Skip to main content

Olen algaja

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    -realm-
    Member

Olen 13 a. vana ja sooviks hakata lihaseid KODUS treenima. Endal on hantleid, kange (raskuseid ka mida otsa panna :o) ja pink.

Tahaks treeningukava algajale ja õigesti toitumisest midagi teada saada, kuna olen alles algaja.

Ette tänades,

-realm-

Jarmo Oberst
    Member

Olen 13 a. vana ja sooviks hakata lihaseid KODUS treenima. Endal on hantleid, kange (raskuseid ka mida otsa panna :o) ja pink.

Tahaks treeningukava algajale ja õigesti toitumisest midagi teada saada, kuna olen alles algaja.

Ette tänades,

-realm-

Võta tööriistad alt treeningkavad ja sealt algajate kava. Tee selle järgi. Toitumise kohta leiad siit foorumist palju kasulikku, kindlasti loe lisaks ka artikkleid. Edu !

-realm-
    Member

Võta tööriistad alt treeningkavad ja sealt algajate kava. Tee selle järgi. Toitumise kohta leiad siit foorumist palju kasulikku, kindlasti loe lisaks ka artikkleid. Edu !

thx man :o

jokk
    Member

Huvitav et algajate alalehe all olemas algajate abc aga siiski ei osata sealt midagi välja lugeda. Peaks äkki mõni teadjam seda täiendama ja tegema puust ja punaseks ette ära. Suvi tulemas ja kaalulangetajaid peaks varsti mühinaga tulema, ehk ka selle kohta mingi teema tegema ? Suured pealkirjad mis juhatavad inimesed õigete teemade juurde.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.