
ModeratorTeaduslikult efektiivseid kaalu probleemidesse sekkumise võimalusi on mu teada tänapäeval 2 – aine, mis suudab vähendada söögi isu ja mao väiksemaks opereerimine.No neid võimalusi on ikka tunduvalt rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nn termogeensed ained on ju ka täiesti olemas, tõsi küll legaalsed neist on üsna pehme toimega. Ja paljud neist on ka nendes siin müüdavates “rasvapõletajates” nagu Thermonex ja Eat&Lose sees. Kas just need kõige paremad ja kas just optimaalses koguses, aga on.
Paha ei tee ka ämbriga matet, rohelist teed ja kohvi juua.
november 4, 2007 at 9:22 e.l. #130113VoodooMagic
MemberNo pidasin silmas, tõeliselt efektiivseid asju, et võtad table ja kaal langeb.
Aga võibolla ma pole piisavalt teadlik, kui efektiivsed need Thermonex ja Eat&Lose on?
Trennis ei käi, söömist ei jälgi ja kaal langeb 1-2kg nädalas?
november 4, 2007 at 9:28 e.l. #130116Deepenough
Memberkas pikk aeroobne pole lihtsalt nii efektiivne kui kõik erinevad trennid kokku? ja kui ma nv puhkań kas sellest piisab või tuleb nädala sees ka puhkepäevi endale anda?
november 4, 2007 at 11:20 e.l. #130145VoodooMagic
Membersoovitasime ju
Aeroobne põletab stabiilselt treeningu kestel kaloreid.
Intervall põletab ka treeningajast väljaspool.
Uuringud näitavad, et lihase ja aeroobne trenn miksituna on effektiivsem kümnetes protsentides, keha sisene ja nahaalune rasv saavad kokkuvõttes suuremas koguses põletatud.
Rasvapõletajate asjus, toksi nimed otsingu kasti, leiad veel inimeste arvamusi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.